Oldala 12 of 51 ElsõElsõ ... 2101112131422 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 111 to 120 of 501

Topic: Hátizsákok, málhazsákok

Junior Member Sarge's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Wannabe Hozzászólás megtekintése
    BW Commando 55L másolatokról tapasztalat?
    http://www.raeer.com/shopexd.asp?id=13718

Erre gondolsz?
    Mert ha igen, akkor ilyenem is van, utángyártott, flecktarn színben.

IMG_20121011_140205.jpgIMG_20121011_140216.jpg

Nem is tudom, hogy létezik-e ilyen egyáltalán hivatalosan a Bundeswehrben.
    Én még katonán nem láttam, se képen, se élõben. Ami nekem van, annyira nem jött be. Az én testalkatomnak (185cm/100 kg) egyszerûen kicsi. Túl rövidek a vállhevederek, fullra kiengedve is vág. Aztán hogy ez egyedi jelenség, vagy általános probléma (hiszen több gyártó is gyárt ilyen fazonú zsákot), azt nem tudom.
    Egyébként a minõsége a szokásos kínai, 100% nylon, belülrõl gumírozott, eléggé mûszálas jellegû, gagyi hevederek. Belsõ csõvázas, de az is elég furán van megoldva.
    Mivel nekem kicsi, átadtam az asszonynak, neki pont jó.
    Ha már BW, akkor eredeti Kampfrucksack, vagy Bergrucksack. Utóbbim is van, agyonverhetetlen, kompakt, 45 literes zsák.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    szerintem derékheveder feltétlenül kell HOSSZÚ TÁVON. tartós használat esetén, mászás közben, mély hóban, sok napon át mindenképpen. erdei ösvényen nem muszáj.

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Sarge Hozzászólás megtekintése
    http://www.raeer.com/shopexd.asp?id=13718

Erre gondolsz?
    Mert ha igen, akkor ilyenem is van, utángyártott, flecktarn színben.

IMG_20121011_140205.jpgIMG_20121011_140216.jpg

Nem is tudom, hogy létezik-e ilyen egyáltalán hivatalosan a Bundeswehrben.
    Én még katonán nem láttam, se képen, se élõben. Ami nekem van, annyira nem jött be. Az én testalkatomnak (185cm/100 kg) egyszerûen kicsi. Túl rövidek a vállhevederek, fullra kiengedve is vág. Aztán hogy ez egyedi jelenség, vagy általános probléma (hiszen több gyártó is gyárt ilyen fazonú zsákot), azt nem tudom.
    Egyébként a minõsége a szokásos kínai, 100% nylon, belülrõl gumírozott, eléggé mûszálas jellegû, gagyi hevederek. Belsõ csõvázas, de az is elég furán van megoldva.
    Mivel nekem kicsi, átadtam az asszonynak, neki pont jó.
    Ha már BW, akkor eredeti Kampfrucksack, vagy Bergrucksack. Utóbbim is van, agyonverhetetlen, kompakt, 45 literes zsák.

Nekem is volt ilyen zsákom, és ugyanazok voltak vele a problémák amiket írtál. Túl is adtam rajta jó gyorsan! Tényleg olyan átlagos nõi méretû.

0 Not allowed!
    http://www.mindentkapni.hu/ProductDe...7#.UqGad9LuLVE

Ezt a zsákot viszont nagyon ajánlom! Évekig használtam és nagyon szerettem! Kényelmes, egyszerû és a mérete is pont megfelelõ! Persze a 85L nem valós! Nem tudom, hogy milyen számítás szerint írják egy zsákra a térfogatot, de még sohasem láttam olyan zsákot ami, ha a varrások mentén lemértem és kiszoroztam, kiadta volna azt a méretet amit ráírtak.

Senior Member Grafitos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Erdõjáró Hozzászólás megtekintése
    http://www.mindentkapni.hu/ProductDe...7#.UqGad9LuLVE

Ezt a zsákot viszont nagyon ajánlom! Évekig használtam és nagyon szerettem! Kényelmes, egyszerû és a mérete is pont megfelelõ! Persze a 85L nem valós! Nem tudom, hogy milyen számítás szerint írják egy zsákra a térfogatot, de még sohasem láttam olyan zsákot ami, ha a varrások mentén lemértem és kiszoroztam, kiadta volna azt a méretet amit ráírtak.
    Pofás zsák, elég jó áron...ezt az oldalt még nem is láttam, köszi a linket.

0 Not allowed!
    http://militarycelpont.hu/termekeink...k-ovek/oldal/4

Itt még olcsóbb! Szerintem ez Magyarország legolcsóbb military boltja! Itt a kép ugyan feketében mutatja, de rendelhetõ zöldben is! Ha nem ismernéd fel, akkor az áru kódja: "táska4"

Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ilyenem is van, lásd elõzõ oldal. Én is megvagyok vele elégedve, bár néha túl nagy, olyankor marad kisebb zsák.

Senior Member A. L. Ias's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló SSG Cooper Hozzászólás megtekintése
    ...A teljes igazság, hogy az általad linkelt képen egy Predator Field Pack , nem pedig a felirat szerinti Patrol Pack látható. A Patrolnak van egy széles deréköv része, a fenti Field Pack csak mellrészen csatolható össze. Egyebekben tökugyanaz a kettõ. Kiváló zsák. Késõbb teszek fel részletes képeket a sajátomról.
    Érdeklõdtem a forgalmazónál a néveltérésrõl. Õ azért hívja a zsákot Patrol Pack-nak, mert a számlán amit az angol katonai raktár állít ki is ez a megnevezés szerepel.

Senior Member A. L. Ias's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló SSG Cooper Hozzászólás megtekintése
    Oké! Nem szõrszálhasogatás volt

Sarge fórumtárssal rövidesen közös cikk formájában mutatjuk be számos katonai háti- és málhazsák tesztjét, egyikük a Karrimor lesz
    Nem vettem annak, csak elindította a vezérhangyát. Ebben a katalógusban maga a Karrimor mutatja be a két zsákot és nem csak a webshopok kínálata. Így a legautentikusabb forráshoz fordultam.

A tesztet pedig várom, és szerintem nem csak én!

Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló A. L. Ias Hozzászólás megtekintése
    Ebben a katalógusban maga a Karrimor mutatja be a két zsákot és nem csak a webshopok kínálata.
    Ugyanezt akartam linkelni