Oldala 84 of 84 ElsõElsõ ... 3474828384
Eredmény 831 to 833 of 833

Topic: Elemlámpák, lámpák, világító alkalmatosságok

Senior Member WestBam's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up
    Received: 202
    Given: 236

1 Not allowed!
    Ezt nem tudom megmondani, mert én leginkább táskában szoktam hordani a fejlámpát, míg szükség nincs rá. Bírják ezek is a kiképzést, de egy fém doboz nyilván sokkal tovább bírja, ellenben nehezebb és nagyobb problémát is okozhat, ha nem kellően lekerekítettek az élei. Ha ez elkopna akkor beteszem egy szemüvegtokba, ahogy eddig is tettem a fejlámpákkal Másik megoldás az lehet, hogy aliról vásárolsz hozzá műanyag "ütésálló" dobozát, de szerintem az is túlzás.
    elemlampablog.hu - elemlámpa tesztek minden mennyiségben!

Senior Member WestBam's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up
    Received: 202
    Given: 236

3 Not allowed!
    Hosszabb kihagyás után ismét új teszt jelent meg a blogomon: Technik H31 fejlámpa bemutató
    elemlampablog.hu - elemlámpa tesztek minden mennyiségben!

Senior Member varég's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Lakhely
    Fejér vármegye
    Thumbs Up
    Received: 127
    Given: 1

1 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló WestBam Hozzászólás megtekintése
    Ezt nem tudom megmondani, mert én leginkább táskában szoktam hordani a fejlámpát, míg szükség nincs rá. Bírják ezek is a kiképzést, de egy fém doboz nyilván sokkal tovább bírja, ellenben nehezebb és nagyobb problémát is okozhat, ha nem kellően lekerekítettek az élei. Ha ez elkopna akkor beteszem egy szemüvegtokba, ahogy eddig is tettem a fejlámpákkal Másik megoldás az lehet, hogy aliról vásárolsz hozzá műanyag "ütésálló" dobozát, de szerintem az is túlzás.
    A kisebb fejlámpáimhoz vettem ilyen tokkal. Ütés ellen véd, illetve minimálisan vizlepergető is. Van amihez még a pót akku és elfér benne.

https://www.intercell.hu/18650_akkua...4_cellas_32566
    Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsõként fogja meglátni benne a fény felvillanását.

A topic keresõszavai: