Oldala 14 of 62 ElsõElsõ ... 4121314151624 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 131 to 140 of 615

Topic: BOB (Bug Out Bag)

Senior Member Daniui's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló dínó Hozzászólás megtekintése
    a bobot nem saját TAPASZTALAT alapján rakjuk össze?
    A BOB-ot úgy tedd össze ahogy a legjobb, saját vagy mások tapasztalata az már mindegy, de amúgy a saját tapasztalataid alapján fogod látni mi mennyire fontos, ezért is fog szerintem mindenkinek a BOB-ja máshogy kinézni. De vannak dolgok mint a kés, vagy a tûzgyújtóeszköz ami mindenkinél ott kell hogy legyen, de ezek fajtái is változóak kinek mi jön be.

Senior Member Grafitos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Daniui Hozzászólás megtekintése
    A BOB-ot úgy tedd össze ahogy a legjobb, saját vagy mások tapasztalata az már mindegy, de amúgy a saját tapasztalataid alapján fogod látni mi mennyire fontos, ezért is fog szerintem mindenkinek a BOB-ja máshogy kinézni. De vannak dolgok mint a kés, vagy a tûzgyújtóeszköz ami mindenkinél ott kell hogy legyen, de ezek fajtái is változóak kinek mi jön be.
    Daniui.. remélem Te is ott tervezel lenni ezen az alakuló tavaszi összeröffenésen
    http://magyarprepperforum.org/showth...lkozó/page22

Senior Member Daniui's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Tervezem, én is gondolkodok valami túlélõs programon, összehozni az érdeklõdõket egy kis túlélésre, és amúgy a mostani hidegben jó kis gyakorlatot lehetne csinálni. Felszerelés kipróbálás, menedéképítés, fûtés, stb.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,102
    Given: 1,120

0 Not allowed!
    Nekem is rémlik hogy volt valahol egy BOB topic, vagy minden a hátizsákosban volt? Ha találtok másik BOB topicot akkor szóljatok és összevonom a kettőt.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    May 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    No ez az eddig én se találtam a BOB-os topikot köszönet a helyre rakásért Mint írtam én is sokallom az árat érte bõven olcsóbban jobbat is ki lehet hozni. Illetve én olyan cuccokat használok amik beváltak nem értem mivel tud többet egy 20.000Ft-os táska mint egy olcsóbb.(Amit én BOB-nak használok az cserekereskedelembõl került hozzám) Én azt tartom fontosnak hogy a bepakolt cuccokat te tudd használni ne más mindenkinek más a kényelmes mást engedhet meg magának. Amit nagyon hiányoltam az acél fullánkos verzióból az a híradó eszközök illetve az információ szerzésre a rádió. Szerintem majd mind kettõ alap cucc fõleg ha többen kelünk útra. Bocsánat a csapongó gondolat menetért de meló után vagyok és ma kicsit leszívott

Senior Member A. L. Ias's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nem erre a BOB topikra gondoltatok?

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    bocs az okvetetlenkedésért, de mindenki írja, hogy a bob szerves részét képezi a rádió/híradós cucc. minek is?

Senior Member A. L. Ias's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló dínó Hozzászólás megtekintése
    bocs az okvetetlenkedésért, de mindenki írja, hogy a bob szerves részét képezi a rádió/híradós cucc. minek is?
    Én is pártolom a híradós felszerelést. Személy szerint az információforrás mivolta miatt. Tudom, hogy dezinformáció is lehet az amit központilag adnak, ezért egészítem ki egy adó-vevõvel. Igaz, ha nincs senki akiben megbíznál és hitelesnek tekinted az információit, akivel információt cserélhetnél, akkor nem sokat ér. De pont ezért fontos a közösségépítés. Tudom a rádióadás kódolatlan/és-vagy feltörhetõ. Ezért csak ésszel, körültekintéssel és mértékkel használható. De több, mint a semmi. Azzal a hatalmas kitétellel, hogy csak egy eszköz, nem ettõl kapod az információt, hanem attól aki túlvégén van. Így az pont annyit ér, mint amennyit a forrása.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,102
    Given: 1,120

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló A. L. Ias Hozzászólás megtekintése
    Igen, az a BOB topic, jó hogy megtaláltad. Mindjárt összevonom a kettőt.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    May 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló A. L. Ias Hozzászólás megtekintése
    De erre gondoltam csak valamelyik nap nem találtam keresõvel sem Köszönet Túlélõnek a javításért!