0
| Thumbs Up |
| Received: 149 Given: 2 |
Nem a bemelegítésre gondoltam, az alap kb. bármilyen mozgási forma elõtt.
Arra, hogy a jóga olyan izomcsoportokat is megmozgathat, amit eddig lehet még nem is tudtuk, hogy van.
Elég sok nyújtó-feszítõ gyakorlat van benne, amit kötött izomzattal nehezen, vagy egyáltalán nem lehet elvégezni.
Emiatt ajánlják a jóga elkezdése elõtt alaposan átmozgatni, "feloldani" az izomcsoportokat, mert pár gyakorlatnál sérülhet a kötöttsége miatt.
Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsõként fogja meglátni benne a fény felvillanását.
Alszol, de közben teljesen öntudatodnál vagy.
El lehet érni úgy is, hogy éppen álmodsz, és közben rájössz, hogy most éppen álmodsz. És bár alszol, de ugyanúgy öntudatodnál vagy, mint ébren. És az álomban akkor már oda mész, ahova akarsz, azt csinálsz, amit akarsz, létrehozhatsz bármit, stb. Tehát már nem az álomtörténet folytatódik. Mintha egy virtuális valóságban lennél, hihetetlenül izgalmas és érdekes.
De a fázisba lépéshez nem szükséges álmodni. Nekem például régen mindig úgy sikerült, hogy rájöttem, hogy álmodom - mert csak azt a módszert ismertem. Raduga könyvének az alaptechnikájával viszont rögtön az elsõ alvásom során, közvetlenül léptem be a fázisba. Röviden ez az a technika:
Ez pedig a teljes dokumentumfilm, ez 50 perc körüli:
Hatásvadász, amerikai, de nem az a lényeg.A csatornán van még fenn jó pár videó. Nekem egyszerûen úgy sikerült, hogy a technikában ismertetett módon visszaaludtam, és azonnal kigurultam oldalra a testembõl. Raduga egyébként teljesen materialista, szóval ezt õ nem tekinti testen kívüli élménynek, vagy ilyesmi. Mindenkire rá van bízva, hogy hogyan magyarázza. Raduga kvantumfizikai fogalmakkal próbálja megérteni, megközelíteni, hogy mi is ez az "állapot" vagy "közeg", amit õ fázisnak nevezett el.
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Az éjjel majdnem kicsináltam magam a fázissal...
Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!
| Thumbs Up |
Bepróbálkoztam, aztán érdekes lett minden.
Valami rázkódást éreztem, aztán hogy én rázkódtam, vagy csak gondoltam , hogy érzem nem tudom... De ez még elment.
Viszont egyszer csak nem kaptam levegõt sehogy sem, mígnem a végén horkantottam akkorát, hogy csengett a fülem is bele.
Amúgy érdekes volt mert utána kiballagtam vizelni egyet az ijedtségre, és lényegesen jobban láttam a sötétben mint egyébként szoktam.
Nézelõdtem is, hogy tán égve maradt valami lámpa, vagy mért van olyan világos....
| Thumbs Up |
Az még sose volt. Meg nem a mozgással volt igazán gond, levegõt nem kaptam...
biztos hogy jó topicban vagyunk ehhez?
Én energiahullámzásokat éreztem átviharzani magamon, de ezután se tudtam kimászni magamból így hagytam a fenébe, de még órákig remegtem felkelés után.
Lehet ilyesmi volt.
Gyûjtsd szelektíven a hulladékot, hasznosíts újra! Jó-jó, de hol a jéghegy?
Nekem volt egy visszatérõ álmom. Olyat csináltam álmomban amit a valóságban lehetetlen lett volna megcsinálni, de szerettem volna. Egy idõ után rájöttem álmomban, hogy ez nem valóság, hanem álmodok, azaz tudatomra ébredtem, de ekkor mindig felébredtem.
Érdekes érzés volt ráébredni álmomban, hogy álmodok.
Rászántam magam, és megrendeltem a jógás könyvet. Majd beszámolok róla.
Ezt meg korábban ajándékba vettem, nagyon alapos, igényes könyv, most megrendeltem magamnak is. Mind a kettõ nagyon jó akcióban kapható.