Oldala 3 of 26 ElsõElsõ 1234513 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 21 to 30 of 252

Topic: Edzés otthon

Fórum támogató
    Csatlakozás dátuma
    May 2013
    Lakhely
    Föld
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló imi79 Hozzászólás megtekintése
    Ami az edzést illeti, fogyáshoz aerob mozgás kell, abból is alkalmanként legalább 40 perc (az elsõ fél órában a tested még nem a zsírt bontja, hanem a könnyebben hozzáférhetõ izmokat).
    Elõször a glikogén raktárakat üríted, az izmokat csak a legvégén kezded lebontani.
    Az én tapasztalatom egyébként, hogy kellõ munka mellett ehetsz bármit és bármennyit, bár ez nagyban függ az életkortól is.
    Aki nem vágott még fát géppuskával, az nem is ember!

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Kárpát-medence
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A hízás alapfeltétele, hogy a bevitt kalória mennyiség nagyobb az elhasználtnál. Tehát ha fogyni akarunk többet kell elhasználni mint amennyit beviszünk, esetleg kevesebbet bevinni, nincs ebben semmi misztikum. Az aerob mozgás pedig tényleg jobban fogyaszt mint a kardió, ezért ajánlott bicajozni futás helyett ha fogyni akarsz.
    A barbarizmus az emberiség természetes állapota. A civilizáció természetellenes. Nem egyéb, mint a körülmények hóbortja. De végül is mindig a barbarizmus gyõzedelmeskedik.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Igen, igaz de a legtöbb glikogén az izmokban van.

Sajnos Én is javarészt ülõ munkát végzek, ahogy Túlélõ is (ha jól vettem ki a szavaiból), ezért fontos nekünk a megfelelõ étrend.

Senior Member Daniui's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A gulágokon tudták hogy kell fogyókúrázni.... Ha tömöd magad a mekivel semmilyen fogyókúra nem fog használni, ahhoz fogyj elõször nem kell annyit enni, ilyen egyszerû, koplalj. Pótold a test számára nélkülözhetetlen dolgokat vitaminok, sók, stb, de mást ne egyél.

M-torolt_forumozo
    Guest

0 Not allowed!
    A gulágokban azért nem éltek túl egészségesen. Meg minden ember más, van aki sokat mozog és mégis van rajta egy kis fölösleg (ami bizonyos kor felett természetes). A jó étrend ÉS a jól megválasztott mozgás fogja elérni a hatását, hiába fogy le valaki optimális súlyra, ha nincs elég ereje vagy beteg. Ha komolyan gondolod, érdemes lehet elmenni személyi edzõhöz aki személyre szabottan készít edzésprogramot és étrendet (nameg megmutatja a gyakorlatok helyes végrehajtását).

Senior Member Daniui's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Matt Hozzászólás megtekintése
    A gulágokban azért nem éltek túl egészségesen. Meg minden ember más, van aki sokat mozog és mégis van rajta egy kis fölösleg (ami bizonyos kor felett természetes). A jó étrend ÉS a jól megválasztott mozgás fogja elérni a hatását, hiába fogy le valaki optimális súlyra, ha nincs elég ereje vagy beteg. Ha komolyan gondolod, érdemes lehet elmenni személyi edzõhöz aki személyre szabottan készít edzésprogramot és étrendet (nameg megmutatja a gyakorlatok helyes végrehajtását).
    Tudom ez a gulág duma csak vicc, de egy részrõl ott tényleg nem voltak kövér emberek, de hát nekik meg se volt a lehetõség hogy egészségesen éljenek. Aki itt él és van némi pénze azért a lehetõség adott hogy keveset egyen és mellette mégis a fontos anyagok a szervezetébe kerüljenek, csak jól kell összeállítani az étrendet.

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    ...minden étkezés elõtt 2-3 pohár tiszta víz.....tuti fogyókúra

M-torolt_forumozo
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Én most valami fogyós dolgon gondolkozom. Felszedtem néhány kilót hasra, amit le kéne adni. Még nem tudom hogy hogy, mert valami kímélõ típusú "edzés" kellene, a porcok miatt. Régebben próbáltam a guggolást, ami mûködött is, meg fogytam is tõle, meg erõsödtem, de rövid idõn belül megbántam, mert azóta a térdem nem túl jó. Pedig nem erõltettem meg magam, mégis megártott.
    Ha már így beleokoskodtam, ajánlok én is egy mozgásformát. A guggolást magában nem szokták használni, de ezek szerint könnyen fogysz. Szóval a mozgásforma, sport neve kettlebelles edzés. Ez egy orosz vasgolyó, ami 8 és 48 kg közötti súlyú. Az egész testet erõsíti, kettlebell edzésen megtanítanak biztonságosan emelni, guggolni, nyomni és a több mint 300 gyakorlatból kiválaszthatod, mi is kell neked. Van benne dinamikus és statikus gyakorlat, rettentõen fejleszti a robbanékonyságot, erõállóképességet és a maximum erõt. Gyakorlatilag funkcionálisan edzi a testet, harcmûvészeknek pl. rettentõ hasznos. Lehet tömeget is növelni vele, bár ahhoz több súly kell ami több pénz. De ha csak egy átlagos, jó erõnléti szintet akarsz elérni, helyrehozni a térded, akkor viszonylag olcsón kijössz vele. Érdemes elmenni szakihoz, aki 1-2 hónap alatt (vagy idõhiány esetén workshopokon) megmutatja az alapokat, addig súlyt se kell venned. Utána veszel egy 16-os bellt és heti 3-4 edzéssel (15-60 perc) fenntarthatod, fejlesztheted az erõdet és egészségedet. Nem is mondanám unalmasnak, szerintem király dolog egy vasgolyóval edzeni.
    Last edited by M-torolt_forumozo; 01-03-2014 at 04:07 PM. Indoklás: Videó beillesztése

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Kárpát-medence
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    ..minden étkezés elõtt 2-3 pohár tiszta víz.....tuti fogyókúra
    És ha a két pohár vizre naponta háromszor megeszek egy Big Mac menüt, akkor lefogyok?
    A barbarizmus az emberiség természetes állapota. A civilizáció természetellenes. Nem egyéb, mint a körülmények hóbortja. De végül is mindig a barbarizmus gyõzedelmeskedik.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Csak ha diétás víz