Oldala 209 of 220 ElsõElsõ ... 109159199207208209210211219 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 2,081 to 2,090 of 2200

Topic: Off topic

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up
    Received: 967
    Given: 990

1 Not allowed!
    Ekkora szutykot. Én nem tudom mi lett a Facebookkal, de az utóbbi 2-3 napban minden második dolog az idővonalon "reklám". Használhatatlan az egész platform... Kosárlabás izé, meg MMA. Egyik se érdekel, de azzal van tele az idővonalam és hiába tiltom őket újra jön a többi.

Senior Member Fekete-Báró's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2020
    Thumbs Up
    Received: 79
    Given: 68

2 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    Apám beszélgetett a szomszédasszonnyal, erre a nő megszólalt hogy "rosszul vagyok", hirtelen összeesett és meghalt. Apám próbálta újraéleszteni de nem nem sikerült. Felhívta az orvost, az meg elvitette a nőt. Apám mondta hogy még a rendőrség se ment ki, pedig azt hittem hogy az mindig helyszínel ilyen esetekben is, de úgy tűnik hogy mégsem.
    Csak olyan esetben kell hatósági eljárást kezdeményezni, ha rendkívüli halál gyanúja merül fel (bűncselekmény, baleset, öngyilkosság, mérgezés, stb.). Ha az orvos természetes halálnak vélte az esetet (valószínűleg szív eredetű halál, esetleg tüdőembólia lehetett), akkor nem kell rendőrt hívni. Ha a halál pontos okában nem biztos az orvos, kórboncolást kell kérni, ha pedig a kórboncolás során rendkívüli halál lehetősége merül fel, hatósági eljárást indítanak.

Senior Member P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 463
    Given: 826

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Fekete-Báró Hozzászólás megtekintése
    Csak olyan esetben kell hatósági eljárást kezdeményezni, ha rendkívüli halál gyanúja merül fel (bűncselekmény, baleset, öngyilkosság, mérgezés, stb.).
    Költői kérdés: ha esetleg a vakcina okozta, akkor az nem minősül mérgezésnek?

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 27
    Given: 62

1 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló P. Dude Hozzászólás megtekintése
    Az jutott eszembe hogy a kijárási tilalom alatt egyik ilyen NPC sem ment sehova. Nem berregtek, nem tekergették a kormányt, nem gurultak. Meglettmonva nekik hogy este nyolc vagy tíz után otthon ülnek a pi@ájukon, és hihetetlen módon az összes be tudta tartani. Következtetés, de javítsatok ki ha tévedek: ezeknek valójában tényleg nincsen céljuk. Véletlenszerűen bolyonganak és köröznek. Nincs fontos dolguk, hiszen az ugyanúgy lett volna a kijárási tilalom időszakában is. Egyszerűen csak hajtja az idegeiket valami, de maguk sem tudják hogy mi. És ha választani kellene hogy tankolásra költsenek vagy a gyerekük ebédjére, szerintem sanszos hogy inkább megtankolnának.
    Ezzel én is így vagyok. Kijárási tilalomkor lehetett normálisan közlekedni, alig volt autó. Most meg napról napra mintha több lenne. Sőt régen inkább csak pénteken volt a városban "sáskajárás" most már csütörtökön megkezdik.
    Van munkatársam is aki hazamegy a városból, majd még aznap 1x vagy 2x visszamegy ugyanabba a városba (20km) vásárolni valamit és ezt eljátssza szinte minden nap (az asszony unatkozik otthon a gyerekekkel, ki kell mozdulni)
    Régen egy-egy nagyobb üzemanyag áremelésnél lehetett látni kis visszaesést a forgalomban, de ma már nem.
    És igazad van, valószínű előbb mondanak le másról.
    (Melóhelyen is dohányzik az emberek 80%-a, szoktam nekik mondani mikor sírnak a kevés pénz miatt, hogy le kell szokni a cigiről és felér egy erős béremeléssel. De nem, meg sem próbálják)

Ha nem kellene munkába járáshoz a kocsi vagy térítenék rendesen az üzemanyagot talán örülnék is 1000ft-os üzemanyagnak, akkor talán csak akkor vennék elő a kocsit ha tényleg szükséges és lehetne normálisan közlekedni is.
    Valahol megértem a városiakat hogy nem tudnak otthon mit kezdeni magukkal menni kell akár céltalanul is, de bosszantó hogy ezt támogatják "ársapkával", de ha én munkához/munkagéphez szeretnék kannába tankolni akkor fizessem a piaci árat.
    "Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 27
    Given: 62

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Fekete-Báró Hozzászólás megtekintése
    Ha a halál pontos okában nem biztos az orvos, kórboncolást kell kérni, ha pedig a kórboncolás során rendkívüli halál lehetősége merül fel, hatósági eljárást indítanak.
    Azért érdekes, ha napokkal később indul eljárás, akkor már valószínűleg sokkal kevesebb sikerrel helyszínelnek.
    "Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"

Csatlakozás dátuma
    Feb 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló P. Dude Hozzászólás megtekintése
    Költői kérdés: ha esetleg a vakcina okozta, akkor az nem minősül mérgezésnek?
    Ilyet szerintem egy patológus sem írna le...

Csatlakozás dátuma
    Feb 2020
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló raktaros Hozzászólás megtekintése
    Azért érdekes, ha napokkal később indul eljárás, akkor már valószínűleg sokkal kevesebb sikerrel helyszínelnek.
    Félreérthetően írtam: ha kórboncolás közben merül fel a rendkívüli halál gyanúja, akkor azonnal abbahagyják, és hatósági/igazságügyi boncolást rendelnek el. Ezt igazságügyi szakértők végzik. A helyszín vizsgálata ilyenkor már valóban kevésbé informatív.

Senior Member P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 463
    Given: 826

0 Not allowed!
    Holtan találták a 18 éves katonát, aki II. Erzsébet koporsóját védte

18 éves volt, a halál okát hivatalosan nem közölték. Fura eset.

Csatlakozás dátuma
    Feb 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Valaki esetleg tudja, hogy külföldön élő magyar állampolgároknak ki kell-e tölteni a népszámlálási kérdőívet?

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up
    Received: 967
    Given: 990

0 Not allowed!
    Kétlem, szerintem az csak a Magyarország területén élőkre vonatkozik. Külföldi címekre nem küld a kormány ilyesmit.