Oldala 9 of 32 ElsõElsõ ... 789101119 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 81 to 90 of 314

Topic: Bug Out shelter / sátor / menedéképítés

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló fixy007 Hozzászólás megtekintése
    Kinek sátor, kinek ponyva! Mindenki vegye azt amelyik szimpatikus neki. Egyébként a két linkelt termék közt 10-15-szeres árkülömbség van, ami azért jelentõs, ráadásul nem egy kategória mert sátrat inkább a 70-90gr/nm-el érdemes összehasonlítani.

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló A. L. Ias Hozzászólás megtekintése
    Köszönöm a tippeket!
    Maradnék a ponyva mellett, mert azt "fûteni" is lehet. A sátorlap poncsó helyett is lenne, ha már zavaró az esõ, magamra és a hátizsákra lehet teríteni. 20-30 perces megállónál, fõzésnél pedig ki lehet feszíteni és száraz helyen lehet pihenni.

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Az a sátor kívánatos cucc, de az ára eltántorít. És inkább választanék ponyvát, mert abból ki lehet látni, kevésbé érzem magam védtelennek.
    Ne tántorítson el....az apródon,zsír újan 9000,-vettem,malacom volt vagy az eladónak gõze sem volt, mi van a kezébe,,,mindegy ,ki kell lesni ....

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Ezek szerint ha ponyva, akkor BW. Próbáltam volna spórolni pl. ezzel,..
    azt nem mondta Bencsik barátunk, hogy mekkora ez a ponyva, vagy csak én nem figyeltem?
    Alias. ha ponyvában gondolkodsz, egy bw lövészponyva, meg egy "régi" bw poncsó szinte minden igényedet ki fogja elégíteni.

Senior Member A. L. Ias's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló dínó Hozzászólás megtekintése
    azt nem mondta Bencsik barátunk, hogy mekkora ez a ponyva, vagy csak én nem figyeltem?
    Alias. ha ponyvában gondolkodsz, egy bw lövészponyva, meg egy "régi" bw poncsó szinte minden igényedet ki fogja elégíteni.
    Én sem láttam itt méretet. Más oldalakon és apróhirdetésekben 200cm*217cm méretet adtak meg ilyen vagy hasonló termékekre.

Köszönöm a BW tippeket!

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    a bivibag cornet és a c-fly wedge 3x3-as ponyvából kiválóan kivitelezhetõ

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Csatolmány 1078

talán ez a legjobb átmenet a sátor/ponyva között..pár deka.szél-esõ álló,gyorsan építhetõ,bárhol akár betonon is,nem kell fa kifeszíteni,nem zárt,fûthetõ,alulról is véd a nedvesség ellen,cuccok is beférnek........

Senior Member Daniui's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Doom Hozzászólás megtekintése
    Csatolmány 1078

talán ez a legjobb átmenet a sátor/ponyva között..pár deka.szél-esõ álló,gyorsan építhetõ,bárhol akár betonon is,nem kell fa kifeszíteni,nem zárt,fûthetõ,alulról is véd a nedvesség ellen,cuccok is beférnek........
    Azért arra ne vegyél mérget hogy esõálló, gyakorlatban fog kiderülni. Hány ember szívta be nálunk mert azt hitték mert rá van írva hogy esõálló akkor az is, köztük én is beszívtam, két rétegû sátor, mégis beázott, ezért plusz ponyvát kellett rátenni. Viszont haveromnak a párezer forintos auchanos sátra meg kibírta a vihart , igaz a szél az egyik feszítõ rudat eltörte de nem ázott be.
    Bár a drága túra sátrak valószínûleg télleg nem áznak be.
    Egyszer kint voltunk viharban, egyedül a mi sátrunk bírta ki. Vicces volt némelyik sátort 100 méterrel arréb összeszedni, annyira fújt a szél hogy üvöltve kellett beszélnünk és minden fújásnál a pofámba nyomta a magas belterû sátrat. Jó élmény volt. Ez mondjuk egy jobb fajta sátor volt.