0
Képkivágás.JPG
Nadrágszíj telek 400 nm 10nm es kis vályogház. 8 misi közmű nincs, most intézem.
| Thumbs Up |
| Received: 44 Given: 11 |
Végül beszereztem amit a mellények témában belinkeltem.
Érzetre, kényelemre, állíthatóságra, rugalmasságra, minőségre nagyon rendben van. Ár-érték arányban is elég jó.
Próbáltam magam megszúrni először egy kommersz konyhai filézőkéssel majd elővettem a Spyderco zsebkésemet és azzal is próbáltam amennyire tudtam. Szinte nem éreztem semmit. Sérülés nulla. Majd megkérem egy erősebb barátomat, hogy próbáljon meg a hátamba állítani egy bökőt...
Nagyon szkeptikus voltam a cuccal kapcsolatban de azt kell mondjam, hogy rettentő kellemeset csalódtam első blikkre!
Melleny1.jpg
Melleny2.jpg
Melleny3.jpg
Melleny4.jpg
Melleny5.jpg
| Thumbs Up |
| Received: 111 Given: 66 |
| Thumbs Up |
| Received: 44 Given: 11 |
Én is köszönöm, ha hasznosnak találtad!
Összefüggően kb. 1 órát volt rajtam de csak hazai környezetben. Fél óra után meg tudtam szokni annyira, hogy ne "koncentráljak" rá. Éreztem, hogy rajtam van de egyáltalán nem volt kényelmetlen. A mozgásban abszolút nem zavart, tudtam benne nyújtózni, hajolni, felhúzni magam vagy csak sűrűn forgolódni jobbra balra.
Egy hét múlva többet fogok tudni róla mondani mert következő hétvégén rajtam lesz több mint fél napig ha minden jól megy. Autóban is magamon hagyom majd, arra leszek a legjobban kíváncsi. Szerencsére még pulóveres idők vannak így azt is kiderítem mennyire tudom "rejtve" viselni. Esetleg ha specifikusabban érdekel valamilyen tulajdonsága gyakorlatban írd meg és megpróbálom "élesben" tesztelni!