0

Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Mindenki meghal elõbb utóbb.
Bizony még õorbánsága is.
"Az oltásellenesek vagy beoltják magukat, vagy meghalnak"
Van egy harmadik út!
Az immunrendszer hívõk útja!
Magam is ráléptem és holtások nélkül túléltem a túlélhetetlen fertõzést!
Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!
Ezt nem törli a youtube? Az irányelveikbe ütközik.
">>Nincsenek olyan vakcináink, amelyek blokkolják a terjedést<< – mondta Gates, ellentmondva korábbi interjúinak, amelyekben azt állította, hogy a vakcinák jelentõsen blokkolják a terjedést. >>Vannak oltóanyagaink, amelyek segítenek az egészségben, de csak kis mértékben csökkentik a fertõzés terjedését<< – tette hozzá. (...) >>A vakcinák elõállításának új módjára van szükségünk<<."
Ausztriában február 1-tõl kötelezõ az oltás a teljes lakosságnak.
P.Dude, jogilag itt nincs ellentmondás? Kötelezõvé teszik a harmadik oltást, de megtiltják a szakma elhagyását. Mi van akkor, ha valaki ezeken a területeken nem kéri a harmadik oltást? Elbocsátják? De akkor itt a kiskapu a szakma elhagyásához...
Igen, akkor elbocsátják. Most megnéztem az eü. dolgozók oltásáról szóló hatályos rendeletet:
"A foglalkoztatott jogviszonyát felmentéssel, illetve felmondással azonnali hatállyal meg kell szüntetni, ha
a) a foglalkoztatott a védõoltás felvételét a (8) bekezdés szerinti felhívástól számított 15 napon belül nem igazolta a munkáltató felé a (6) bekezdés a)-d) pontjában meghatározott módon, és
b) a foglalkoztatott az (5) bekezdés szerinti orvosi szakvéleményt a (8) bekezdés szerinti felhívástól számított 15 napon belül nem mutatja be.
(10) A foglalkoztatásra irányuló jogviszony (9) bekezdés szerint meghatározott okból történõ megszüntetése esetén a foglalkoztatottat felmentési idõ vagy felmondási idõ és végkielégítés nem illeti meg. A megszüntetés okát és jogkövetkezményeit haladéktalanul közölni kell a foglalkoztatottal."
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
ÉS VAN SZANKCIÓ IS HOZZÁ !: Aki nem tesz eleget az oltási kötelezettségének, 3600 eurós ( kb 1314000 ft) pénzbírsággal sújtható.
Aki ezt nem tudja kifizetni, az 4 hetes börtönbüntetéssel sújtható. A további emlékeztetõ oltás megtagadásáért 1450 eurós
(kb 529250 ft) pénzbüntetés jár euró – vagy az is 4 hét börtön.
https://www.wochenblick.at/impfung-o...-ab-1-februar/
Végre!
Már az elején kötelezõvé tehették volna, nem lett volna a sok szarakodás.
Hogy jó-e?
Nem mind1, úgy is kötelezõ lesz mindenkinek.
Szerintem innentõl ez a téma gumicsontLehet rágódni rajta, de minek?
Diktamokráciánál nincs rosszabb!
Vagy demokrácia, és oltás felajánlva, mindenki békén hagyva, csinál, mit akar, vagy diktatúra, és kötelezõ oltás.
Ügye senki fejében nem fordult meg, hogy esetleg demokráciában élünk, éltünk valaha is, illetve fogunk élni?
Azt hittem ez poén, de kolléganõm mondja, hogy tegnap a Kossuth Rádiót hallgatta és egész nap anyázott, mert ott is ilyeneket hajtanak. Szerintetek mi lesz? Hová fog vezetni ez a kölcsönös gyûlölködés a két dezinformált és fanatizált tömb között? Bár ez lehet egy viccoldal, nem tudom. De akkor is beszédes, ha a közrádióban szinte ugyanazt mondják, ami egy viccoldalon (?) van...
394167a78e96ea5feab72435f9b820c1402726838502fb2eb5ad31b1df8e10a6.jpg
Last edited by P. Dude; 11-20-2021 at 03:05 PM.