0
| Thumbs Up |
| Received: 5 Given: 0 |
Köszi .
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
A képek egy része nekem se jelenik meg, hiába klikkelek rá.
De ettõl függetlenül nagyon szép és jó kis összeállítás/leírás, köszönjük, hogy megosztottad velünk!
.
Last edited by Doom; 01-19-2014 at 08:52 PM.
Doom: a dinamós lámpád milyen fényerejû?
| Thumbs Up |
Ezt a zákot milyen idõtávra tervezted ?
Az eü csomagba betennék egy sebészollót , varrást helyettesítõ ragasztót , bár lehet hogy a bal felsõ az pont a ragasztó .
.... a szerszámoknál van olló,van benne sebösszehúzó,a ragtapaszok között..általában össze van pakolva a zsák..menetkészen van tárolva...kirándulni kicserélem az élelmet...a többi cucc ha nem is napi szinten,de használva van....az élelmiszer 10 évig jó,a gyógyszerek ahogy fogynak pótolva van(ebbõl élek hétköznapokba is,ha kell egy szem kiveszem),amúgy a többi cucc ha vigyázva van rá gyakorlatilag végtelen idõtartamra jó(ha tönkre megy mint pl a kínai víztisztító--...bár sokat dolgozott meg vagyok vele elégedve,de eltört,nem használat közben----,azonnal cserélem).... a másik,hogy rengeteg kompromisszumot kötöttem...ez a 15 kg az a határ amivel még viszonylag gyorsan tudok mozogni,legugolni,hasra vágni magam .kúszni,átugrani kerítésen...kipróbáltam már sokszor(sokat túrázunk),de még így is 1-1,5 óra után pihenni kell---meg nekem még itt van plusz 8 kg amit 2-3 km után pár percig ölbe cipelnem kell.....
Last edited by Doom; 01-19-2014 at 10:05 AM.
| Thumbs Up |
Az a dinamós lámpa most a T..coban 1200 Ft .