Oldala 4 of 43 ElsõElsõ ... 2345614 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 31 to 40 of 427

Topic: Fórum információ

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up
    Received: 991
    Given: 1,006

0 Not allowed!
    A fórumban elhelyeztem egy harmadik reklámot. (Ennél több nem lesz.) A másik kettõ nem hozott semmit, és így sose hozná vissza a befektetés felét sem. Talán ez a 3. segít majd egy kicsit, fõleg ha megjelennek majd olyasmik is, ami keresõszavakat megadtam neki. (kések, vadászat, túrázás, airsoft)

(Vagy nem igazán használ, de elfér ott ahol van, nem zavaró.)

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Egy hozzászólást moderáltam, mert kissé a szabályzatba ütközött.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A kiléptetés idejét átállítottam. Eddig 15 perc volt, ha valaki csak be volt jelentkezve, de nem csinált semmit. Ezt átállítottam néhány órára. Így talán mûködni fog.

Ha bármi gond van, írjátok meg hogy pontosan mi a gond, hogy mi a hibaüzenet -ha van-, aztán megpróbálom orvosolni a problémát

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 152
    Given: 4

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló cereal killer Hozzászólás megtekintése
    Mint ahogy jeleztem, kissé kezd elszabadulni a fórum. Nem biztos hogy hasznos ennyire sok topicot létrehozni, mert nagyon átláthatatlan lesz, és elaprózódik az információ, ami a késõbbiekben nem lesz szerencsés a visszaolvasás miatt.
    Én ugyan nem vagyok nagy fórumhasználó, de ebben a kérdésben csatlakozom az elõttem szólóhoz Esetleg annyit tennék még hozzá, hogy szerintem egyfajta 2in1, azaz köztes megoldás lenne a jó. Mindjárt ki is fejtem.

Szerintem a prepper fõfórumot és az önvédelem, vadászat témát össze lehetne vonni. Hiszen mindkettõ a konkrét preppingról szól, míg a többi (általános beszélgetés, piac, szabályok meg az angol részleg) maradhat úgy, ahogy van.

A fõfórumon belül lehetne két alfórum, az egyik az elmélettel (katasztrófatípusok, könyvek/filmek, felkészülés elméleti háttere, ilyenek), a másik a gyakorlati dolgokkal foglalkozna (túlélés a különbözõ körülmények között, felszerelés, gyakorlati útmutatók, stb.). Az egyes alfórumokban lehetne pár kiemelt téma, ami mindig a lap tetején jelenne meg, ebben lehetne általános ismertetõ az adott alfórumról, amolyan fórumtérkép, hogy mit hol talál az ember.
    Az egyes topikokban pedig az indító hozzászólást mindig fixálni kellene, hogy az folyton a lap tetején jelenjen meg, függetlenül attól, hogy hány oldalon hány hozzászólás érkezett topikhoz. Ebben le lehet írni, hogy az adott topik elsõsorban mirõl szól, esetleg a felhasználók saját blogjainak, honlapjainak vonatkozó részét be lehetne linkelni.

Valamint az adott fõfórumokban lehetne egy úgynevezett felhasználói enciklopédia, ahová az összes témában egy rövid ismertetõ kerülhetne, címszavas linkekkel, ezt a tudásanyagot pedig folyton lehetne bõvíteni, így nem veszne el a sok bába között a gyerek

Szóval ennyi a személyes hozzáfûznivalóm. Természetesen csak ötletszinten. A fórum így is nagyon jó, és köszi, hogy ennyi energiát belefektetsz! De bennem mindig van egy kis jobbító szándék

Senior Member cereal killer's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Néha azt jelzi a fórummotor hozzászólás írása után, hogy elõmoderálást igényel a megjelenés. Errõl tudsz? Vagy lehet lemaradtam valamirõl?
    Csak a paranoid marad életben? - kemenyidok.blog.hu

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló cereal killer Hozzászólás megtekintése
    Néha azt jelzi a fórummotor hozzászólás írása után, hogy elõmoderálást igényel a megjelenés. Errõl tudsz? Vagy lehet lemaradtam valamirõl?
    Nagyon ritkán elõfordul, hogy a fórum megjelöl 1-1 hozzászólást, automatikusan. Talán a tartalma miatt, talán mert van benne egy link amit reklámnak hisz. Nem tudom, de amint észreveszem, engedélyezem a hozzászólást. Nem fórumhiba, csak valami automatikus szûrés. Még az is lehet hogy véletlenszerû.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    nlkná
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Üdv!

Hogy lehet a csatolmányokat törölni, ha már nem szeretném használni? Nem törlõdik automatikusan!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Hm. Lehet hogy csak az admin törölheti. Nem tudom. Mondd melyiket, aztán megpróbálom törölni.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    nlkná
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nem tudom megmondani, csatoltam a képeket! Új képet szeretnék feltölteni, de mivel fenn vannak a régiek, nem engedi e rendszer (mert elértem a limitet!)
    Csatolt képek Csatolt képek

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!