0

Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Uh, megnéztem a linket a cordura anyagról... 1600ft-os terméket 6200-ért hoznának ide MO-ra... húzós.
De ha valaki a közelben van, persze megéri.
Thumbs Up |
Last edited by Traveller; 09-09-2013 at 05:18 PM.
"There are two dangers in not owning a farm: the belief that heat comes from the furnace and food comes from the supermarket."
Thumbs Up |
Itthon is elérhetõ. Amikor a Reintex boltjában nézelõdtem, láttam pár végnyi méterárút is. Ár nem volt rajta, csak az érdeklõdjön az eladónál tábla. De abból a szállítási költségbõl csak kijönne a szükséges mennyiség. Én nem zörgõs, de tartós menedékponyvát keresek, megfizethetõ áron.
Thumbs Up |
Üdv
Lakástextil boltokban árulnak méterben angol és francia terepmintás anyagokat. 150 széles, a 3x3-as ponyvához tehát kell 6 méter. Asszem 1500 pénz/méter.
Ezt a facebookon lattam valakinel, eleg jonak tunik, csak a nevet nem tom.image.jpg
Thumbs Up |
Ha megtudod, akkor szólj már ide légyszi!
Nagyon ötletes, kiváló menedék fõzõ-melegedõ-vízmelegítõ szerkezet! A tetõlap szerintem öntvény, mert diletációs bevágások vannak a füstcsõnél.
A kéménycsõre épített vízmelegítõ-forraló, meg kolosszálisan praktikus!
Aki tervezte, annak elismerésem! Egy kisebb csapatot, nagyobb családot lazán kiszolgál, mint fõzésileg, meleg-forró vízzel, fûtésileg.
A képet lementettem. Ha nem tudok valahol venni ilyet, kell csinálnom 1-t!![]()
Thumbs Up |
Received: 21 Given: 59 |
Felújítás miatt szükség van betonkeverõre a kõmûvesnek. Nincs villany, kellene egy áramfejlesztõ.
Tud valaki ajánlani ár/érték arányban jó típust?
Minimum 2000W-os kellene.
Thumbs Up |
Itt egy link kicsit drága http://www.ronniesunshines.com/frontier-wood-stove.html