Oldala 126 of 130 ElsõElsõ ... 2676116124125126127128 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1,251 to 1,260 of 1291

Topic: A szebbik nem

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2022
    Thumbs Up
    Received: 21
    Given: 25

0 Not allowed!
    Szexi Emeriken béb jókat horgászik továbbra is kerek lebarnult fenekével a tengeren
    Ha egykori horgászkarrieremben nekem is ilyen ösztökélés lett volna előttem bizonyosan a mai napig horgásznék
    Ezek nem két filléres botok és orsók (bár ezt nemcsak az erős anyagi különbség hanem maga az erős környezet is megkívánja, ez ugye nem folyó vagy tó hanem tenger. Csak azt tudnám honnan tudja, hogy kapása van, ha a damilon nincs kapásjelző? Nézi az orsót vagy hogy? Mind a négyet egyszerre ekkora zajban?)
    De azért látható, hogy némi lőfegyver is már előkerült rendes amerikai módra
    https://www.instagram.com/reel/Coi8M...RlODBiNWFlZA==
    Last edited by DerWolf; 09-14-2023 at 09:28 PM.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2022
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Mind három nő magyar ebből már kettő az USA-ban él, nem feltétlen abban az iparágban kellett volna kerülniük ahol dolgoztak egykor
    ScreenShot_20230915154224.jpg
    44800640_002_fabe.jpg
    9TH0qsZ6iwToimRKlppEsrEe1u.jpg

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2022
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Jaj Giselle Bündchen lemaradt Germániából a sok álmatlan éjszaka (ezen a nőn meg sem látszik, hogy félig brazil)
    intro-1538662468.jpg

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2022
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    SIMP: - Pl. egy férfi aki meglát valami influencernőt, gamer lányt, stb, aztán elkezd neki pénzt meg ajándékokat küldeni, mintha az a barátnője lenne, mert reménykedik valami csodában hogy egyszer az a nőci majd felfigyel rá és összejön vele.
    Most találtam
    Akkor erről van szó,nem SimP ez hanem Szimsz vagy Szimsziti lesz
    Csatlakozzunk ugye a sztárokhoz és a felső tízhez, jaj de kis toalett érzés, máris többnek érzem magam csakhogy ránéztem a képre
    Ohh micsoda megtiszteltetés: azokhoz csatlakozni akik azokon élősködnek akik halálra dolgozzák magukat nekik,azokon akik fizetik a rohadt kábeltévét, internetet,mennek moziba,koncertekre, hogy ők jól éljenek majd ők játsszák a terroristát is mert már el van szállva az agyuk a kokótól,a sok pénztől
    Tehát akkor válasszunk magunknak rabszolgahajcsárt gondolom így értették csak nem így van leírva
    ScreenShot_20230916180952.jpeg
    Bár ezek az emberek gondolom azzal ezen felül nincsenek tisztában, hogyha leállna az a munkásosztály amin ők élősködnek és rabszolgaként tartanak egyből összeomlanának ők mint egy kártyavár
    Magyar_Vagon-_és_Gépgyár_(MÁVAG),_1949._április_25._a_Belügyminisztérium_Államvédelmi_H.jpg

Senior Member szöged's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2013
    Lakhely
    Hódmezõvásárhely
    Thumbs Up
    Received: 13
    Given: 5

1 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló DerWolf Hozzászólás megtekintése
    ..., bár ugye gyereket sosem csinálna nekik az ember mivel ázsiaiak
    ezt részleteznéd kérlek?

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2022
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló szöged Hozzászólás megtekintése
    ezt részleteznéd kérlek?
    persze hány darabban kéred? haha
    https://www.google.hu/search?q=texas...client=gws-wiz

Na szóval: alapvetően elég szép nő mondjuk az első kettő japán nő akit feltöltöttem példának de mivel én nem akarom, hogy a gyerekem-gyerekeim félig akármilyen ázsiai kinézetűek is legyenek hanem nekem már megvan a konkrét elképzelésem és mivel én nem így képzelem el a saját gyerekeim, így gyermeket soha nem nemzenék nekik
    Tehát kinézetre elég szépnek tartom őket és talán szexuális viszonyt is folytatnék az első kettővel de gyermeket azt nem szeretnék tőlük
    Szép hely Japán, intelligens és jó izlésű emberek laknak ott én maximálisan japán támogató vagyok bár Pearl Harbor az épp nem volt egy okos lépés a részükről
    Amit meg kaptak utána hát nem kissé eltúlzott volt amerikai részről
    (ezt a témát nem nagyon kell az amerikaiknak feszegetni valahogy sérti az önérzetüket, hogy durván 2400 katonaember miatt ők leatomoztak a-tól z-ig mindenkit 140 ezer civil embert a kisbabától az öregekig akik szerencsés módon vagy azonnal meghaltak vagy később a mindenféle rák ette meg őket a kínok kínján)

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2022
    Thumbs Up

0 Not allowed!

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2022
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nem rossz fenék bár ezt a nyújtást gondolom ő se gondolja komolyan
    Egész boldog fiatal lettem volna ha amikor fiatal voltam akkor ezekkel a lányokkal találkozott volna az ember de akkor nem ilyen idők jártak

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2022
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    Paige Spinarac
    Nagyon komoly arcilag a nő, bár golfozik és teljesen véletlenül találtam rá egy oldalon ami épp nem a golfról szólt hanem valami modell studió fotót csináltak róla mivel engem a golf nem is érdekel de annyi biztos, hogy rendkívűl fotogén a nő arcilag, nagyon jó genetika
    Jó nagy mellei is vannak ami egy jó dolog férfiszemmel nézve bár igazság szerint ezen a tényezőn itt már ezen túl kell látni még férfiszemmel is, jóval tovább lehet ezt a nőt gondolni mintsem, hogy leakadjak csak a mellein
    Szerintem made in Sweden jól láthatólag
    ScreenShot_20231002185447.jpg
    ScreenShot_20231002191354.jpg
    ScreenShot_20231002191431.jpg
    ScreenShot_20231002192639.jpeg
    Last edited by DerWolf; 10-02-2023 at 05:27 PM.