Oldala 21 of 62 ElsõElsõ ... 11192021222331 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 201 to 210 of 615

Topic: BOB (Bug Out Bag)

Senior Member aksurv's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 17
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Jó, de ha így nézzük akkor mindenki járjon úgy mint egy hajléktalan és ne tartson magánál semmit, se vizet, se ételt, mert ha valakinek van valamije azt úgyis elveszik tõle mások.
    Pontosan. Járj, úgy mint egy hajléktalan, a cuccodat meg tartsd egy koszos nagy szatyorban, messzebb jutsz el vele, mint így.
    A milipolban nézegettem a az 5.11 cuccokat, amikor odajött hozzám valaki akit ismerek és elég ismert lövész körökben.
    -Ne vedd meg, mert megölnek érte.
    -????
    Ha Keletre az oroszokhoz v. délre görögnél lejjebb mész, simán kinyújtanak azért, mert zsoldosnak v. CIA-snak néznek.
    Vegyél inkább valami jó minõségû, de nem feltûnõ outdoor cuccot.
    Az acélnál senki nem keményebb, az ólomnál senki nem gyorsabb....

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló aksurv Hozzászólás megtekintése
    Pontosan. Járj, úgy mint egy hajléktalan, a cuccodat meg tartsd egy koszos nagy szatyorban, messzebb jutsz el vele, mint így.
    A milipolban nézegettem a az 5.11 cuccokat, amikor odajött hozzám valaki akit ismerek és elég ismert lövész körökben.
    -Ne vedd meg, mert megölnek érte.
    -????
    Ha Keletre az oroszokhoz v. délre görögnél lejjebb mész, simán kinyújtanak azért, mert zsoldosnak v. CIA-snak néznek.
    Vegyél inkább valami jó minõségû, de nem feltûnõ outdoor cuccot.
    ...ha ezek amiket mi vásárolunk nem azok,akkor félve meg kérdezem,mik azok a..
    jó minõségû, de nem feltûnõ outdoor cuccok?????.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,102
    Given: 1,120

0 Not allowed!
    Nem hiszem hogy Doom pont az oroszokhoz vagy a görögökhöz akarna menni. Magyarországon meg a többség nem tudja mi az az 5.11. Terepmintás ruhában meg a malterozó segédmunkások járnak kocsmázni.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nem hiszem hogy Doom pont az oroszokhoz vagy a görögökhöz akarna menni. Magyarországon meg a többség nem tudja mi az az 5.11. Terepmintás ruhában meg a malterozó segédmunkások járnak kocsmázni.
    Nem gond a a piacos koszos terepruha, ha izzadt büdös esetleg disznószaga van. De full airsoft BDU-ban, egy telerakott katonai zsákkal mászkálsz akkor celeb leszel, ha akarod, ha nem...

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Doom hátizsákján nem látszik hogy katonai lenne, csak drapp színû. Egyedül a molle látszik, de nem hinném hogy 100 emberbõl akár 1 is tudná hogy az mire való. Ha meg bele kell olvadni a környezetbe, akkor fekete, drapp, zöld BDU, nem terepszínû. Mondjuk kék pulóverrel. A drapp hátizsákkal szerintem nincs gond. De ha belegondolsz, akkor kiket szoktak kirabolni úgy általában? Öregasszonyokat akik szatyorral mászkálnak, nem airosftos hátizsákos jó erõben lévõ 20-30-40 éveseket. Néha az se árt, ha erõt és magabiztosságot sugall valaki, mert az bizonyos fokú védelmet nyújthat azokkal szemben akik gyenge áldozatokat keresnek.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Doom Hozzászólás megtekintése
    ...ha ezek amiket mi vásárolunk nem azok,akkor félve meg kérdezem,mik azok a..
    Amit bárki vehet, ami másokon is van én pl. decatlonos turagatyát hordok dekás turacipõvel. Az asszonyt elkísértem terepfutó versenyre a normál EDC cuccommal.
    Mivel meg lehet oldani csomagmegõrzést és unatkoztam elindultam versenyen. Inkább csak kipakoltam, mint beleraktam könyveket stb. Vizzel tankoltam egyedül fel. Olyan 5:40 perc alatt lenyomtam 30 kmt 1100 m szintkülönbséggel. Jó volt felszerelés tesztnek. A napi cuccom amit adtak induló kaját bõven elég volt, hogy teljesíteni tudjam. Volt esõ cucc elsõsegély minden ami kell. Még asszonynak is tudtam hagyni frissitést az E.ponton.
    Próbálom magam olyan fizikai állapotban tartani, hogy bármikor képes legyek 2-2,5 óra körüli idõvel lefutni, 20-25km-t, felszereléssel meg legyalogolni 30-40 kmt, minden külön készülés nélkül.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Doom hátizsákján nem látszik hogy katonai lenne, csak drapp színû. Egyedül a molle látszik, de nem hinném hogy 100 emberbõl akár 1 is tudná hogy az mire való. Ha meg bele kell olvadni a környezetbe, akkor fekete, drapp, zöld BDU, nem terepszínû. Mondjuk kék pulóverrel. A drapp hátizsákkal szerintem nincs gond. De ha belegondolsz, akkor kiket szoktak kirabolni úgy általában? Öregasszonyokat akik szatyorral mászkálnak, nem airosftos hátizsákos jó erõben lévõ 20-30-40 éveseket. Néha az se árt, ha erõt és magabiztosságot sugall valaki, mert az bizonyos fokú védelmet nyújthat azokkal szemben akik gyenge áldozatokat keresnek.
    Védelmet az nyújt ha TBC-snek néznek, és nem katonai ruhába öltözött fiatal srácnak.

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló aksurv Hozzászólás megtekintése
    Amit bárki vehet, ami másokon is van én pl. decatlonos turagatyát hordok dekás turacipõvel. Az asszonyt elkísértem terepfutó versenyre a normál EDC cuccommal.
    Mivel meg lehet oldani csomagmegõrzést és unatkoztam elindultam versenyen. Inkább csak kipakoltam, mint beleraktam könyveket stb. Vizzel tankoltam egyedül fel. Olyan 5:40 perc alatt lenyomtam 30 kmt 1100 m szintkülönbséggel. Jó volt felszerelés tesztnek. A napi cuccom amit adtak induló kaját bõven elég volt, hogy teljesíteni tudjam. Volt esõ cucc elsõsegély minden ami kell. Még asszonynak is tudtam hagyni frissitést az E.ponton.
    Próbálom magam olyan fizikai állapotban tartani, hogy bármikor képes legyek 2-2,5 óra körüli idõvel lefutni, 20-25km-t, felszereléssel meg legyalogolni 30-40 kmt, minden külön készülés nélkül.
    ..itt most elakadtam,nem értem....a decatlonos cuccok drágábbak mint amiket én vettem,a hátizsák fele pénz mint a hasonló decatlonos..a hálózsák szintén jóval olcsóbb,a kések sem kabarok,nem is 100ezer forintos a víztisztító,a sátor aprópénzért volt kéz alatt...sorolhatnám...most akkor mi is a probléma???????

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Védelmet az nyújt ha TBC-snek néznek, és nem katonai ruhába öltözött fiatal srácnak.
    Nem értek egyet. Sokan pont a kórházba járnak lopni, oda ahol sok a beteg. Miért? Mert a beteg embereknek kisebb bajuk is nagyobb annál, hogy másokra, vagy éppen a saját holmijukra figyeljenek. A tolvajok könnyû prédának tekintik õket. A beteg idõs emberek házába is bemennek, gond nélkül. Hány olyan rabló van amelyik azt mondja, hogy "nem támadom meg ezt az öregembert, mert köhög"? Kizártnak tartom hogy lenne olyan. Ha egy célpont beteg, az egy tolvajnak vagy rablónak pont hogy elõny.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Doom Hozzászólás megtekintése
    a decatlonos cuccok drágábbak mint amiket én vettem,a hátizsák fele pénz mint a hasonló decatlonos.
    Erre nem is gondoltam, de tényleg. A mindennapi, drága D&G, Lacoste és hasonló drága dolgokat elõbb fogják vinni mint a nem túl drága és márkás katonai hátizsákokat.

A airsoft hátizsákot lehet kapni 8000 forintért, egy használt katonait meg 2-3 ezer forintért. Egy normális, átlagos túrahátizsák jóval többe is kerül és a kopottas zöld szín helyett a rikító túrahátizsák csalogatóbb lehet a tolvajok számára.