Oldala 11 of 177 ElsõElsõ ... 9101112132161111 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 101 to 110 of 1768

Topic: Tulelo blogja

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Nehezen viselem az ilyen pocsékolást. A kis pazarlást is, ilyen mértékben meg fõleg.
    Na pont ezért a kedvenceim azok a filmek, ahol az ember a kihaló faj... Mindegy hogy zombik, vámpírok, ufók, stb miatt, csak hogy ráébredhetnénk végre, hogy ami a földön van az véges, viszont az emberek száma folyamatosan növekszik... Az Éli könyvében is van egy rész, ahol kérdezik tõle, milyen volt a világ a nagy háború elõtt, és mondja hogy nem tudták mi az értékes (víz, kaja) és nem becsülték meg eléggé. Ha így megy tovább, szép lassan kinyírjuk magunkat...
    Nekem egyik elõzõ munkahelyemen volt, hogy kinézték az ember mert nem szakította szét a zacsit, amiben a kaját vitte otthonról, mert esetleg másnap is abba szerette volna... Tudom hogy csak 2 forint, de évi 240 munkanap csak ebbõl + többi spórolás azért jelentõs összeg éves szinten.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Pedig lehet, hogy tényleg el kellene magyaráznod neki, hogy miért kell pl. kikapcsolni a gépet, mert simán lehet, hogy nem tudja a hátterét a dolognak, mert nem úgy szocializálódhatott.
    A párom igen jómódú családban nõtt fel, úgyhogy a takarékoskodást hírbõl sem ismerte. A tárgyak szinte égtek a kezében, mert majd veszünk másikat. De lassan sikerül alakítanom õt az ilyen jellegû dolgokban. Lassú víz partot mos.

Amatorpe: engem ilyenkor nem is a 2 forint motivál elsõsorban, hanem a le nem bomló mûanyag brutális környezetkárosító hatása. Több száz évig fogjuk kerülgetni, mert én egyszer elvittem magammal a kaját. Nonszensz...

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 932
    Given: 971

0 Not allowed!
    Mindig mondom neki, de zargatásnak veszi. Mindig megyek és kapcsolgatom le a villanyt mindenfelé, mert az egész házban úgy van hagyva. Mindegy hogy nincs senki a fürdőszobában, akkor is mind a 6 darab 100-as égő úgy van és világít. Úgyhogy ha észreveszem, lekapcsolom. Meg próbálom osztani az észt, hogy miért kell lekapcsolni, ha nincs ott senki akinek kellene a fény.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Akkor nincs ötletem
    Nekem éppen most sikerült nagyot elõrelépnem a prepperkedés elfogadásában a sajnálatos Fülöp-szigeteki események hatására. Sok mindenben támogatott eddig is, de most éreztem azt, hogy már nem csak miattam, hanem tényleg leesett neki, hogy miért van szükség erre.
    Te ismered a párod, úgyhogy neked kell megtalálnod a kulcsot hozzá akár valami furfanggal is, ha kell. Ha nem érteted meg vele valahogy, akkor az csak ellentétet fog szülni.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Mindig próbálok a lelkére beszélni, egyszer majd rájön hogy igazam van.

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 21
    Given: 59

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Kamionos Hozzászólás megtekintése
    Amatorpe: engem ilyenkor nem is a 2 forint motivál elsõsorban, hanem a le nem bomló mûanyag brutális környezetkárosító hatása. Több száz évig fogjuk kerülgetni, mert én egyszer elvittem magammal a kaját. Nonszensz...
    Azt hittem ez csak az én heppem . Én sem a pénz miatt, hanem a környezet védelme miatt. Páromat rendszeresen cseszegetem, mert 1x-2x hazahozza, majd újra eldobálja. Anyós is morgolódott mikor egy zacskó elemet leküldtem vele a boltban lévõ elemgyûjtõbe. Még én voltam a hülye, miért gyûjtögettem, miért nem dobáltam a kukába...

Az úton rengeteg tahó autós látni, csikket rendszeresen dobálnak ki elõttem lévõ autóból, múltkor egy mûanyag kávés poharat félig tele, majdnem a kocsimra esett.
    Persze az út szélén is sok a szemét.

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 21
    Given: 59

0 Not allowed!
    Nálunk is a munkahelyen sehol egy ablak, csak van néhány tejfehér tetõablak.
    Hatalmas csarnok kb 10m-enként egy bazi nagy higanygõz lámpa, verõfényes napsütésben is kell az összes, plusz minden asztal felett fénycsöves világítás, mert az asztal lapján meg kell lennie az elõírás szerinti fényerõnek...

Persze a környezetvédelem jegyében egy 5x5m-es folyosórészen a fénycsöveket ledes csövekre cserélték .

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Az NRA-tól ma jött meg a 2014-es tagsági kártyám.

Viszont be kéne fizetnem még néhány évre, mert úgy emlékszem hogy 2011-ben fizettem be 3 évre, az meg már régen volt.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Most szólt az egyik vevőm, hogy az egyik új felvarrón elgépelték a szöveget.

Már írtam is a gyártónak, hogy baj van a termékével. Remélem visszakapom a pénzem, vagy küldenek más felvarrókat ezek helyett. Elég rossz ez, mert az egyik kedvenc történelmi idézetem van a felvarrókon, de rossz helyesírással, elgépelve, így ezek használhatatlanok.

Senior Member Grafitos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Most szólt az egyik vevõm, hogy az egyik új felvarrón elgépelték a szöveget.

Már írtam is a gyártónak, hogy baj van a termékével. Remélem visszakapom a pénzem, vagy küldenek más felvarrókat ezek helyett. Elég rossz ez, mert az egyik kedvenc történelmi idézetem van a felvarrókon, de rossz helyesírással, elgépelve, így ezek használhatatlanok.
    Apósom épületszobrász céget vezet..egyszer rendelt 2db 3 méter magas Afrodité szobrot hófehér márványból az egyik ügyfele számára..Egyszer volt is kint ellenõrizni a munkát, akkor épp a testet faragták, egész jól nézett ki. Kb 2 hónap alatt elkészültek, aztán shipping Ciprusra a vevõnek. Én is ott voltam a kibontásnál, hát azt látni kellett volna após majdnem feldobta a talpát..a két kecses nõi alak olyan bumfordira sikerült, mintha kétéves gyerekek becsülték volna meg a testrészek arányait..szó szerint röhejesen néztek ki.
    A vége ez lett, hogy kivihette a saját mestereit, fizethette a szállásukat és a kajájukat 2 hétig míg gatyábarázták a szobrokat...
    Kártérítésnél még a kínainak állt feljebb