Eredmény 1 to 10 of 2616

Topic: Vírusos fertõzések, baktériumos fertõzések

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up
    Received: 1,048
    Given: 1,050

0 Not allowed!
    Én elkezdtem gondolkodni. Nagyon úgy néz ki hogy a végén kötelezõ lesz. Akkor nem jobb elõbb megkapni és felmarkolni a 100 dollárt? 2 hétig ehetnénk belõle. Úgyhogy kezdek dilemmába esni...

Covid-teszt után kilenc hónapig szivárgott az agyvize

"Ritka esetismertetést közölt a JAMA Otolaryngology–Head & Neck Surgery szakfolyóirat egy cseh férfiról, aki orrfolyással fordult orvoshoz, allergiára gyanakodva. A vizsgálaton azonban az derült ki, hogy a betegnek az agyvize szivárog már hónapok óta, egy Covid-teszt mellékhatásaként."

https://telex.hu/tudomany/2021/09/09...ott-az-agyvize

Életveszélyes AstraZeneca-mellékhatásra figyelmeztetnek - 833 esetet jelentettek eddig

"Az AstraZeneca cég koronavírus elleni oltóanyaga, a Vaxzevria, igen ritka mellékhatásként Guillain-Barré szindrómaként (GBS) ismert idegrendszeri rendellenességet okozhat – jelentette be az Európai Gyógyszerügynökség (EMA).

A GBS esetén a szervezet saját immunrendszere megtámadja az egészséges perifériás idegsejteket, ami típusosan az alsó végtagokban kezdõdõ, szimmetrikus végtaggyengeséggel és zsibbadással jár.

Az EMA korábban már a kapilláris szivárgási szindrómát is feltüntette a vakcina egyik ritka mellékhatásaként. A szindróma fõként a karok és a lábak megduzzadását, alacsony vérnyomást, a vér alacsony albuminszintjét és besûrûsödését eredményezi az oltást

Júniusban az EMA a Johnson and Johnson gyógyszercégvakcinájával kapcsolatban hívta fel a figyelmet a szindróma kialakulásának kockázatára."
    (MTI - Index)

MPF támogató P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 479
    Given: 880

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    Én elkezdtem gondolkodni. Nagyon úgy néz ki hogy a végén kötelezõ lesz. Akkor nem jobb elõbb megkapni és felmarkolni a 100 dollárt? 2 hétig ehetnénk belõle. Úgyhogy kezdek dilemmába esni...

Nehogy már 2 heti kaja miatt vegyél fel 2-3 dózist egy kísérleti oltásból... Évekre tele van a kamrátok.