Oldala 66 of 73 ElsõElsõ ... 16566465666768 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 651 to 660 of 725

Topic: Filmek

Senior Member P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 454
    Given: 806

0 Not allowed!
    Karácsonyi zombik, horror és musical 2017-ből. A CineGore 10-ből 7-et adott rá:

Anna and the Apocalypse

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 924
    Given: 955

0 Not allowed!
    Elkezdtem nézni az Egy maroknyi Dollárért westernfilmet. Mondom ez meg miféle történet, hejj de ismerős... És igazam volt. Rákerestem, Az utolsó emberig Bruce Willis film ami nagy kedvencem, az valójában az Egy maroknyi dollárért 1967-es westernfilm újragondolása. A történet ugyanaz, a mellékszálak ugyanazok, a karakterek is nagyon hasonlók, egy kivétellel. Az egyik 200 évvel ezelőtt játszódik, a másik meg 100 évvel ezelőtt. Az egyik a mexikói oldalon játszódik a határon, a másik az amerikai oldalon, de ugyanúgy a határon. Az egyikben lovak vannak, a másikban eléggé kezdetleges autók.

Senior Member Rozsomák's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2015
    Thumbs Up
    Received: 49
    Given: 52

1 Not allowed!
    Eredetileg Japó aztszem.

Senior Member Rozsomák's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2015
    Thumbs Up
    Received: 49
    Given: 52

0 Not allowed!
    A testőr (1961) / Akira Kurosawa

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Feláldozhatók 4 (2023)

A film hatalmasat bukott, legalább 100 millió dollárt veszítettek vele. Igazából eléggé indokolatlanul, mert a film tele van sztárokkal (még ha Stallone a nagy részéből hiányzik is a forgatókönyv miatt). Viszont tele van a film akcióval, látványos, a színészek teljesítménye hasonló az előző 3 filméhez.

IMDB: 4.8/10

Nem értem miért. Szerintem egy hatost meg lehetne neki adni.

A vége mondjuk elég furcsa volt, amikor kiderült hogy kinyírtak valakit akivel előzőleg összevitáztak a kocsmában. Az úgy simán csak gyilkosság, nem?

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    A köd (film, 2007)

Gondoltam hogy csak valami laza horrorfilm féle happy enddel a végén, de azért annál ez több volt. Egy erős poszt-apokaliptikus vonás, valóban ijesztő részekkel, a karakterek is nagyon jók a filmben, a színészi játék is.

Először észrevettem hogy 3 Walking Dead színész is van benne. Andrea, Dale és Carol. Ránéztem az IMDB-re és az a magyar rendező rendezte aki később a Walking Dead első évadát.

A másik nagy kedvencem Thomas Jane, aki a Punisher filmben volt. Itt is hozta a főszereplő erős karaktert.

A flim röviden, nem spoilerezve annyi, hogy egy vihar után rátelepszik a köd egy hatalmas területre és egy csapat ember próbálja túlélni az azt követő szörnyűségeket. A filmben van dráma bőven, és akció is. Nagyon megéri megnézni.

(Stephen King sztorija, az ürge elég zakkant a valóságban, de írónak kiváló, szóval ez is garancia a jó sztorira.)

Nem volt egy elsöprő kasszasiker, viszont az IMDB-n egy előkelő 7,1/10 -en áll.

https://www.imdb.com/title/tt0884328/

Itt az előzetes Youtubeon, de szerintem ne spoilerezzétek le a dolgokat hanem rögtön nézzétek a filmet. Ha a horror a dráma, a túlélős, világ vége dolog érdekel, akkor tetszeni fog a film.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    Southern Comfort (1981 film)

Ennél a filmnél arra számítottam hogy valami vietnámi háborús sztori, de nem. Néhány Nemzeti Gárdistát elküldenek gyakorlatozni a mocsárba, Louisiana államban. Hogy jussanak el az egyik pontról a másikba a mocsáron át. Keménykednek nagyon, meglopják és kigúnyolják a mocsárban lakókat, és aztán a lakók bepöccennek rájuk emiatt és kezdődik a probléma. Elveszítik a térképet, a rádiót és az iránytűt is, többnyire csak vaktöltényük van, hiszen csak gyakorlatról van szó, nem éles bevetésről. De közben a helyi mocsárlakók meg elkezdenek rájuk vadászni. A keménykedő gárdista arcok elég gyorsan pánikoló szerencsétlenekké válnak.

A végén azért összeszedik magukat egy kicsit, de nem mondok róla többet.

7.1/10 IMDB-n. Nem rossz film, bár nem mondanám hogy akkora klasszikus volna. Pár napja hallottam róla először. Egyszer meg lehet nézni, van benne néhány híresebb színész is. Ja, és a kamerás egy László András nevű magyar.
    https://www.imdb.com/title/tt0083111/

Itt a teljes film, angol felirattal, nem kell hozzá felsőfokú:

Kis spoiler:

Ami kész röhej, ahogy ott a helikopter felettük, a fák között nem látja őket persze. De ahelyett hogy eldurrantanának néhány vaktöltényt hogy jelezzék hogy ott vannak, inkább kiabálnak neki. Ja, mert a pilóta a magasban a helikopter belsejéből azt meghallaná... Szóval kijuthattak volna azok a karakterek, de túl buták voltak hozzá...

Senior Member Fekete-Báró's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2020
    Thumbs Up
    Received: 79
    Given: 68

1 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    Southern Comfort (1981 film)

Ennél a filmnél arra számítottam hogy valami vietnámi háborús sztori, de nem. Néhány Nemzeti Gárdistát elküldenek gyakorlatozni a mocsárba, Louisiana államban. Hogy jussanak el az egyik pontról a másikba a mocsáron át. Keménykednek nagyon, meglopják és kigúnyolják a mocsárban lakókat, és aztán a lakók bepöccennek rájuk emiatt és kezdődik a probléma. Elveszítik a térképet, a rádiót és az iránytűt is, többnyire csak vaktöltényük van, hiszen csak gyakorlatról van szó, nem éles bevetésről. De közben a helyi mocsárlakók meg elkezdenek rájuk vadászni. A keménykedő gárdista arcok elég gyorsan pánikoló szerencsétlenekké válnak.

A végén azért összeszedik magukat egy kicsit, de nem mondok róla többet.

7.1/10 IMDB-n. Nem rossz film, bár nem mondanám hogy akkora klasszikus volna. Pár napja hallottam róla először. Egyszer meg lehet nézni, van benne néhány híresebb színész is. Ja, és a kamerás egy László András nevű magyar.
    https://www.imdb.com/title/tt0083111/

Itt a teljes film, angol felirattal, nem kell hozzá felsőfokú:

Kis spoiler:

Ami kész röhej, ahogy ott a helikopter felettük, a fák között nem látja őket persze. De ahelyett hogy eldurrantanának néhány vaktöltényt hogy jelezzék hogy ott vannak, inkább kiabálnak neki. Ja, mert a pilóta a magasban a helikopter belsejéből azt meghallaná... Szóval kijuthattak volna azok a karakterek, de túl buták voltak hozzá...
    A film fent van magyarul is "A lápvidék harcosai" címmel:
    https://www.youtube.com/watch?v=3P-ycgLnOKw

A cselekmény engem kicsit a Sziklák szeme 2-re emlékeztet: egy csapat zöldfülű elégtelen felszereléssel, a tapasztalt tiszt már az elején elesik, aztán támadnak a helyiek...

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Visszavágó (1999)

Mel Gibson film. Nem mondanám klasszikusnak, de egyáltalán nem volt rossz. Van benne akció és tele van jó színészekkel.

A történet is kusza egy kicsit. A főszereplő bűnöző, de hogy mi köze van a többihez, meg hogy mit akart azzal a 70ezer dollárral, hogy miért nem akart több pénzt, a végén miért nem hagyta abba, meg hogy testrészei bánták azt hogy neki kellett a "filléres" zsákmány, azt nem értettem...

IMDB-n 7.1-en áll. https://www.imdb.com/title/tt0120784/

Itt van magyar szinkronnal:
    https://movi.hu/video/157323857/viss...jes-film-1999/

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Néztem ezt a Véres Sport című filmet, a végén gondoltam megírom hogy amióta figyelem ezeket a harcművészetes izéket, sok dologra rájöttem, hogy mekkora átverés az egész, meg teljesen logikátlan mozdulatok, stb...

De aztán a film végén oda van írva hogy Frank Dux életéről szól a film vagy valami ilyesmi és beugrott a név hogy ki az.

Nos Frank Dux egy fickó vietnámi háborúban szolgált veterán tengerészgyalogos, aki a legmagasabb kitüntetést is megkapta a szolgálatáért. (Kivéve hogy soha életében nem harcolt vietnámban, nem szolgált a tengerentúlon, a bíborszív amit mutogatott nem tengerészgyalogosoknak járó, hanem a hadsereg más részének osztják. Először Dux megvádolta a hadsereget azzal hogy meghamisították a szolgálati dolgait, de később azt mondta hogy az egész egyenruha csak egy Halloween-i jelmez...)

A Kumite közdősport-versenyen győzött, kapott egy serleget is, ezt megerősítette egy másik versenyző akivel ott találkozott. (Épp csak kiderült hogy a serleget egy boltban vette, a "másik versenyző" meg csak egy haverja akivel Los Angelesben járt együtt iskolába.)

Amit Tanakáról a mesteréről állított, hogy kiképezte a Kimitére, az is hazugság volt. Dux vele kapcsolatban is teljesen ellentmondásba keveredett saját magával.

Dux harci pályája során 321 győzelmet szerzett 1-szer veszített és 7 meccse lett döntetlen. Igen ám, de ennek is utánanéztek mások. Az egyetlen ember aki ezeket a számokat mondja minden bizonyíték nélkül, az Dux. Teljesen légből kapott hanta.

A CIA-nak és a titkosszolgálatnak is dolgozott... mondjuk a CIA-nál és a titkosszolgálatoknál soha nem hallottak róla és a neve nincs ott semmilyen dokumentumban. Tehát ez sem volt igaz.

Volt egy sztorija arról is hogy a Kumite alatt meg akart menteni egy hajónyi árvát kalózoktól. ( wtf? ) Persze az is csak mese volt.

Persze ami igaz, hogy néhány kitalált történetes bunyós film fűződik a nevéhez, csak hát kínos hogy a filmekben az van hogy a valós életútját mutatják be, holott az egész csak kitaláció.

Egy valamiben valóban fekete öves Frank Dux. Hazudozásban.

A film:

https://en.wikipedia.org/wiki/Frank_Dux

Magyar szinkronosan a film:
    https://videa.hu/videok/film-animaci...6sfbTavsu6YtjF

A topic keresõszavai: