0

Koronavírus: újabb variáns jelent meg Indiában, itt a delta plusz
Korábban az a covid-osztályos román fõorvosnõ is arról beszélt, hogy a hirtelen tömeges oltakozás egy járvány alatt növelheti a vírus mutálódását. Ugyanezt mondja Geert Vanden Bossche és más szakemberek. Talán tényleg ez történik Indiában?
Közben Magyarországon:
777 671 igazolt aktív fertõzött, illetve gyógyult. Hatszoros szorzóval az 4 666 026 fõ.
Két oltást kapott 4 491 113 fõ.
Ez együtt 9 157 139 fõ. Vagyis szinte a teljes magyar lakosság, mert jelenleg 9 millió 300 és 400 ezer között lehet az ország népessége.
Már nem kell tízszeres szorzó. Hatszorossal számoltam, ami kábé a legalacsonyabb a gyakran elhangzottak közül.
Az 1 millió 800 ezres 0-19 éves korosztály természetes védettségével sem kell már számolni, kihagyhatjuk õket a képletbõl.
Azt sem kell nézni, hogy hányan kaptak egy oltást.
Már csak egyszerûen össze kell adni a legalacsonyabb szorzóval számolt fertõzötteket/gyógyultakat, és a kétszer oltottakat.
Eredményként megkapjuk a teljes magyar népességet. Ennyi. Van még kérdés?![]()
"Rodrigo Duterte, a Fülöp-szigetek elnöke televíziós adásban börtönnel fenyegette meg azokat, akik nem adatják be maguknak a koronavírus elleni vakcinát. Önök választanak: beadatják a vakcinát, vagy mennek a börtönbe – mondta az elnök. (...) Az elnök vélhetõen amiatt tette a fenti kijelentést, hogy a 110 milliós Fülöp-szigeteken vasárnapig mindössze 2,1 millió embert oltottak be, miközben a kormány célja az lenne, hogy év végére 70 millió fõt beoltsanak."
(Index)
De akkor miért nem teszik egyszerûen kötelezõvé, mint más kötelezõ oltásokat? Ez mi, hogy egy nem kötelezõ oltás elutasítása miatt börtönnel fenyegetõzik a tévében az elnök?
Engem meg a helyi kórház hívogatott pénteken valami központi számról. Gondolom, hogy oltakozásra akartak buzdítani. Amit nem értek. Tegnap beírtam ide a hivatalos számokat. A fertõzöttekre és gyógyultakra 6-szoros szorzót alkalmazva, és hozzáadva a kétszer oltottakat, Magyarország teljes népessége védett. Akkor mit akarnak? Ha pedig attól félnek, hogy az esetleges új mutációk ellen nem véd az oltás, illetve a korábbi fertõzésen átesés, akkor meg nem tökmindegy nekik, hogy oltakozom-e?
A végtelen történet folytatódik:
Aggasztó hírek: Izrael az oltásban éllovas volt, de most újra terjed a járvány az indiai mutáns miatt
"A december végén kezdõdött oltási kampányban Izrael mintegy 9,3 milliós lakosságából 5 506 696, 12 évesnél idõsebb személyt már legalább egyszer beoltottak a Pfizer és a BioNTech közösen kifejlesztett vakcinájával.
Ez az ország lakosságának 59,22 százalékát jelenti."
Az ötödik hullám kezdõdött el náluk, újra maszkoznak stb. Poénból be akartam írni, hogy nyilván ez is az oltatlanok miatt van az oltásrekorder országban. Erre látom, hogy a Telex (Ki más?? Ki más, könyörgöm...) teljesen komolyan errõl ír, tolja a bizniszt, kelti a feszültséget.
És ahogy korábban írtam, hogy ez lesz, meg is kezdték a riogató, fenyegetõzõ médiakampányt a gyerekek beoltásáért. Gyerekeket. Koronavírus ellen bazmeg. Az. Hogy takarodnátok már el a jó... médiának a környékérõl is.
"Izraelben be nem oltott gyerekek miatt robbant be újra a járvány az indiai variáns terjedésével"
(Telex)
Magyarország meg ugye ezekkel mutyizik, Izraelben építünk vakcinagyárat., mert közelebb nem találtunk alkalmas helyet. Majd ahogy írtam, szeptemberben itt is bejelenti a vajda, hogy meggyött a negyedik hullám, és az iskolakezdés miatt a korábbi nyilatkozatával ellentétben mégis be kell oltatni a gyerekeket.
Na, hát mondom én:
"Augusztus végére berobbanhat a legveszélyesebb vírusvariáns
Sürgeti az oltások felgyorsítását az Európai Betegségmegelõzési és Járványvédelmi Központ (ECDC) a delta-variáns miatt, amely jó úton halad ahhoz, hogy augusztus végére az európai fertõzéses esetek kilencven százalékáért feleljen.
Andrea Ammon ECDC-igazgató szerint egy oltás még nem nyújt teljes védettséget a súlyos lefolyású megbetegedés ellen, az éppen hódító útján járó delta-variáns pedig széles körben el fog terjedni a nyáron a tûszúrásoktól egyelõre viszonylag érintetlenül maradó fiatalok körében. Az sem mellékes, hogy az eddig csak egy dózisban részesülõ emberekre ugyanakkora veszélyt jelenthet, mint az oltatlanokra.
(...)
A járványvédelmi ügynökség attól tart, hogy a járványügyi korlátozások lazításával és az oltási kampányok belassulása miatt 2021 õszén egy újabb hullám fog végigsöpörni Európán."
Jön a gyerekek oltása. Remélem, hogy egy normálisabb korban ezek a mocskos férgek - újságírótól a lefizetett orvos megmondókig és a politikusokig - mind bíróság elé állnak majd emberiesség ellenes bûncselekmény miatt.
A média teljesen ráfeküdt a témára, szinte mániákusan erõltetik, hajtják, és eszük ágában sincs elengedni.
Az elõzõ hír óta, hogy augusztus végére berobbanthatja a járványt a delta-variáns, két új hírt tett föl az Index. Az elsõ az, hogy Oroszországban villámgyorsan terjed a delta-variáns, és azt tervezik, hogy kizárják a tömegközlekedésbõl az oltatlanokat.
A második az, hogy találtak egy minden eddiginél fertõzõbb mutációt, ami a delta-variáns mutálódása, és "delta plusz" a neve.
Értitek. Most találták. Eddig 40 embert (!) fertõzött meg a 150 milliós, messzi Indiában. De Magyarországon az MTI már leközli, hogy a delta plusz az minden eddiginél fertõzõbb.
Ezt a hisztériát mikor állítja le valaki? Miért nem tesz senki semmit, miért nem alkalmazzák a Btk-ból a rémhírterjesztés tényállását? Meddig hagyják ezt a sajtó hiénáinak?
A tömegközlekedésbõl sem lehet "kizárni" az oltatlanokat, ha egyszer az oltás nem kötelezõ. Azért nem teszik kötelezõvé, mert ez tényleg egy tömeges pszichológiai teszt? Ha kötelezõvé tennék, ahogy más kötelezõ oltásokat, akkor minden érthetõ lenne. Megtehetnék, másfél éve tart a világjárvány. Így, hogy nem teszik kötelezõvé, de napi/heti szinten fenyegetõznek, zsarolnak, teljesen világossá teszik, hogy ez egy globális tesztelés az emberek manipulálhatóságára. Ugyanez van a vedd föl a maszkot, vedd le a maszkot játékkal. Az is biztos, hogy holnap 40 fokban nem fogom felvenni a munkahelyen.
Thumbs Up |
Received: 933 Given: 971 |
India nem 150 milliós, hanem 1,3 milliárdos. Ott egyáltalán hogy tûnt fel hogy 40 embert megfertõzött valami?
Amúgy nálunk meg teljesen elcsendesedett minden. Alig lehet olvasni valamit a vírusról. Halottakból alig néhány száz van, de annyira nem forszírozza az egészet sem a sajtó, se a média, a politika sem visszhangzik tõle.
Persze tovább mehetne a problémázás, de szerintem a kormánynak nagyon nem akarna ártani a sajtó és a média. A konzervatívok csak azt mondják mint korábban, a kormánypárt meg hallgat nagyokat, örül hogy ugyan még halnak meg emberek és van fertõzés is, de alig szól valaki valamit róla.
http://tuleloblog.blogspot.com
https://www.facebook.com/Túlélõblog-192123530821899/
Adakozás tárhelyre/domainre (PayPal): http://magyarprepperforum.us/donations/adakozas_MPF.htm
MagyarPrepperForum Discord chat: https://discord.gg/Rja2yhQZd2
Nem tudom, hogy akkor Magyarországon miért hisztériáznak ennyire. Konkrétan úgy tesz a média, mintha nem 2 évvel ezelõtt jelent volna meg a vírus (kb. 2019 nyarán Kínában), hanem most kezdõdne a járvány, és semmit sem tudnának a covidról. Nem értem, mert az ismeretségi körbõl kiindulva az emberek már nem nagyon kattintanak ezekre a hangzatos covid-címekre. Igazából nem érdekel már senkit. Tehát ha kattintásvadászat a cél, akkor szerintem az nem jön be ezzel.
A másik, hogy miért ennyire biztosak abban, hogy egyszer csak nem megy ki a rendõrség valamelyik szerkesztõségbe? Olyan címeket meg szövegeket írnak, amik már vastagon kimerítik a rémhírterjesztés tényállását.
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Röpke két hét alatt megjött a túlélõ kártyám.
Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!