Oldala 247 of 261 ElsõElsõ ... 147197237245246247248249257 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 2,461 to 2,470 of 2606

Topic: Vírusos fertõzések, baktériumos fertõzések

Senior Member P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 458
    Given: 813

0 Not allowed!
    Ma reggel éppen a Honvédkórház főigazgatója beszélt arról a királyi televízióban, hogy hamarosan elkerülhetetlenül itt az ötödik hullám, és mindenkinek be kell adatnia az oltásokat.

Lassan indul az ötödik hullám, negyedik oltás mantrázása. Orbán is utalt a napokban arra, hogy a negyedik oltást már ő is nehezen támogatná. Az eddigi tapasztalatok alapján ez a nyilatkozat azt jelenti, hogy 2-3 hét múlva habzó szájjal fogja gyilkosozni és fenyegetni a lakosságot, hogy mindenki bökesse a negyediket.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 933
    Given: 971

0 Not allowed!
    Meghalt Damu Roland - két oltás és hónapok óta húzódó egészségügyi problémák után vitte el a koronavírus

"December 27-ére virradó éjjel, 47 évesen meghalt a súlyos állapotban, a hónap első felében kórházba került Damu Roland színész - írja a Blikk. A színész Facebook-oldalán a színész állapotáról eddig is adatokat közlő régi barát ma ezt írta ki Damu Roland profilképe alá: Megrendülten tudatom, hogy ma éjjel Damu Roland elhalálozott. Nincsenek szavak, marad a csend. Roli a szívünkben örökre velünk marad... A családból a bulvárlapnak megerősítették a színész halálhírét."

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Egy kis összefoglaló arról, hogy egyáltalán nem tervezik befejezni a cirkuszt.

Jakab Ferenc virológus, 2021. november 8.: "Jakab Ferenc professzor szerint újabb járványhullámra is készülnünk kell. (...) ...egyre jobban arra kell felkészülni, hogy újabb, erősebb variánsok, és jobban fertőző variánsok jelennek meg". (atv híradó)

Gulyás Gergely, november 18., kormányinfó: "Kijelentette: a járványt akkor lehet megállítani, ha mindenki beoltatja magát. Ha mindenki megteszi ezt, akkor a negyedik lehet a járvány utolsó hulláma, ha nem, akkor újabb és újabb hullámokra kell számítani - fűzte hozzá." (korona gov)

"Korlátlanul áll rendelkezésre oltóanyag - mondta Gulyás. Ha az orvosi szakvélemények ezt alátámasztják, akkor lesz 4. oltás is - tette hozzá." (Portfolio)

"...további járványhullámok sem zárhatóak ki. Egy esetleges ötödik járványhullám esetén már az lesz érdemben védett, aki a harmadik oltást is megkapta, ugyanis az első két oltás védettségi hatékonysága fél év után radikálisan csökken"(Portfolio)

Orbán Viktor, november 19., Kossuth rádió: "Akkor nem lesz ötödik hullám, ha mindenki beoltatja magát, és "nem fogjuk tudni elkerülni, hogy a végén mindenki beoltassa magát" - hangsúlyozta. (...) Közölte: Magyarországon 10 millió oltás van, vagyis nemcsak harmadszor, hanem negyedszer is be tudnak oltani mindenkit." (korona gov)

Merkely Béla, november 26.:

"A Semmelweis Egyetem rektora szerint Izrael példája bizonyítja, hogy a 3. oltás által segíthet a 4. járványhullám leküzdésében, és – mint fogalmazott –, ha arra vagyunk kíváncsiak, hogy lesz-e 5. hullám, akkor szintén az izraeli helyzetet kell figyelemmel kísérni.

Ha ott emelkednek a számok, akkor majd készülhetünk esetleg a 4. oltásra is, de ezzel még várhatunk, mert ott azzal, hogy az emberek 40-45 százaléka megkapta az emlékeztető dózist, le tudták győzni ezt a hullámot is."
    (novekedes.hu)

Azóta Izraelben elkezdték beadni a 4. oltásokat, december 21-én este jelentette be az izraeli miniszterelnök. (neokohn) Másnap kora reggel az InfoRádióban már arról beszélt Falus András immunológus, hogy Magyarországon is szükséges lesz, vagy már most szükséges a negyedik oltás, továbbá a gyerekeket és tinédzsereket is oltani kell. (Fauci november 12-ei nyilatkozata szerint Amerika számára is Izrael a minta a járványkezelésben. Orbán pedig már március 12-én elmondta a saját facebook-oldalán, hogy Magyarország is Izraelt követi az oltások terén.) A két ünnep közötti legelső reggelen pedig rögtön azzal indított a köztévé, hogy a Honvédkórház főigazgatója nyilatkozott arról, hogy hamarosan biztosan kezdetét veszi az ötödik hullám, és a gyerekeket is be kell oltani. (korona gov)

Vagyis simán az 5. hullámnál és 4. oltásnál tart a kommunikáció. Ez elég érdekes, miután június 6-án Merkely Béla még azt nyilatkozta a Kossuth rádióban, hogy negyedik hullám sem lesz (korona gov). Ahogy feljebb idéztem, november 26-án már ő is szemrebbenés nélkül nyilatkozott az 5. hullámról és a 4. oltásról.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A New York Times 49 éves szerkesztője meghalt szívrohamban. Amit a New York Times elfeljetett emgemílteni, hogy a 49 éves férfi 17-én adatta be magának az oltást és 24 órán belül kapott egy szívrohamot. Persze biztosan abszolút semmi kapocs nincs a kettő között...

"Carlos Tejada, Deputy Asia Editor for The Times, Dies at 49"

https://www.nytimes.com/2021/12/22/b...jada-dead.html

A fickó még posztolta is ahogy beadták neki. Másnap már csak a felesége írt a Twitter fiókján hogy a férfi már nem él.

https://twitter.com/drsimonegold/sta...32464603144194

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Csongrád megye
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    A hírekbenben mondják hogy az Omicron fertőzés mivel jár:

- fejfájás
    - taknyos orr
    - torokfájás
    - gyengeség
    - tüsszögés

Te jó ég, hogy éljük ezt túl...

Komolyan, ezek csak átkeresztelték az enyhe náthát Omicronra.

Azt hiszem, akkor tegnap meg is volt az omikron...
    Produkáltam az összes tünetet, ugy 12-16 óráig
    Sőt még egy órán át hőemelkedésem is volt. (37,4°C)
    Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
    fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló shadow177 Hozzászólás megtekintése
    Azt hiszem, akkor tegnap meg is volt az omikron...
    Produkáltam az összes tünetet, ugy 12-16 óráig
    Sőt még egy órán át hőemelkedésem is volt. (37,4°C)
    Add fel magad! Ne várd meg a TEK-et.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Újabb kínos helyzet...

Az oltásfanatikusok 3 hete szidják és mocskolják Csollány Szilveszter olimpliai bajnokot. Elmondták mindenféle "ökörnek", "hülyének", mert hát nem volt beoltva és most ezért elviszi a koronavírus. Folyamtosan erről cikkeztek az újságok is, a FB-on is ment a gyalázkodás, meg hogy ha kapott volna oltást, most nem lenne kórházban, mert megvédte volna az oltás. Na, de csak tegnapig.

Ugyanis kiderült hogy kapott oltást és az ellenére fekszik bent élet és halál között. Jól megvédte az oltás...

"A médiában eddig az a hír terjedt, hogy oltatlan volt, azonban most kiderült, hogy valójában kapott oltást"

https://www.vg.hu/kozelet/2021/12/ki...-kapott-oltast

Persze most a fanatikusok hallgatnak. Hol a bocsánatkérés az olimpikon felé? Egyiknek sincs gerince hogy elismerje hogy tévedett. Egy fickó a Neokohnon mocskolta nekem Csollányt, hogy az olimpikon milyen idióta hogy oltásellenes volt, és most emiatt meghal. Hát, kíváncsi leszek hogy mit mond majd. De szerintem semmit. Sosem ismerik el ha valamiben tévednek.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Újabb kínos helyzet...

Az oltásfanatikusok 3 hete szidják és mocskolják Csollány Szilveszter olimpliai bajnokot. Elmondták mindenféle "ökörnek", "hülyének", mert hát nem volt beoltva és most ezért elviszi a koronavírus. Folyamtosan erről cikkeztek az újságok is, a FB-on is ment a gyalázkodás, meg hogy ha kapott volna oltást, most nem lenne kórházban, mert megvédte volna az oltás. Na, de csak tegnapig.

Ugyanis kiderült hogy kapott oltást és az ellenére fekszik bent élet és halál között. Jól megvédte az oltás...

"A médiában eddig az a hír terjedt, hogy oltatlan volt, azonban most kiderült, hogy valójában kapott oltást"

https://www.vg.hu/kozelet/2021/12/ki...-kapott-oltast

Persze most a fanatikusok hallgatnak. Hol a bocsánatkérés az olimpikon felé? Egyiknek sincs gerince hogy elismerje hogy tévedett. Egy fickó a Neokohnon mocskolta nekem Csollányt, hogy az olimpikon milyen idióta hogy oltásellenes volt, és most emiatt meghal. Hát, kíváncsi leszek hogy mit mond majd. De szerintem semmit. Sosem ismerik el ha valamiben tévednek.
    Majd írd meg, hogy mit mondott. Amúgy Letoha már jóval korábban megírta fb-n, hogy Csollány kapott oltást. A qrucon akkor linkelték is a kommentszekcióban. Csak valamiért nem számolt be róla a média, most meg hirtelen mégis. Amúgy ha jól emlékszem, 12 vagy 13 nap telt el a Janssen és a fertőzés kimutatása között. A koronavirus-kisokos.eu szerint 14 nap után nagyjából 77 % védettséget ad a Janssen a súlyos megbetegedés ellen. Vagyis Csollány esetében még a hivatalos narratíva szerint is azzal számolhatunk, hogy elvileg háromnegyed részben védett volt. Érdekes, hogy pont egy 50 év körüli erős, edzett ember esett bele az egynegyedbe.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ezzel nyitott:

"ugye ez csak egy betanult szöveg? Ilyen idiótanak nem születik senki! Hallgass a doktorokra, 8 - 10 évet tanultak azért, hogy hezitálva rengeteg adatot elemezve, mondják neked (aki ex cathedra jelentesz ki olyasmit, amit nem tudsz hova tenni sem), hogy az oltottak is megkapják, csak nem lesznek nagyon betegek és emiatt nem halnak meg. Az én lányom elkapta, de kétheti göthöléssel megúszta, a férje el sem kapta, az olimpiai bajnok aki hozzád hasonló bölcs "virulógus", több hete egy gép tartja életben és nem biztos, hogy fel fog ébredni. Ez az "ökörség"! És ami már engem is érint, azon túl, hogy egy hülyét elveszíteni is felmérhetetlen veszteség, a gyerekeit mi fogjuk eltartani a Regőczi alapítványon keresztül, mert apa méltóztatott belehalni a hülyeségébe..."

Amikor forrásokkal mindent megcáfoltam amit írt és kiderült hogy még az olimpiai bajnokkal kapcsolatban is tévedett, akkor ezzel zárta a vitát.

"leírtam neked, hogy nem megyek le kutyába, hogy partnerem tudj lenni. Mit nem értesz ezen?"

Csak a szokásos. Személyeskedés, amellett a vitakultúra teljes hiánya. Majd mikor egyértelműen kiderült hogy nem volt igaza, akkor sem ismeri el hogy tévedett.

Érdekes, hogy pont egy 50 év körüli erős, edzett ember esett bele az egynegyedbe.
    A vércsoportokkal mi a helyzet? Szerintem az is számíthat valamit. Érdekes hogy nem igazán tértek ki rá a szakértők, pedig biztosan van különbség. Illetve származást tekintve, nemzetiség, étkezés, vitaminfogyasztás, stb. A tudósok/szakértők ezt nem vizsgálták meg? Vagy ha igen, akkor miért nem hozzák nyilvánosságra? Elég fontos lenne mind.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ezzel nyitott:

"ugye ez csak egy betanult szöveg? Ilyen idiótanak nem születik senki! Hallgass a doktorokra, 8 - 10 évet tanultak azért, hogy hezitálva rengeteg adatot elemezve, mondják neked (aki ex cathedra jelentesz ki olyasmit, amit nem tudsz hova tenni sem), hogy az oltottak is megkapják, csak nem lesznek nagyon betegek és emiatt nem halnak meg. Az én lányom elkapta, de kétheti göthöléssel megúszta, a férje el sem kapta, az olimpiai bajnok aki hozzád hasonló bölcs "virulógus", több hete egy gép tartja életben és nem biztos, hogy fel fog ébredni. Ez az "ökörség"! És ami már engem is érint, azon túl, hogy egy hülyét elveszíteni is felmérhetetlen veszteség, a gyerekeit mi fogjuk eltartani a Regőczi alapítványon keresztül, mert apa méltóztatott belehalni a hülyeségébe..."

Amikor forrásokkal mindent megcáfoltam amit írt és kiderült hogy még az olimpiai bajnokkal kapcsolatban is tévedett, akkor ezzel zárta a vitát.

"leírtam neked, hogy nem megyek le kutyába, hogy partnerem tudj lenni. Mit nem értesz ezen?"

Csak a szokásos. Személyeskedés, amellett a vitakultúra teljes hiánya. Majd mikor egyértelműen kiderült hogy nem volt igaza, akkor sem ismeri el hogy tévedett.

A vércsoportokkal mi a helyzet? Szerintem az is számíthat valamit. Érdekes hogy nem igazán tértek ki rá a szakértők, pedig biztosan van különbség. Illetve származást tekintve, nemzetiség, étkezés, vitaminfogyasztás, stb. A tudósok/szakértők ezt nem vizsgálták meg? Vagy ha igen, akkor miért nem hozzák nyilvánosságra? Elég fontos lenne mind.
    Elképesztő...

Na igen, erről már régebben is beszéltünk itt. Ha természetes eredetű a vírus, akkor mi magyarázza az egyes országok, területek, közösségek közötti óriási különbségeket a pusztítás mértékében? Százszoros, vagy a szélsőértékek között akár ezerszeres fajlagos különbségek országok között. Két év után sem foglalkoznak vele, mintha nem is létezne ez a kérdés.