Oldala 2 of 4 ElsõElsõ 1234 UtolsóUtolsó
Eredmény 11 to 20 of 37

Topic: Mesterséges Intelligencia

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,102
    Given: 1,119

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló P. Dude Hozzászólás megtekintése
    Gemini tesztelés alatt, használatát még nem tudnám jó lelkiismerettel ajánlani:

https://www.facebook.com/share/r/6MUVPmb39F1hkyjn/

"This content isn't available right now - When this happens, it's usually because the owner only shared it with a small group of people, changed who can see it or it's been deleted."

Zárt csoport, nekem nem mutatja mi van a linken.

MPF támogató P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 504
    Given: 933

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    "This content isn't available right now - When this happens, it's usually because the owner only shared it with a small group of people, changed who can see it or it's been deleted."

Zárt csoport, nekem nem mutatja mi van a linken.
    Passz, nem zárt csoport, egy nyilvános fb oldal (Andras), de nekem se hozza most be. Egy kormánypárti politikust próbáltak meginterjúvolni az Országgyűlésben, kétszer egymás után vágott közbe a riporter, hogy nem Gyurcsány Ferenc egykori miniszterelnöki ciklusáról kérdez, hanem a kormány jelenlegi politikájáról tett fel egy specifikus kérdést. De a politikus minden alkalommal szemrebbenés nélkül folytatta Gyurcsánnyal.

MPF támogató coco's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2017
    Thumbs Up
    Received: 176
    Given: 352

0 Not allowed!
    Hogy jön ez ide?
    Loco en el coco

MPF támogató P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 504
    Given: 933

1 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló coco Hozzászólás megtekintése
    Hogy jön ez ide?
    Csak vicc volt, gondoltam a (z utólagos) szmájli ezt érthetővé teszi. Lehet nem volt szerencsés, TMIB töröld nyugodtan. Amúgy nem tudom melyik politikus volt az, de tényleg olyan volt, mint egy bugos szoftver, vicces volt, számomra adta magát a párhuzam (miután TMIB írta, hogy a Gemini úgy válaszolgat neki, mint egy politikus ).

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    Most látom a Youtubeon.

"We've updated the Erase Song feature on your Video Copyright Details page. Try the new AI powered technology to remove Content ID-claimed music while preserving the underlying audio of your video."

Tehát ha zene szól a videódban a háttérben, ami miatt rákerül a copyright, a háttérzenét el tudod tüntetni pár gombnyomással úgy, hogy az eredeti hang megmarad és csak a zene törlődik.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Kezdik átvenni az egész AI-t a nagyvállalatok. Már úgy értem hogy abban reménykedtem hogy az AI az így mindenkié lesz, bárki használhatja, ingyen. Akik vágják azok összedobják a kódokat, aki akar adakozik nekik, stb. Hát nem. A képkészítő Stable Diffusion az ugyan (még?) ingyenes, viszont az audio dolgokat teljesen leuralta egy cég. 4 felolvasós, programot néztem, 3 nap alatt vagy 9-10 órát biztosan elpocsékoltam rájuk. Mind a négy programnál kiderült a végén hogy egyetlen cég fizetős kódját használja és anélkül nem műköidk egyik sem. És nem egyszeri megvásárlás, hanem 5 dollár / 30 perc. 30 perc mire elég? Semmire. Felolvastatod, elrontja, újra írod, felolvastatod, megint elrontja, és akkor a 30 percből nem is maradt semmi, pedig csak 1 videónál tartottál. Pedig jó lett volna a Prepper kisfilmhez valami rendes hang. Hát ez így nem jött össze.

Szóval hiába van sok lehetőség az AI-ban, mert a nagyvállalatok már rátették a kezüket. A végén ez sem lett a szegényember programparkja, minden keményen fizetős lesz, mint a játékpiac, meg majdnem minden más.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    Tényleg, amire még szoktam használni az AI-t:

Néha abszolút értelmetlen zagyva cikkek jelennek meg. Az AI-t megkérem rá hogy csináljon belőle egy egyszerű, átlátható szöveget és bemásolom neki. Néhányszor már hasznos volt, hírportálos cikkeknél is, de volt hogy egy abszolút zavarodott FB kommentet tettem oda és az AI elemezte, nagyjából értelmessé téve azt.

(Külön vicces volt ahogy bemásoltam a FB komment elemzését és az aki a kommentet írta megsértődött azon hogy az AI az elemzés végére negatív megjegyzéseket tett az eredeti szövegről.)

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

2 Not allowed!
    A Bing úgy néz ki hogy sokat fejlődött. Megadtam neki hogy milyen képet szeretnék:

an Asian woman wearing a Fallout-themed blue-yellow vault suit, holding a wooden baseball bat in one hand, holding a bottle of brown Nuka Cola in the other hand

És tökéletesen elkészítette, pont azt amit kértem tőle. (Sőt, még többet is, mert lehúzott cipzárt nem kértem tőle, de bónusznak beletette a képbe.)

A Bing nagy méretű képet készít, a Gemini kicsiket. Szóval ez egy +1 pont a Bingnek.

A Bing mintha lazább lenne, már társalgási stílusban. Illetve a legtöbb válasza után feltesz egy kérdőmondatot, hogy bent tartson a diskurzusban.

De politikáról egyik sem hajlandó beszélni...

Kértem a Bing-től egy étel-képet. Ahogy nézem a FB-on lévő tömérdek recept-fotó is a Bing-gel van elkészíttetve.

Senior Member BragBOL's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Thumbs Up
    Received: 42
    Given: 17

1 Not allowed!
    A deepdream eléggé együgyű, legalábbis google fordítóval nem tudom megértetni vele hogy mit akarok pontosan.
    Nem bírom összehozni a modern természetkímélő városépítészetet és az ősi természetes anyagokból készült falvat modern technológiával vegyítve.

Eddig ez a legjobb amit a várost illeti, de túl gombás, nem tudom hogy mogyorózzam meg neki a lényeget.

Ami a falvat illeti, nem jelenít meg járműveket és egyéb technológiát
    Last edited by BragBOL; 10-24-2024 at 04:02 PM.
    Gyûjtsd szelektíven a hulladékot, hasznosíts újra! Jó-jó, de hol a jéghegy?

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A gombás az olyan mint Köbüki háza a Mézga Családból.

Próbáld ki a Bing-et, nekem úgy tűnik hogy eddig az készíti a legpontosabb képeket.