0

Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Thumbs Up |
A hízás alapfeltétele, hogy a bevitt kalória mennyiség nagyobb az elhasználtnál. Tehát ha fogyni akarunk többet kell elhasználni mint amennyit beviszünk, esetleg kevesebbet bevinni, nincs ebben semmi misztikum. Az aerob mozgás pedig tényleg jobban fogyaszt mint a kardió, ezért ajánlott bicajozni futás helyett ha fogyni akarsz.
A barbarizmus az emberiség természetes állapota. A civilizáció természetellenes. Nem egyéb, mint a körülmények hóbortja. De végül is mindig a barbarizmus gyõzedelmeskedik.
Thumbs Up |
Igen, igaz de a legtöbb glikogén az izmokban van.
Sajnos Én is javarészt ülõ munkát végzek, ahogy Túlélõ is (ha jól vettem ki a szavaiból), ezért fontos nekünk a megfelelõ étrend.
A gulágokon tudták hogy kell fogyókúrázni.... Ha tömöd magad a mekivel semmilyen fogyókúra nem fog használni, ahhoz fogyj elõször nem kell annyit enni, ilyen egyszerû, koplalj. Pótold a test számára nélkülözhetetlen dolgokat vitaminok, sók, stb, de mást ne egyél.
A gulágokban azért nem éltek túl egészségesen. Meg minden ember más, van aki sokat mozog és mégis van rajta egy kis fölösleg (ami bizonyos kor felett természetes). A jó étrend ÉS a jól megválasztott mozgás fogja elérni a hatását, hiába fogy le valaki optimális súlyra, ha nincs elég ereje vagy beteg. Ha komolyan gondolod, érdemes lehet elmenni személyi edzõhöz aki személyre szabottan készít edzésprogramot és étrendet (nameg megmutatja a gyakorlatok helyes végrehajtását).
Tudom ez a gulág duma csak vicc, de egy részrõl ott tényleg nem voltak kövér emberek, de hát nekik meg se volt a lehetõség hogy egészségesen éljenek. Aki itt él és van némi pénze azért a lehetõség adott hogy keveset egyen és mellette mégis a fontos anyagok a szervezetébe kerüljenek, csak jól kell összeállítani az étrendet.
...minden étkezés elõtt 2-3 pohár tiszta víz.....tuti fogyókúra
Ha már így beleokoskodtam, ajánlok én is egy mozgásformát.A guggolást magában nem szokták használni, de ezek szerint könnyen fogysz. Szóval a mozgásforma, sport neve kettlebelles edzés. Ez egy orosz vasgolyó, ami 8 és 48 kg közötti súlyú. Az egész testet erõsíti, kettlebell edzésen megtanítanak biztonságosan emelni, guggolni, nyomni és a több mint 300 gyakorlatból kiválaszthatod, mi is kell neked. Van benne dinamikus és statikus gyakorlat, rettentõen fejleszti a robbanékonyságot, erõállóképességet és a maximum erõt. Gyakorlatilag funkcionálisan edzi a testet, harcmûvészeknek pl. rettentõ hasznos. Lehet tömeget is növelni vele, bár ahhoz több súly kell ami több pénz. De ha csak egy átlagos, jó erõnléti szintet akarsz elérni, helyrehozni a térded, akkor viszonylag olcsón kijössz vele. Érdemes elmenni szakihoz, aki 1-2 hónap alatt (vagy idõhiány esetén workshopokon) megmutatja az alapokat, addig súlyt se kell venned. Utána veszel egy 16-os bellt és heti 3-4 edzéssel (15-60 perc) fenntarthatod, fejlesztheted az erõdet és egészségedet. Nem is mondanám unalmasnak, szerintem király dolog egy vasgolyóval edzeni.
Last edited by M-torolt_forumozo; 01-03-2014 at 04:07 PM. Indoklás: Videó beillesztése
Thumbs Up |
És ha a két pohár vizre naponta háromszor megeszek egy Big Mac menüt, akkor lefogyok?..minden étkezés elõtt 2-3 pohár tiszta víz.....tuti fogyókúra
A barbarizmus az emberiség természetes állapota. A civilizáció természetellenes. Nem egyéb, mint a körülmények hóbortja. De végül is mindig a barbarizmus gyõzedelmeskedik.
Thumbs Up |
Csak ha diétás víz![]()