Oldala 224 of 224 ElsõElsõ ... 124174214222223224
Eredmény 2,231 to 2,237 of 2237

Topic: Ezt vettem (mondd, mutasd hogy mit vettél)

Senior Member Rozsomák's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2015
    Thumbs Up
    Received: 63
    Given: 81

0 Not allowed!
    Képkivágás.JPG
    Nadrágszíj telek 400 nm 10nm es kis vályogház. 8 misi közmű nincs, most intézem.

Senior Member varég's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Lakhely
    Fejér vármegye
    Thumbs Up
    Received: 151
    Given: 2

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló LSVF Hozzászólás megtekintése
    Temuról vettem kétoldalú szeget, mellette volt a kosaramban álcaháló és sok minden más is.
    Ötezer valahányszáz forintról ledobta a hálót 1600-ra, minden mást töröltem és a két csomag szeg és háló jött.
    A háló inkább poncsó, egész kis pöpec, de elég vékony anyag... 1600-ot megért így.
    A kétoldalú szeg meg tök jó találmány.
    Milyen az a kétoldalú szeg?
    Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsõként fogja meglátni benne a fény felvillanását.

Senior Member varég's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Lakhely
    Fejér vármegye
    Thumbs Up
    Received: 151
    Given: 2

1 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló LSVF Hozzászólás megtekintése
    Vettem egy ilyet:

https://www.casio.bolt.hu/gyartok-12...fi-karora-3604

Rég nézegettem már dzsí sokkot, egy órásboltban láttam ezt a típust, csak zöldbe. És találtam feketét is..!!
    Annyira kis fasza egyszerűen kurvajólnézki típusú cucc, hogy nagyon! Ennyiért még pont belefért.
    Szóval ha valaki gondolkodna ebben a típusban, akkor nem fog csalódni.
    Pont ugyanezt a típust vettem melós órának.

Ma érkezett meg,
    Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsõként fogja meglátni benne a fény felvillanását.

Member grindrise86's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2025
    Lakhely
    Magyarország, Komárom-Esztergom
    Thumbs Up
    Received: 44
    Given: 11

3 Not allowed!
    Végül beszereztem amit a mellények témában belinkeltem.
    Érzetre, kényelemre, állíthatóságra, rugalmasságra, minőségre nagyon rendben van. Ár-érték arányban is elég jó.
    Próbáltam magam megszúrni először egy kommersz konyhai filézőkéssel majd elővettem a Spyderco zsebkésemet és azzal is próbáltam amennyire tudtam. Szinte nem éreztem semmit. Sérülés nulla. Majd megkérem egy erősebb barátomat, hogy próbáljon meg a hátamba állítani egy bökőt...
    Nagyon szkeptikus voltam a cuccal kapcsolatban de azt kell mondjam, hogy rettentő kellemeset csalódtam első blikkre!

Melleny1.jpg
    Melleny2.jpg
    Melleny3.jpg
    Melleny4.jpg
    Melleny5.jpg

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up
    Received: 111
    Given: 66

2 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló varég Hozzászólás megtekintése
    Milyen az a kétoldalú szeg?
    gogli is kidobja ha beírod, egyik fele hosszabb, másik rövidebb, van rajta egy szoknya, hogy kis "csővel" be tudd ütni.

MPF támogató coco's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2017
    Thumbs Up
    Received: 179
    Given: 358

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló grindrise86 Hozzászólás megtekintése
    Végül beszereztem amit a mellények témában belinkeltem.
    Érzetre, kényelemre, állíthatóságra, rugalmasságra, minőségre nagyon rendben van. Ár-érték arányban is elég jó.
    Próbáltam magam megszúrni először egy kommersz konyhai filézőkéssel majd elővettem a Spyderco zsebkésemet és azzal is próbáltam amennyire tudtam. Szinte nem éreztem semmit. Sérülés nulla. Majd megkérem egy erősebb barátomat, hogy próbáljon meg a hátamba állítani egy bökőt...
    Nagyon szkeptikus voltam a cuccal kapcsolatban de azt kell mondjam, hogy rettentő kellemeset csalódtam első blikkre!

Melleny1.jpg
    Melleny2.jpg
    Melleny3.jpg
    Melleny4.jpg
    Melleny5.jpg
    Köszi a részletes beszámolót! Próbáltad már viselni hosszabb ideig, mondjuk utazás közben?
    Loco en el coco

Member grindrise86's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2025
    Lakhely
    Magyarország, Komárom-Esztergom
    Thumbs Up
    Received: 44
    Given: 11

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló coco Hozzászólás megtekintése
    Köszi a részletes beszámolót! Próbáltad már viselni hosszabb ideig, mondjuk utazás közben?
    Én is köszönöm, ha hasznosnak találtad!
    Összefüggően kb. 1 órát volt rajtam de csak hazai környezetben. Fél óra után meg tudtam szokni annyira, hogy ne "koncentráljak" rá. Éreztem, hogy rajtam van de egyáltalán nem volt kényelmetlen. A mozgásban abszolút nem zavart, tudtam benne nyújtózni, hajolni, felhúzni magam vagy csak sűrűn forgolódni jobbra balra.

Egy hét múlva többet fogok tudni róla mondani mert következő hétvégén rajtam lesz több mint fél napig ha minden jól megy. Autóban is magamon hagyom majd, arra leszek a legjobban kíváncsi. Szerencsére még pulóveres idők vannak így azt is kiderítem mennyire tudom "rejtve" viselni. Esetleg ha specifikusabban érdekel valamilyen tulajdonsága gyakorlatban írd meg és megpróbálom "élesben" tesztelni!