Oldala 5 of 5 ElsõElsõ ... 345
Eredmény 41 to 45 of 45

Topic: Bolt lista

Senior Member szöged's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2013
    Lakhely
    Hódmezõvásárhely
    Thumbs Up
    Received: 13
    Given: 5

0 Not allowed!

Senior Member szöged's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2013
    Lakhely
    Hódmezõvásárhely
    Thumbs Up
    Received: 13
    Given: 5

0 Not allowed!
    https://www.akah.de/

a vírushelyzet miatt most az engedélyhez nem kötött termékeket direktben meg lehet tõlük rendelni
    a kisker-nagyker ár különbözetét utalják a vevõ által megnevezett kereskedõnek

jófejség

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2016
    Lakhely
    Budapest
    Thumbs Up
    Received: 88
    Given: 35

0 Not allowed!
    Korábban sok jót hallottam a DD termékekrõl, de nem találtam hazai forgalmazót. Mivel kerültem a külföldrõl történõ beszerzést, elmaradt a vásárlás. Pár hete találtam a https://www.blackknife.hu/ webshop-ot. Szerintem az árak elfogadhatók a gyártó honlapján található árak alapján. Egy ponyvát már rendeltem tõlük. Nem csak DD termékekkel foglalkoznak, de most éppen azok akciósak. Az akció október 31-ig él. Én is csak ma este vettem észre, bedobom, hátha érdekel valakit.

Senior Member varég's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Lakhely
    Fejér vármegye
    Thumbs Up
    Received: 106
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Ged Hozzászólás megtekintése
    Korábban sok jót hallottam a DD termékekrõl, de nem találtam hazai forgalmazót. Mivel kerültem a külföldrõl történõ beszerzést, elmaradt a vásárlás. Pár hete találtam a https://www.blackknife.hu/ webshop-ot. Szerintem az árak elfogadhatók a gyártó honlapján található árak alapján. Egy ponyvát már rendeltem tõlük. Nem csak DD termékekkel foglalkoznak, de most éppen azok akciósak. Az akció október 31-ig él. Én is csak ma este vettem észre, bedobom, hátha érdekel valakit.
    Az oldalt szívesen ajánlom, korrektek.
    Elég sok itthon eddig elérhetetlen termékük van!
    (DD, Pathfinder, Maxpedition, Prokaptech)
    Az áraik meg elfogadhatóak.

Sajna havi szintem veszek tõlük valamit...
    Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsõként fogja meglátni benne a fény felvillanását.

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2020
    Thumbs Up
    Received: 2
    Given: 0

2 Not allowed!
    A napokban a Kromium.hu-rol rendeltem egy Fenix HM23 fejlámpát.
    A bolt rendben van árai nekem megfelelnek, a megrendelés után másnap elvileg át is vehettem, volna.
    Packetta csomagpontra Z-Boxba rendeltem.
    Azt mondjuk sehol nem tüntették fel a Z-box ugy müködik napelemes a box nincs kijelzö és konzol rajta, telefonnal lehet kinyitni, minden más gls, foxpost, dpd küld egy pinkodot beirom a konzolon nem kell telefon, gps, net, bluetoth, csak piroscipöben lehet átvenni ha nincs napkitörés, és mindenki boldog.
    Viszont mi van ha nincs telefonom, mert van olyan, az appnak kell net, GPS, Bluetooth, és "az adatokat harmadik félnek továbbitja" opcioval települ fel, ha ezt elöre tudom biztos hogy nem innen vagy nem igy rendelek.
    A vicces hogy ezekután megjött a csomag, telefon, net, gps ok. nem nyitja a boxot csak csippan egyet a box és hibaüzenet.
    Árnyékban áll egy szekrény méretü fémdoboz 0.5nm napelemmel a tetején, biztos hibátlanul müködhet...
    Irok a Z-boxnak semmi válasz...
    Megnézem googleplayen 2.9 az app és a szolgáltatás átlaga szinte csak hasonlo negativ kommentekkel.
    Fene se gondolta volna egy normális webshop egy ilyen futárszolgáltatással égeti magát, értem én nem a bolt hibája de a végeredmény akor is nulla.
    Kromium szinte azonnal válaszolt még én éreztem magam kellemetlenül az ügyintézö ráhasalt a dologra, mondjuk szerintük hibátlan a szolgáltatás "ö se érti sose volt ilyen gondjuk", perze azért 2.9 a googlen az app átlaga, mindegy ami töle telt megtette, nem is velük van a gond ha lesz más csomagpont opciojuk minden nélkül rendelnék tölük.
    Csak hogy ha valaki belefut Packetta meg Z-box-ba mire számitson, én biztos hogy nagyivben elkerülöm.