Oldala 25 of 62 ElsõElsõ ... 15232425262735 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 241 to 250 of 615

Topic: BOB (Bug Out Bag)

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Vietnamiveteran Hozzászólás megtekintése
    Nagyon frankó összeállítás , és látom gondoltál a leghûségesebb társadra is aki sohasem fog cserbenhagyni a legzordabb körülmények közt sem
    kösz a Te cuccod is nagyon tetszett,....beszerzek egy ilyen rövid italos flaskát...
    Last edited by Doom; 01-20-2014 at 06:15 PM.

Senior Member Grafitos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

0 Not allowed!
    Naigen...Doomhaver..köszi, hogy voltál olyan Yoarc, hogy visszaraktad a képeket
    Nem sok ember van ezen a fórumon, aki így összekészített állapotban le tudná fotózni a BOBját....Én sem, mert a ruha és a kaja mindig külön van..
    Csak így tovább..remélem még van hova fejlõdnöd..

Senior Member Vietnamiveteran's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 4

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Doom Hozzászólás megtekintése
    kösz a Te cuccod is nagyon tetszett,....beszerzek egy ilyen rövid italos flaskát...
    Meg hozzá legalább 2-3 dl jó erõs minõségi házipáleszt , kiváló sebfertõtlenítõ, gyúlékony , fertõzéses hasmenésnél egy-két stampó nagyon hatékony tud lenni , fájdalomcsillapító ,és hát komor idõkben kedélyjavítóként is mûködik . Persze kell a gyógyszeres táska is de azért egy ilyen univerzális ital nem hiányozhat a cumóból

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Grafitos Hozzászólás megtekintése
    Naigen...Doomhaver..köszi, hogy voltál olyan Yoarc, hogy visszaraktad a képeket
    Nem sok ember van ezen a fórumon, aki így összekészített állapotban le tudná fotózni a BOBját....Én sem, mert a ruha és a kaja mindig külön van..
    Csak így tovább..remélem még van hova fejlõdnöd..
    ...van bizony ,rengeteg dolog van még.....

Senior Member aksurv's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 17
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Grafitos Hozzászólás megtekintése
    errõl beszélgettünk:

"A Eli könyvébõl, vagy az ÚT-ból okulva tök mindegy, ha csövesnek nézel ki akkor is kiszúrnak és elveszik amid van...sokan belenyúlnának egy hajlékony táskájába SHTF esetén, fõleg ha étel, víz, vagy fegyver a tét. Még egy drogos csövesnél is lehet érték, vagy olyan dolog amit fel tudsz használni, vagy más tud felhasználni és el tudod cserélni. Szóval önmagában a csórónak és elesettnek kinézés semmire sem biztosíték. Az is igaz, hogy vadi új márkás ruhákban könnyen kiszúrnak és mégkívánatosabb célpontot nyújtassz. A hátizsákkérdéssel kapcsolatban annyit, hogy nem a szín vagy a márka vonzó benne, hanem a méret. Alapból szívesebben cígölnék egy kényelmes jó párnázású zsákot 3-4 napig, mint egy tescószsákot..azon kívül amennyi cuccot magaddal kell vinned erre az idõtávra kb 5-6 szatyiba is nehezen férne el..ezzel meg mozogni kizárt.
    Inkább legyen minõségi és tartós a cucc és a felszerelés..aztán mielõtt nekiindulsz fogsz egy adag sarat és jó alaposan átdörzsölöd a cuccaidat vele. Mocskosnak tûnni könnyû, és nem rongálja a felszerelést..csak kimosod és mehetsz is a civilizációba

Ui: Doomhaver, jók voltak a képek és sokat adtak a topik értékéhez..légyszi rakd vissza õket"
    Nekem bevált a Tesco 45 l zsákja túrára. Vehetnék drágábbat, de ez jött be. Mint ahogy legtöbb túracuccunk és futóholmink az ALDI-ból és LIDL-bõl származik Jók hátizsákjai túrabotjaik stb. is. Simán verik Decathlon cuccait.
    A félmaratonon csili vili új NIKE polót visszavittem kocsihoz és elõvettem 2000 ft os lidlist és abban futottam le. Mert kipróbált és bevált holmi.
    Nem igazán vagyok márkamániás. Márkára csak ott figyelek ahol tényleg minõségrõl van szó. pl. Leatherman Victorinox.
    Last edited by aksurv; 01-20-2014 at 09:36 PM.
    Az acélnál senki nem keményebb, az ólomnál senki nem gyorsabb....

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Én sem..szinte mindent aliról és más netes forrásokból szerzek be..nem az számít honnan van, hanem hogy bírj a strapát és kényelmes legyen.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,230
    Given: 1,210

0 Not allowed!
    Dániel János házi fõzésû körteviszki.

Nekem csak rumom van itthon, de eléggé megcsappant az üveg tartalma a hideg tél miatt.

Senior Member kovu78's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Dániel János házi fõzésû körteviszki.

Nekem csak rumom van itthon, de eléggé megcsappant az üveg tartalma a hideg tél miatt.

én is arra fognám! , BOCSI!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nálunk a hét végére mondják a hideg megérkezését..hirtelen felindulásból rendeltem is egy liter cseresznyepálinkát..hmm...lehet összefüggés

Senior Member kovu78's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    igen, hétvégére mondják, bár inkább most legyen hó , mint márciusba