Oldala 24 of 24 ElsõElsõ ... 14222324
Eredmény 231 to 233 of 233

Topic: Sorozatok

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up
    Received: 1,081
    Given: 1,105

1 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló coco Hozzászólás megtekintése
    Ez micsoda?
    Semmi csak irritált hogy a Sliders-nek nem csináltak befejezést és írattam egyet amit kicsit átdolgoztam itt-ott.

Most a Twin Peaks-et nézem. Amikor gyerek voltam nem engedték a szüleim hogy nézzem. Igazából nem ijesztő.

Ami pozitív, hogy jók benne a karakterek, meg érdekes is. És persze a zenéje az ami szerintem nagyon népszerűvé tette a sorozatot. A főszereplő színész pedig az aki Lucy apját játssza a Fallout sorozatban. A humor is jól el van találva néhány helyen.

Mi az ami nem tetszeik a Twin Peaks-ben? Néha átmegy teljesen komolytalanba. 3 szereplőnek is elmegy az esze csak úgy. És van a komoly alap vonal, gyilkosságok, emberölések, brutális dolgok, kínzás, nemi erőszak, de más felől meg vannak a bohóckodós jelenetek ami néhol ripacskodósra van megírva és az meg kinyírja a komoly fő téma hangulatát. Ezeket bele sem kelett volna írni a sorozatba.

Illetve gyilkosságok vannak, de közben ilyen varázslat, meg gonosz szellem, látomások és hasonló dolgok.

Meg az hogy a romantikus szálak is össze-vissza csaponganak benne. Az egyik jelenetben ezzel smacizik egy lány, a másik részben más egy másikkal, aztán vissza az előzőhöz. Követni is nehéz.

Ráfüggtem, de nem 10/10-es a sorozat, inkább egy jó 6/10-es a fenti problémák miatt.

8.7/10-en van IMDB-n.

https://www.imdb.com/title/tt0098936/

MPF támogató P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 495
    Given: 913

1 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    (...)
    De a Twin Peaks rendezője David Lynch, így semmin sem csodálkozhatunk.

Néztem én is mostanában több sorit. Egyik este megint benyomtam egyet a Netflixet, erre feldob egy ilyet, hogy Weeds. Mint kiderült, ez az, amelyik Magyarországon Nancy ül a fűben, meg Spangli címeken futott anno. Hallottam róla, de még sosem néztem bele. Na most megnéztem a pilotot, és tetszett. Mostanra az 1. évad 9. epizódnál tartok, épp azt nézem. Eddig teljesen bejön.
    Last edited by P. Dude; 12-28-2025 at 08:03 PM.

MPF támogató P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 495
    Given: 913

1 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló P. Dude Hozzászólás megtekintése
    De a Twin Peaks rendezője David Lynch, így semmin sem csodálkozhatunk.

Néztem én is mostanában több sorit. Egyik este megint benyomtam egyet a Netflixet, erre feldob egy ilyet, hogy Weeds. Mint kiderült, ez az, amelyik Magyarországon Nancy ül a fűben, meg Spangli címeken futott anno. Hallottam róla, de még sosem néztem bele. Na most megnéztem a pilotot, és tetszett. Mostanra az 1. évad 9. epizódnál tartok, épp azt nézem. Eddig teljesen bejön.
    Beszippantott ez a sori. Negyedik évadban vagyok.
    Last edited by P. Dude; 01-09-2026 at 01:17 PM.