Oldala 212 of 220 ElsõElsõ ... 112162202210211212213214 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 2,111 to 2,120 of 2200

Topic: Off topic

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2022
    Thumbs Up
    Received: 21
    Given: 25

0 Not allowed!
    ESP vipera, keményített acélból maximálisan minőségi termék egy tankot is szétver símán, nem olyan mint gyenge kínai társai és ha a fürdővizből ugrasz ki akkor is csúszásmentes, nagyon minőségi vipera 16.000 FT
    IMG_20230825_070557.jpg
    esp-hardened-expandable-baton-18__842054_1.jpg

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2022
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Bár én nem akarok így beleszólni de a viperát meg a gázsprayt szokták itt tömegoszlatásra alkalmazni (szóba jöhet még boxer is de ahhoz tudni kell verekedni valamennyit)
    Olvastam, hogy a kést is ajánlják tömegoszlatásra, hát én nemtudom hogyan lehet tömeget oszlatni késsel, hacsaknem levágsz mindenkit
    Persze a vadnyugaton ez lehet másképp megy, ahol ugye mindenki fegyverrel járkál
    Viperát látok az amerikai rendőröknél, tonfát nem nagyon de egyiket sem használják csakúgy mint a gázsprayt sem, egyből előkerül a pisztoly általában a részükről
    Last edited by DerWolf; 08-25-2023 at 03:01 PM.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2022
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Egy kérdés te jobban tudod a témát: ha valakit Robertnek hívnak amerikában akkor azt miért Bob-nak becézik és ha már Bobnak becézik akkor a Bobby az akkor Robert-et takar?
    Kissé fura a nyelvtan így európai füllel

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up
    Received: 967
    Given: 990

1 Not allowed!
    Azt írja rá a Google hogy a középkorban lettek népszerűek a rímelő nevek, úgy lett a Robertből Rob, amire rímelt a Bob.

Meg a Richard-ból Rick, abból meg a Dick becenév.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2022
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    Meg a Richard-ból Rick, abból meg a Dick becenév.
    Nem feltétlen egy szerencsés rím

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2022
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ja hát ki gondolná, hogy az a mocskos agyonsztárolt mindössze 800,000Ft-ba kerülő általában félévente új szériát kiadó Ájfóne is amit minden idióta pics@ megvesz márcsak, hogy trendi maradjon méd in Csájna egyébként?
    Mekkora márka volt a Nokia még amikor 18 voltam gondolom emlékszel rá te is, nem is volt cég aki versenyképes lett volna vele most meg ilyen öregasszony telefonokat gyárt, jó kérdés miért

Az oroszok általában nem álmatlankodnak mégha sajátjukon végeznek el tömeggyilkosságot akkor sem, nemhogy külföldön
    Most is valami mészárlás volt Ukrajnában megígérték majd felelősségre vonják a vezetőt
    Hát persze majd álmukban
    Én nem láttam még oroszt aki háborús bűncselekmény miatt bíróság előtt állt volna valaha is, ha ezek büntetnek akkor egymást büntetik vagy egyáltalán nem büntetnek

Engem érdekel a pénz de igazából az se minden, talán az ember egy idő után már azt is megunja bár az az előnye megvan, hogy éhenhalni nem fogsz annyi biztos

Ja ját az kurv@jó amikor kimennek tényleg 3 hónapra és akkor már törik a magyart
    Olyan embereket ismerek akik vagy már alapban külföldön születtek vagy 30 éve kinn élnek és egyik sem töri a magyart, ez csak megjátszás
    Az, hogy pár szó esetleg nem jut eszébe az egy dolog mert már átállt az agya de az, hogy félig elfelejtse a magyart kábé egy év után az egy kissé erős mókolás
    Meg vannak ezek az influenszerek, agyon kéne ütni mindet, hogy már felét sem érti az ember ami mondd

Nagyon konzervatív egy fickó vagy (pedig azért sok jó nő van a világon.Persze feleségül nem kell mindegyiket venni egyből nem arról van szó mert abból csak egy van akit azért kellő alapossággal kell kiválasztani)
    Nem akarom én tönkretenni a házasságod most nem arról van szó na de se gyerek se csajozás,mi lesz veled így?
    Nem lehet így élni, hogy csak ásod a bunkert a kertben meg nyomod ezt a fórumot, ki van zárva, hogy nem férne bele legalább egy gyerek
    Kihal a fehér faj és utánad sem marad semmi, így nem lehet gondolkodni vagy legalábbis nem kellene
    Gondoljunk csak a németekre akiknél kötelező volt gyereket csinálni mielőtt mentek a frontra háborúskodni, ez egy nagyon jó ötlet

Nemtudom nem láttam a filmet, valamelyik részébe belenéztem de komolytalan a film így végig se néztem valami akció vígjátéknak tűnt, én nem nézek ilyen filmeket
    Vagy akció vagy vígjáték legyen de nálam a kettő együtt nem tetszik, nem olyan vicces dolog az ha lőnöd kell vagy ha téged lőnek
    Engem is vertek már agyon rendőrök ifjúkoromban, vitatkoztam volna a jogossággal én is egy esetben de ettől még nem vagyok frusztrált a rendőröktől
    Konkrétan az frusztrál, hogy ma már egyáltalán nincs rendőr az utcán de ha van is az akkor sem téged véd hanem a bűnözőt, nevetséges ami itt megy ma már a rendőrség részéről
    Last edited by DerWolf; 09-10-2023 at 12:48 PM.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    Nem vagyok konzervatív, csak hűséges.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2022
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nem vagyok konzervatív, csak hűséges.
    Ez egy szép mondat volt
    De nekem ne mondd már, hogy nem szoktál más csajokat is megnézni vagy gondolkodni rajtuk ha megnézed őket élőben vagy neten (láttam én azért voltak ott kis rövidnadrágos feltételezhetően imperialista és kis népirtó szőke lányok is az NRA tüntetéseken ahová járkálsz)
    Én is hűséges voltam és aztán meg most lassan már visszafejlődve az időben kábé pelenkázni kell pont ugyanezen nő miatt aki azóta is viháncol minden gond nélkül
    Nézd az élet egy egyszeri dolog,nem feltétlen szükséges vigyázzállásban állva leélni azt de te tudod
    A németeknél tényleg be volt vezetve, hogy kötelező volt egy nőt terhessé varázsolni mielőtt mentek a frontra katonának
    Ma meg mi a kötelező: vedd már meg azt a mocskos Ájfón 14-et mert még lemaradsz a trendről
    Persze, fontos a jó telefon, a trend meg mindig csak egy üzletfogás csakhogy nem az a legfontosabb dolog az életben
    Ma már nem szaporodnak a németek sem, rengeteg jó genetika van német részről is és egyik sem szaporodik
    Na nem baj mert migránsok azok aztán szaporodnak aztán majd látjuk hogy néz ki Németország 100 év múlva
    Pont szőke vagy és vagy zöld vagy kék szemű, az egyik legritkább típus a fehérben, nem kellene egyedül maradnod és eltűnnöd erről a világról
    Last edited by DerWolf; 09-11-2023 at 03:36 PM.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Megnézni nem ugyanaz. Persze hogy nézni néz mindenki. Meg is beszélem az asszonnyal ha szép nőt látok.

Veled iPhone-t vetetett valami nő? Nálunk olyan nincs. Mi gyűrűt sem vettünk egymásnak, mert minek az. Anélkül is megvagyunk, nem azon múlik a házasság hogy ki mit vesz a másiknak.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2022
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Megnézni nem ugyanaz. Persze hogy nézni néz mindenki. Meg is beszélem az asszonnyal ha szép nőt látok.

Veled iPhone-t vetetett valami nő? Nálunk olyan nincs. Mi gyűrűt sem vettünk egymásnak, mert minek az. Anélkül is megvagyunk, nem azon múlik a házasság hogy ki mit vesz a másiknak.
    Na de azért valami csak beindul az emberben ha nézed a nőket nem? Neked nem indul be semmi?
    Nekem aztán egyből felmegy a vérnyomásom meg a hormonszintem is ha látok egy jó nőt, hülyére kell nyugtatózni magam olyankor, hogy leálljak
    Én nem beszélem meg senkivel sem általában a dolgot amíg meg volt nőm vagy nőjeim egyből hisztériás féltékenységbe ment át a dolog, "hogy minek nézek én más nőket és satöbbi"
    Minek?!?!
    Azért mert nem egy darab jó nő van a világon ez az egyik, a másik meg, hogy az ember elvesz az ember egy nőt feleségül általában a szerelem csak pár hónapig tart utána talán szeretetté és megszokássá válik át a dolog
    Aki azt mondja, hogy még évek után is szerelmes a feleségébe én azt nem hiszem el
    A nők lehet romantikusabb alkatok náluk az érzelmi vonal másabb mint egy férfinál de a férfiak azok mások
    Nyilván ha feleségül veszek egy nőt azt azért veszem feleségül mert őt gondolom megfelelőnek arra, hogy gyereket szüljön nekem és leéljem vele az életem dehát ettől az ember még nyitott szemmel jár nyilván, ha más nőkkel kufircolnék feleség mellett azt nem kell komolyan venni a nőnek az csak kufircolás
    Én ezt így gondolom

Nem nem vetetett, én hülye költöttem rá annál jóval többet mint egy Ájfón de minek, költöttem volna magamra így utólag
    Valami ajándékot azért néha illik venni,jó az ha a másik embert látod örülni annak
    Én például teljesen kínosan érzem magam ha elmegyünk vacsorázni és a nő fizet, mindig én fizetek étteremben például csak nagyon ritkán egyszer egyszer fordult elő olyan, hogy a nőm fizetett
    Érdekes feleséged van és nincs karikagyűrűtök?
    Jól van végül is formaság a dolog de azért ha hivatalosan is a feleséged akkor talán egy arany karikagyűrűt megérdemel a dolog (ha mész esetleg csajozni azonnal húzd le addig)