Oldala 32 of 32 ElsõElsõ ... 22303132
Eredmény 311 to 312 of 312

Topic: Digitális pénz

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 151
    Given: 4

1 Not allowed!
    A kriptók 99,9%-a átverés. Mire számítottál? A baj az, hogy alapvetően nem nagyon lehet az ilyenek mögé tenni semmit, ami miatt tartaná az értékét. A bitcoin a matematika és a fizika törvényei alapján működik, ezért kell valódi energia a létrehozásához, és ezzel lehet garantálni a valódi pénzként való használhatóságot, ez van mögötte. A másolatok nem egy jobb pénzt akarnak az embereknek, hanem előre kibocsátott pénzt sajt maguknak.

Ha esetleg érdekel, hogy valójában mi is történt itt, ebben az ügyben, ebből az illusztrációból kiderül:

Senior Member P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 342
    Given: 614

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Rozsomák Hozzászólás megtekintése
    Hááát eddig sem toltam hevesen, volt egy próbálkozásom, de befulladt Szegeddel. Korrekt volt, de az elképzeléseink nem egyeztek. Hááát van pár konzervem, egy két ismerősöm, egy elektromos bringám, meg a tudásom a kézügyességem. pld. egy szélmalmot összehozni szemétből egy késsel meg egy baltával nekem nem okoz gondot. Várakozó állapotban vagyok, várom mikor jön a népirtás, (vagy a migránsháború, vagy a 3. vh Európában) esélyem nagyon kicsi a túlélésre, nagy szerencse kell hozzá, jókor jó helyen lenni. ha tűlélem, akkor szerintem jön a jólét, egy jó darabig, és kb mire meghalok kezd nagyon szar lenni a világ a csicskáknak.
    Ez amúgy az egyik legjobb hozzászólás, amit olvastam ezen a fórumon. Tetszik a hozzáállásod, tanultam belőle.

A topic keresõszavai: