Oldala 43 of 220 ElsõElsõ ... 3341424344455393143 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 421 to 430 of 2200

Topic: Off topic

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 27
    Given: 62

0 Not allowed!
    Most ránéztem FB oldalára (ha az övé), de csak Gyurcsótány fikázása megy

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up
    Received: 967
    Given: 990

0 Not allowed!
    Ezek szerint létezik. De ha nem bányássza ki senki, akkor az olyan mint ha nem lenne.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Amatorpe Hozzászólás megtekintése
    #507-re:
    Én 6 évesen (általános elsõ) karácsonykor már folyamatosan olvastam idegen szöveget, egy évvel késõbb versenyt olvastam egy 2évvel idõsebb gyerkõccel. Meséken nevelkedtem, igaziakon, és lett fantáziám. Talán ennek is köszönhetõ, hogy most itt vagyok. Akik most gyerekek, és nem kapnak megfelelõ nevelést, adott világban nõnek fel (úgy értem szellemileg, eléjük van rakva a játékok által nyújtott erõszakos kép és lineáris cselekménysorozat) szerintem korlátozottabbak gondolkodásmódilag. Szóval jobb volt, a krétával lehetett ugróiskolát játszani, volt kivel, mert sokan kint voltunk, nem a szobában. Mentünk cangázni többen, meg úgy általában több idõnk volt, nem kellett kötelezõen 4-ig suliban lenni, 567 szakköre meg képzésre járni, ja meg a szülõknek is volt ideje foglalkozni a gyerekeikkel, mert nem kellett a lakásfenntartáshoz másod-harmadállás...
    A gyerek játszhat "erõszakos" játékokkal, viszont lényeges, hogy törõdjenek vele, neveljék és hogy ne kerüljön rossz társaságba. A valódi mesék nézése szerintem építi a gyerek jellemét. Egy bizonyos korig nem engedném egy gyereknek, hogy kizárólag Pokemon rajfilmeket nézzen, mert az Japánban talán a kultúra része, de a többi kultúrában a gyerekeknél ez másképp csapódik le. A Magyar Népmesék, A kis Vuk és hasonlók értéket tudnak átadni a fejlõdõ gyereknek.

7-8 évesen néztünk erõszakos filmeket is, aztán a többiekkel kimentünk játékból verekedni. (Hangsúlyozom, játékból!)

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Igen-igen, ezt mondom én is! Mondjuk van egy ismi, az már most azt tanítja 4 éves gyerekének, hogy verekedni csak edzésen vagy önvédelembõl szabad.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Emlékszem egyre, mikor kb. 8 évesekként 4-en ott voltunk az egyik barátnál, néztük a Van Damme filmet. (Véres játék), aztán megszólalt a házigazda, hogy "menjünk ki verekedni". Aztán kimentünk és bevagdostuk egymást az árokba.

Senior Member Daniui's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Öcsémmel a Dupla dinamit címû Van Damme filmet szerettük mert mindketten tudtunk "Van Damme" lenni, mert ugye a filmben ikertestvérek voltak ezért két Van Damme szerepelt benne. Mi is sokat bunyóztunk, lövöldöztünk fabotokkal. Múltkor megtaláltam az egyik ilyen botot... Ránéztem, ez egy darab bot, aztán ránéztem gyerek szemmel ez egy Glock 45-ös lézerirányzékkal.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Valaki tud ajánlani futárt Magyarországról Angliába?
    Vettem egy céltávcsövet és gond van vele. Szó nélkül kicserélik.
    Csak a szállítás gond.
    Azt írták visszatérítik az eredeti postaköltséget, az fedezi a visszaküldés költségét.
    UPS Standard-el küldték kb 6.000Ft volt a posta.
    Na most a visszaküldés 24.000Ft. Írtam nekik, erre csak az volt a válasz, hogy nekik azért olcsó mert szerzõdésük van az UPS-el.
    Próbáljam meg másik szolgálattal küldeni...
    Valaki tud ajánlani?
    Közben megpróbálom velük küldetni a futárt, ha már szerzõdésük van...

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Wannabe Hozzászólás megtekintése
    De bányásszák, csak nem nekünk. Lásd Doom-nak írt válaszomat.

a gázos vonalon dolgozóktól úgy tudtam nem történik ott semmi,mivel a mai árszínvonal mellett nem rentábilis....utána nézek...de amúgy valószínû nem kell visszavásárolni,mert letelik a koncesszió...de furcsálnám ha már bele dolgozna a rendszerbe úgy hogy nem tud róla senki....
    http://www.mfor.hu/cikkek/Csak_taval...makoi_gaz.html
    http://www.delmagyar.hu/mako_hirek/m..._kuzd/2354334/
    http://privatbankar.hu/kkv/mar-tudja...oi-gazt-262548
    Last edited by Doom; 01-16-2014 at 05:39 PM.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Wannabe Hozzászólás megtekintése
    Magyarországról bárhova csillagászati összeg a posta, sajnos én is belefutottam már egyszer, mérlegelni kell, meg más lehetõségeket is kihúzni az eladóból, full refund, vagy legalább részleges visszatérítés.
    Ez nem sima eladó, hanem cég, nagy huzavonát nem akarok, az angol nyelv sem nagyon megy és kell a távcsõ is.
    Sikerült találnom, ezen keresztül az UPS áfával 8500ft, hátha másnak is jól jön, több cég ajánlatát listázza: http://furgefutar.hu

Fórum támogató
    Csatlakozás dátuma
    May 2013
    Lakhely
    Föld
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Emlékszem egyre, mikor kb. 8 évesekként 4-en ott voltunk az egyik barátnál, néztük a Van Damme filmet. (Véres játék), aztán megszólalt a házigazda, hogy "menjünk ki verekedni". Aztán kimentünk és bevagdostuk egymást az árokba.
    Mi a bátyámmal kb. 10 éves korunkban "Furkókálmánosat" játszottunk. El is törte a karomat egy rosszul kivitelezett válldobással.
    Késõbb a Kálmán csak jót mosolygott mikor meséltem neki.
    Aki nem vágott még fát géppuskával, az nem is ember!