Eredmény 1 to 10 of 235

Topic: Nagyvárosi kertészkedés

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Senior Member sukran4fish's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2016
    Blog Entries
    1
    Thumbs Up
    Received: 105
    Given: 94

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Dream_walker Hozzászólás megtekintése
    Amúgy ha az erkélyen kell védelem, akkor ne fóliában gondolkozz, hanem hálóban. A sima zöld raschel-háló tökéletesen jó, de ha soknak érzed ezt, akkor a rovarháló (fehér, vékonyabb, így sokkal jobban átereszti a fényt) is megfelelhet. Attól függ, milyen az erkély, mennyire tűz oda a nap.

A párolgáson az segít, ha egyszerűen letakarod a talajt. Cserepet is lehet mulcsozni
    Igazából csak mivel eddig 0 forintomba került a keret amire húzhatnék valami fóliát, ezért gondoltam hogy megpróbálom aztán legfeljebb lebontom. Ezeket a hálókat is néztem, pont azért kérdezem mert abban nem vagyok biztos mit húzzak rá pontosan. Körbenézek akkor ezekkel kapcsolatban is. Gondolkodtam a mulcsozáson, olvastam róla, de elég kis cserepekről van szó, nem tudom mennyit számitana. Bepróbálom azt is talán, ha találok olcsón tőzeget/forgácsot/valamit.

Egyébként a háló ötlete jobban tetszik a fóliánál mert gondolom enged át jóval több levegőt is, és nem kellene annyit szenvednem a szellőztetéssel (ha egyáltalán).
    Last edited by sukran4fish; 09-29-2022 at 11:30 AM.

A topic keresõszavai: