Oldala 24 of 24 ElsõElsõ ... 14222324
Eredmény 231 to 237 of 237

Topic: Sorozatok

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,259
    Given: 1,226

1 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló coco Hozzászólás megtekintése
    Ez micsoda?
    Semmi csak irritált hogy a Sliders-nek nem csináltak befejezést és írattam egyet amit kicsit átdolgoztam itt-ott.

Most a Twin Peaks-et nézem. Amikor gyerek voltam nem engedték a szüleim hogy nézzem. Igazából nem ijesztő.

Ami pozitív, hogy jók benne a karakterek, meg érdekes is. És persze a zenéje az ami szerintem nagyon népszerűvé tette a sorozatot. A főszereplő színész pedig az aki Lucy apját játssza a Fallout sorozatban. A humor is jól el van találva néhány helyen.

Mi az ami nem tetszeik a Twin Peaks-ben? Néha átmegy teljesen komolytalanba. 3 szereplőnek is elmegy az esze csak úgy. És van a komoly alap vonal, gyilkosságok, emberölések, brutális dolgok, kínzás, nemi erőszak, de más felől meg vannak a bohóckodós jelenetek ami néhol ripacskodósra van megírva és az meg kinyírja a komoly fő téma hangulatát. Ezeket bele sem kelett volna írni a sorozatba.

Illetve gyilkosságok vannak, de közben ilyen varázslat, meg gonosz szellem, látomások és hasonló dolgok.

Meg az hogy a romantikus szálak is össze-vissza csaponganak benne. Az egyik jelenetben ezzel smacizik egy lány, a másik részben más egy másikkal, aztán vissza az előzőhöz. Követni is nehéz.

Ráfüggtem, de nem 10/10-es a sorozat, inkább egy jó 6/10-es a fenti problémák miatt.

8.7/10-en van IMDB-n.

https://www.imdb.com/title/tt0098936/

MPF támogató P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 563
    Given: 1,057

1 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    (...)
    De a Twin Peaks rendezője David Lynch, így semmin sem csodálkozhatunk.

Néztem én is mostanában több sorit. Egyik este megint benyomtam egyet a Netflixet, erre feldob egy ilyet, hogy Weeds. Mint kiderült, ez az, amelyik Magyarországon Nancy ül a fűben, meg Spangli címeken futott anno. Hallottam róla, de még sosem néztem bele. Na most megnéztem a pilotot, és tetszett. Mostanra az 1. évad 9. epizódnál tartok, épp azt nézem. Eddig teljesen bejön.
    Last edited by P. Dude; 12-28-2025 at 08:03 PM.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló P. Dude Hozzászólás megtekintése
    De a Twin Peaks rendezője David Lynch, így semmin sem csodálkozhatunk.

Néztem én is mostanában több sorit. Egyik este megint benyomtam egyet a Netflixet, erre feldob egy ilyet, hogy Weeds. Mint kiderült, ez az, amelyik Magyarországon Nancy ül a fűben, meg Spangli címeken futott anno. Hallottam róla, de még sosem néztem bele. Na most megnéztem a pilotot, és tetszett. Mostanra az 1. évad 9. epizódnál tartok, épp azt nézem. Eddig teljesen bejön.
    Beszippantott ez a sori. Negyedik évadban vagyok.
    Last edited by P. Dude; 01-09-2026 at 01:17 PM.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    Ash vs. Evil Dead (2015–2018)

Ez biztony meglepően jó. Humorban egy visszafogottabb Evil Dead 3, mert az túl bohóckodós volt, de itt azért egy rakás jó poén van. A humoron elnevettem magam elég sokszor. A harmadikból viszont hiányzott a trancsir, ez a sorozat viszont nem fogja vissza magát egyáltalán. Kegyetlenül toljálk a filmben, szóval gyenge gyomrúaknak nem ajánlom.

Rengeteg benne az utalás az első 3 filmre.

A szereplők teljesen zseniálisak. Ash is, de a két mellélkkarakter is. Vannak akik csak egy ideig bukkannak fel velük, de azokat is birtam. Nem akarok spoilerezni. Tetszett pl. hogy elsőre 2 teljesen beáldozható karakterből fő-karakterek lettek. De nagyon működnek. Meg hogy a két szerencsétlen a végén teljesen durva karakterfejlődésen megy keresztül.

A film nem néz ki olcsónak sem, rendezés kiváló. Sam Raimi, szóval tőle csak jót vár az ember.

Ted Raimi is benne volt, a testvére. És Lucy Lawless is, egy fő karakterként. És persze Bruce Campbell is szerepelt velük a Xena-ban. Úgyhogy részben abból állt össze a csapat ehhez a sorozathoz.

3 évados, de ilyen 23 perc egy része, szóval nem tart sokáig végignézni.

8.4/10-en van IMDB-n, szerintem megérdemli. Talán a második évadban volt vagy 2-3 rész ami nem jött de, talán azért venném el én is azt az 1.6 pontot.

https://www.imdb.com/title/tt4189022/

Az egész fent van szinkronosan és 1080p-ben Videán!

https://videa.hu/video_kereses/ash

Ma végig rémálmom volt tőle, 4x aludtam vissza de mind a 4x ijesztő dolgokat álmodtam. Nem baj, megérte.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    Nagyon nagy az a sori. Nagy kár érte, hogy elkaszálták.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    Viszont mind a 3 évadot erősen hozta. A legvége sem volt annyira rossz, bár én kicsit máshoz oldottam volna meg.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    Viszont mind a 3 évadot erősen hozta. A legvége sem volt annyira rossz, bár én kicsit máshoz oldottam volna meg.
    Most kezdtem újra az elejétől. Anno láttam, de az jó régen volt, szinte olyan mintha új sorit néznék. Továbbra is bitang jó. A pilotot amúgy maga Sam Raimi rendezte.