Idézet Eredeti hozzászóló raktaros Hozzászólás megtekintése
Vajon a sok atomerőmű rajongó most már elgondolkodik kicsit, hogy a nagyon biztonságos atomerőmű azért nem minden körülmények között az?
Európában a környezeti katasztrófának talán kicsi az esélye, de az emberi tényezőket nem lehet teljesen kiiktatni.
Terrortámadásnak mindig ott a kockázata plusz egy háború esetén akarva vagy akaratlanul is megsérülhet. A nemrég lezuhant drón is azt csinált volna pakson ott amit akar.
Azért vicc hogy ilyen felfokozott helyzetben is gond nélkül röpködött az országban.

Tényleg, ilyen erőműveket nem lehet mélyen a föld alá telepíteni hogy nagyobb védelme legyen?
Ha így haladnak a dolgok, megnyugodhatunk. Szerintem csak idő kérdése és Paks II. is a kukába kerül, mert amint a nyugati barátaink megoldják a saját energiaproblémájukat, onnantól kezdve rákényszerítik a magyar kormányt, hogy állítsa le az oroszokkal való együttműködést.

Egyébként - ha jól tudom - az atomerőművek egy utasszállító becsapódását is ki kellene bírják. Paks II-t már biztos így tervezték. Egy olyan kis drón aligha tudott volna komolyabb károkat okozni. Szerintem.