Idézet Eredeti hozzászóló Rozsomák Hozzászólás megtekintése
Most esett le, azt hiszem itt olvastam valahol, hogy ha a beoltottak száma eléri a megfelelõ egyedszámot, elengedik az igazi HALÁLOS vírust vagy baktériumot ami ellen már be van oltva aki felvette mondjuk a 4 oltást!!!
Hatalmas!!!
Tessék választani a konteók közül. !
Megmérgeznek az oltással, vagy benne vagy a kiválasztott 500 millióban?
És az az igazán röhejes, hogy a késõbb elengedett halálos vírus a logikusabb.
Beoltva az Elit, beoltva a sleppje, beoltva a sok birka aki megy a törvény szava után, a többi aki gondolkodik hulljon el!
Szédületesen jó!
Nem tudom itt érti e valaki a paradoxont, de a munkahelyemen nem értették miért röhögök rajta, sõt dühösek lettek mind az oltottak, mind az oltatlanok.
NAAAAGYON élveztem!
Hmm. Nem gondolkodnám ezt túl. Az biztos, hogy van egy laborvírus, ami - véletlenül vagy direkt - enyhére sikerült. A kolerának például 10-szer ennyi, 300 ezer magyar halottja volt.

A covid mostanra világszerte lecsengett. Magyarországon is lement a 3 hullám, és eltelt az az idõ, ami alatt anno a spanyolnáthának ugyanígy lement a 3 hulláma. Merkely Bélának igaza lett, amikor tavaly novemberben azt nyilatkozta, hogy idén március-április környékére túljutunk a járványon. Május vége, június eleje volt aztán az az idõszak, amikor vége lett a 3. hullámnak, szóval Merkely elég jól saccolt. (Az más kérdés, hogy mostanában miket nyilatkoztatnak vele.)

Amit most látunk, hogy a lecsengett covidot továbbra is arra használják fel, hogy kontroll alatt tartsák az embereket, és az emberi jogok rendszerét lejjebb bontsák.