Oldala 6 of 6 ElsõElsõ ... 456
Eredmény 51 to 54 of 54

Topic: Könyvek

Senior Member P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 371
    Given: 657

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Alpha Hozzászólás megtekintése
    Nekem volt egy visszatérõ álmom. Olyat csináltam álmomban amit a valóságban lehetetlen lett volna megcsinálni, de szerettem volna. Egy idõ után rájöttem álmomban, hogy ez nem valóság, hanem álmodok, azaz tudatomra ébredtem, de ekkor mindig felébredtem.
    Érdekes érzés volt ráébredni álmomban, hogy álmodok.
    Megvan a módja, hogy olyankor ne ébredj fel, hanem folytatni tudd az álmot tudatosan, mintha egy belsõ nézetes videójátékban lennél egy virtuális valóságban. Ahogy mondod, nagyon izgalmas és érdekes dolog.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló BragBOL Hozzászólás megtekintése
    biztos hogy jó topicban vagyunk ehhez?

Én energiahullámzásokat éreztem átviharzani magamon, de ezután se tudtam kimászni magamból így hagytam a fenébe, de még órákig remegtem felkelés után.
    Lehet ilyesmi volt.
    Bár off, ha már itt kezdtük el, most az álomfüvet készülök kipróbálni:

Calea Zacatechichi

Nem gondolok rá csodaszerként. Az alapok megvannak a tudatos álmodással, tehát ismerõs nekem a dolog. Viszont régóta nem volt. Abban bízom, hogy a fõzet majd aktiválja annyira, hogy újra beinduljon.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Túlélés téma is.

Alma Katsu: Éhség (2018)

"Az írónő a Donner társaság szörnyűséges történetét vette műve alapjául. Az amerikai élő Goerge Donner 1846-ban egy 87 főből álló szekér karavánnal indult útnak egy jobb, szebb élet reményében az illinois-i Springfieldből, hogy átszelve a kontinenst eljussanak Kalifornába. Útjuk során nem a megszokott, más karavánok által bejárt útvonalat választották, hanem az alig ismert, úgynevezett Hastings úton mentek. A kései indulásnak, a túl lassú tempónak és az új útvonalnak köszönhetően (mely kiderült, hogy szinte járhatatlan) végül 1846 novemberében a Sierra Nevada hegységben, a Truckee-tónál (amit ma már Donner-tónak hívnak) érte őket a kemény havazás. A karaván nem tudott tovább haladni, ott ragadtak. Miután látták, hogy innen nincs kiút, egy 17 főből álló csoport indult útnak, hogy segítséget hívjanak, akiknek csak töredéke ért célba. A várva várt mentőcsapat végül 1847 februárjában érkezett meg. A 87 fős karaván eddigre 48 főre csappant, miközben a tónál ragadt túlélők között már felütötte fejét a kannibalizmus."

Katsu sztorija is érdekes. Az NSA-nál dolgozott 20 évig, majd a CIA-nál 10 évig, és utána kezdett el könyveket írni.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló P. Dude Hozzászólás megtekintése
    Túlélés téma is.

Alma Katsu: Éhség (2018)
    A kiadónál most 74 % akció van rá. Vagyis 3800 Ft helyett 1000 Ft.

https://agavekonyvek.hu/konyv/thriller/ehseg-170038