Oldala 13 of 64 ElsõElsõ ... 311121314152363 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 121 to 130 of 631

Topic: The Walking Dead

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,231
    Given: 1,213

0 Not allowed!
    A ragyogó negyedik évados rajt után megkapta az újabb szezonberendelést a Walking Dead.

Az AMC már le is adta az ötödik évados megrendelést a Walking Dead-re – írta a Variety. A sorozat diadalmasan tért vissza a képernyőre, a 18-49-es célcsoportban első lett, a premier teljes lakosságban 16 millió amerikait vonzott (ennél még többen nézik ismétlésben vagy letöltve). Charlie Collier, az AMC elnöke szerint ez a széria az, amely eltörölte a kábeles (tehát kevesebb háztartásba eljutó) és az országos csatornák közti különbséget.

A zombiapokalipszis utáni világot bemutató sorozat veri a nagy csatornák műsorait is, így nem is meglepő, hogy három rész után már meg is rendelték a 2014-es dózist.

http://www.origo.hu/teve/20131029-me...dak.html?sec-4

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Angolul tudóknak:

A Walking Dead és a Toy Story szereplőinek és történetének összehasonlítása.

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 33
    Given: 86

0 Not allowed!
    Nem tudom volt-e már:

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ez a játék borzalmasra sikeredett. Láttam egy csomó értékelést, leírást, mindenhol utálják. Az alapötlet jó, de a megvalósítás sajnos pocsék lett.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Megnéztem a most vasárnapi részt.

Ricknek mi a helyzet az ingével? Az az eredeti színe, vagy annyira koszos? De Carl és Daryl haját se értem. A zombiapokalipszisben nincs többé olló?

Spoiler:

Ez a Bob elég érdekes alak. Azt mondja hogy már két csapatban volt, de csak ő maradt életben, mert mindkét csoportban mindenki meghalt. Hogy? Nekik is a fejükre esett 1-1 helikopter? Bob meg tök szerencsétlen, akkor hogy lehet hogy ő mégis mindenkit túlél? Nem lehet hogy ő hozott balszerencsét mindenki fejére? Mert eddig nekem az jött le, hogy mások minden alkalommal bajba kerülnek miatta.

A nagydarab fickó is be van kattanva folyamatosan. Szerintem Daryl és Michonne jobban járt volna ha egyiket se viszik magukkal. A két szerencsétlen csak kolonc a nyakukon.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Kellemes rész volt.

Az kicsit zavar, hogy Daryl-re próbálják ráerõltetni ezt a jó fej, mindenki elájul tõle, rockstar stílust.
    Nekem eléggé mesterkéltnek tûnnek ezek a jelenetek.

A járványt is jó lenne ha nem húznák túl sokáig. Jobban örülnék ha az elõzõ részbõl a horda feléjük venné az irányt

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Egyetértek, Daryl azért volt menő az előző három évadban, mert nem próbált az lenni, most hogy erőltetik hogy mennyire jó arc, ezzel szerintem pont ellenkező hatást érnek el.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Igaz, Bob idegesítő, a nagydarab is, Carol-t bírtam, de most így ő eltűnik. A sok szerencsétlen nem sokat ad a történethez, talán a késes kislányból még lehet érdekes karakter, ha meggyógyul és nem eszik meg a többiek.

A két fiatal is ígéretesnek bizonyult, de ők elég rövid életűek lettek. Legalábbis a nő biztosan, a szőke fiatalember meg csak eltűnt. Nem hinném hogy később előkerülne.

A soklétszámos börtöntársadalom
    Elég lassan viszik azt a gyógyszert, lehet hogy mire visszaérnek már alig marad életben valaki.

Sétálgatnak, vitatkoznak, autót szerelnek, beszélgetnek, ücsörögnek. Közben a börtönben mindenki a halálán van. Én a helyükben futnék mint az őrült, egy pillanatra se állnék meg, ha egyszer emberéletek múlnak rajta és minden perc számít.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2013
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Én most úgy írok, hogy nem láttam még a legújabb évadból egy részt sem, csak a hozzászólásokat olvasom:
    ami kicsit elgondolkodtatott, hogy többen szeretnék a kislétszámú csoportot. Nem értek ezzel egyet. Akkor inkább az írókat kellene szapulni, de ha jól emlékszem abban a legtöbben egyetértünk, hogy ilyen helyzetben csak csoportnak van esélye hosszútávon túlélni (hiába vagy rambó, enni, inni aludni kell, mi lesz ha megbetegszel, öregszel, fáradsz, stb.). Szóval én is inkább gyûjteném az embereket, és folyamatosan képezném ki õket. Nem lenne olyan, mint a kormányzó városában, hogy aki nem erõs férfi, az nem tanul kés meg fegyverhasználatot, önvédelmet, elsõsegélyt. Egy picit mindenki értsen mindenhez, és amihez a legjobban, abban a témakörben specializálódjon. (Pl. az ész nélkül hentelõ alak lehetne felderítõ, ha már úgyis élvezi a mészárlást.) És nem tudom, ezt csinálják-e, de tuti elkezdenék minden használható cuccot begyûjteni a környezõ falvakból, városokból, egyszerre mindig csak egy helyre koncentrálva, majd ha le lett csupaszítva (pár elrejtett vésztartaléknak hagyott tárolót kivéve) akkor következõ település. Utcáról utcára, házról házra. Meg ahol bementek a börtönbe a négerék, és le volt omolva a kerítés, azt is tuti megcsináltatnám.

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Igaz, Bob idegesítõ, a nagydarab is, Carol-t bírtam, de most így õ eltûnik. A sok szerencsétlen nem sokat ad a történethez, talán a késes kislányból még lehet érdekes karakter, ha meggyógyul és nem eszik meg a többiek.

A két fiatal is ígéretesnek bizonyult, de õk elég rövid életûek lettek. Legalábbis a nõ biztosan, a szõke fiatalember meg csak eltûnt. Nem hinném hogy késõbb

Elég lassan viszik azt a gyógyszert, lehet hogy mire visszaérnek már alig marad életben valaki.

Sétálgatnak, vitatkoznak, autót szerelnek, beszélgetnek, ücsörögnek. Közben a börtönben mindenki a halálán van. Én a helyükben futnék mint az õrült, egy pillanatra se állnék meg, ha egyszer emberéletek múlnak rajta és minden perc számít.
    Akkor kevesebb reklam ferne a sorozatba