0

Pláne, hogy márciusban még Dudva Ernõ is ezt mondotta:
"Most azzal ijesztgetik az embereket, hogy a vakcinálás által kiváltott antitestek nem olyan hatékonyak egyes mutánsok ellen. Erre az a válaszom, hogy Olaszországban, de Magyarországon is akadnak olyan emberek, akiknek a szervezete képtelen a vírussal szembeni megfelelõ ellenanyag-termelésre, de T-sejtes immunválaszt ettõl függetlenül adnak. Két olyan hölgy pácienst is ismerünk, aki képtelen volt ellenanyagot termelni, de a szervezete a T-sejtes immunválasszal simán legyûrte a fertõzést. Vagyis a mutánsok ellen termelt ellenanyag nélkül is meg lehet gyógyulni. Azt tudom elképzelni, hogy ha valaki, akit beoltottak egy mostani vakcinával, majd 2021 vége felé, a fertõzõbb mutánsok miatt egy emlékeztetõ oltásra fog szorulni, mely az új antigén ellen meg fogja védeni."
Vagyis nem kell nézegetni az antitesteket, mert azok nélkül is szépen mûködik a sejtes immunitás. És nyilván ez annál a leghatékonyabb, aki felgyógyult a covidból. Legalábbis nem sok esetet hallok, hogy valaki másodszor is elkapta volna, ill. komolyabb tünetekkel kapta volna el.
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
"Nem viccelek! Most olyan világot élünk, hogy ha aszongyák, hogy pénzétt szökj belé a kútba, a nagyja belé szökik. A pénzt meg es kapják. De nem biztos, hogy a kútból ki tudnak mászni. Vaegynek sikerülhet. De a többi a pénzivel együtt belényuvad a vízbe.
Érted-e?
Most ügyelj ide! Van egy mondás. Amiétt a tyúk buta, azétt nem a róka a hibás. Met a róka ravasz, s a tyúk az tyúk. Ha heányzik belõled az életösztön, akkor a ravaszok úgy intézik, hogy te magad kéred, hogy szökhess belé a kútba. S még azt es hezza teszed, egyszer úgyes meg kell halni. No ha ilyen vagy, akkor jobb ha veled az almafáról diót vernek.
Csak éppen a gyermekeidet ne rántsd magaddal a kút mélyibe, met akkor az égbõl es kitagadnak. Olyan lesz a kelked mint a száraz kóró. Nap perzseli, szél fújja.”
(Szabó László: A mutatványos bódé 1. címû könyvébõl)
Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!
Alkotmánybírósághoz fordul és tüntetést tart a Mi Hazánk a Covid-oltások miatt – letölthetõ beadványminták itt
Na ezt vártam, hogy lépjen az MHM.
Az mondjuk szerintem benne van a pakliban, hogy ahol a miniszterelnöki rendelet mérlegelést hagy a munkáltatónak, ott az AB nem fogja vizsgálni a dolgot. Az MHM indítványa szerint ott sincs egyéni munkáltatói döntés. De van. A munkáltató ugyan a rendeletre hivatkozik, viszont a rendeletben ott van, hogy "ha a munkáltató szükségesnek látja", akkor elrendelheti az oltást. Erre én azt mondanám, hogy akkor a munkavállalónak elõször munkaügyi bírósághoz kell fordulnia. Elvégre ilyen döntést akkor is hozhatna a munkáltató, ha nem létezne a rendelet. És akkor is munkaügyi bíróságra lehetne menni. Az más kérdés, hogy ha a munkáltató a rendeletre hivatkozik, akkor a bíró lehet továbbítaná az ügyet az Alkotmánybíróságnak.
Persze ettõl még meg lehet próbálni rögtön az AB-hez fordulni. Csak szerintem félõ, hogy azzal utasítja el az eljárást, hogy egyéni munkáltatói döntés született, amivel szemben elõször munkaügyi bírósághoz lehet fordulni.
A közszféra kapcsán már inkább valószínûnek tartom, hogy befogadja az indítványt az AB.
Thumbs Up |
Ettõl még áteshetett rajta.
Thumbs Up |
Ha rám hallgatsz, ezt ne.
Közben nagyjából én is megírtam a magamét. Persze pályakezdõ vagyok, szóval arra sem mondom, hogy csodafegyver. De bátran odaadnám a munkáltatómnak, ha böketni akarna. De sajnos csak olyan munkáltatónál tudnám ajánlani, ahol a miniszterelnöki rendelet meghagyta a mérlegelési jogkört.
A közszférás kötelezõ oltásoknál nincs ötletem. Ha egy rendõrnek, kormányhivatali tisztviselõnek, pedagógusnak, NAV-osnak stb. odateszik a papírt, hogy akkor a kormányrendelet elõírása alapján december 15-ig kötelezõ oltakoznia, különben a kormányrendelet kötelezi a felettesét, hogy küldje el fizetetlenre, akkor kihez fordulhat? Minden ilyen szervnél más-más jogszabályok az irányadóak, más és más a jogorvoslati út egy felettesi döntéssel szemben. Ráadásul ez nem is felettesi döntés, mert a felettest kötelezi a kormányrendelet. Fenntartó? Fogalmam sincs. Még azt látom a legjobb megoldásnak, hogy akit közszférában böketni akarnak, az akkor forduljon az Alkotmánybírósághoz a Mi Hazánk beadványával. Biztosan el fogják küldeni fnsz-re, és pár hónapra készülhet, mert az AB nem 2 hét alatt fog dönteni. Ha pedig az AB rendben lévõnek találná a kormányrendeletet, akkor vagy böketnie kell magát, vagy felmond, vagy 1 év fnsz. És ha az 1 év fnsz. után még járványcirkuszolnak, akkor pedig azonnali hatállyal felmondhatnak neki.
Thumbs Up |
Viszont az életérõl/egészségérõl van szó.
Üdvözlendõ, hogy a MÁV a volán és a posta szakszervezetei már lázadnak.
Ezek nélkül megáll az ország, és nézhet a kurmány mint hal a szatyorban.
Thumbs Up |
Received: 933 Given: 971 |
Két oltás után került sürgõsségire Hajdúszoboszló polgármestere
"Hiába kapta meg mindkét oltását Czeglédi Gyula, Hajdúszoboszló polgármestere, a koronavírus így is ledöntötte a lábáról." (Index)
http://tuleloblog.blogspot.com
https://www.facebook.com/Túlélõblog-192123530821899/
Adakozás tárhelyre/domainre (PayPal): http://magyarprepperforum.us/donations/adakozas_MPF.htm
MagyarPrepperForum Discord chat: https://discord.gg/Rja2yhQZd2