Oldala 48 of 220 ElsõElsõ ... 3846474849505898148 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 471 to 480 of 2200

Topic: Off topic

MPF támogató Mizu's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Köszi! Akkor ezért nem láttam semmi logikát a sok cucc között..
    Amerikából milyen postázni haza? Tapasztalat az, hogy rendbe megérkezik?

(õrület, de eddig minden kínai rendelésem megjött, még a legapróbb is.)
    http://dhwf.daisypath.com/fKbkp2.png

Minden és mindenki jó valamire ! Más nem, elrettentõ példának !
    http://index.hu/tudomany/2014/03/17/...n_a_vilagvege/

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up
    Received: 967
    Given: 990

0 Not allowed!
    Van egy vám-limit, talán 100 dollár körüli, de amúgy nem tudom, biztosan odaér. Legjobb olyantól rendelni, akinek van néhány pozitív visszajelzése, mert annál sanszosabb hogy tisztességes.

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    ...reggel háromnegyed hatkor,gurulós szatyorral korcsolyáznak a nyugdíjasok a buszhoz,gondolom a piacra...feltétlenül a legnagyobb hidegbe,jeges úton,mert ugye nincs idõ késõbb,vagy ha már leolvad a járdáról...aztán jön a combnyak törés...felszórtak mindent evvel a fûrészporos genyával,de úgy ,hogy térdig gázol benne mindenki...a lépcsõház tiszta mocsok,az elõszoba dettó,a kutya lába tele fûrészporral--megy a kádba---minek kell összeszemetelni mindent,már olvad is,van ahol már száraz a járda...meg rajta a nedves fûrészpor....

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Kérdés: beszereztem egy 32gb-os pendrive-ot, de nem tudom mire formázzam...
    Próbáltam partícionálni, hogy legyen rajta ntfs meg fat32 is, de akkor csak egyet lát, írta is a progi. (Microsoftos baromság...)
    A probléma ugye a következõ: fat32-t elvileg majdnem minden lát, nem lenne kompatibilitási probléma régebbi gépeken sem, linuxon sem. Viszont max 2gb lehetne egy fájl mérete, ami ugye 28gb esetén (formázás után) háát... nem lehetne rajta dvd-képet cipelni, vagy nagyobb filmet, stb...
    Ha meg ntfs, akkor mérettel nem lesz gond, de egy csomó lejátszó nem fogja látni, és ki tudja, mikor hol leszek, ott milyen technikai körülmények lesznek...
    Vélemények, ötletek, javaslatok?

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Doom Hozzászólás megtekintése
    ...reggel háromnegyed hatkor,gurulós szatyorral korcsolyáznak a nyugdíjasok a buszhoz,gondolom a piacra...feltétlenül a legnagyobb hidegbe,jeges úton,mert ugye nincs idõ késõbb,vagy ha már leolvad a járdáról...aztán jön a combnyak törés...
    Õk a téli extrém sport szerelmesei

Senior Member fixy007's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2013
    Lakhely
    J-N-SZ megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Amatorpe Hozzászólás megtekintése
    Kérdés: beszereztem egy 32gb-os pendrive-ot, de nem tudom mire formázzam...
    Próbáltam partícionálni, hogy legyen rajta ntfs meg fat32 is, de akkor csak egyet lát, írta is a progi. (Microsoftos baromság...)
    A probléma ugye a következõ: fat32-t elvileg majdnem minden lát, nem lenne kompatibilitási probléma régebbi gépeken sem, linuxon sem. Viszont max 2gb lehetne egy fájl mérete, ami ugye 28gb esetén (formázás után) háát... nem lehetne rajta dvd-képet cipelni, vagy nagyobb filmet, stb...
    Ha meg ntfs, akkor mérettel nem lesz gond, de egy csomó lejátszó nem fogja látni, és ki tudja, mikor hol leszek, ott milyen technikai körülmények lesznek...
    Vélemények, ötletek, javaslatok?
    Lehet nem jól tudom de szerintem fat32 alatt a max. fájlméret 4gb. Filmekbõl 1-1.5gb méretûek már jó minõségûek.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Youtubról szoktam letölteni videókat, futottam már bele nagyobba... Azokat mindig konvertálni kell kisebbre. Meg ki tudja, mikor mire kell, ezért a dilema.
    Mindenesetre köszi!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Doom Hozzászólás megtekintése
    ...reggel háromnegyed hatkor,gurulós szatyorral korcsolyáznak a nyugdíjasok a buszhoz,gondolom a piacra...feltétlenül a legnagyobb hidegbe,jeges úton,mert ugye nincs idõ késõbb,vagy ha már leolvad a járdáról...aztán jön a combnyak törés...felszórtak mindent evvel a fûrészporos genyával,de úgy ,hogy térdig gázol benne mindenki...a lépcsõház tiszta mocsok,az elõszoba dettó,a kutya lába tele fûrészporral--megy a kádba---minek kell összeszemetelni mindent,már olvad is,van ahol már száraz a járda...meg rajta a nedves fûrészpor....
    Még mindig jobb mint a vastagon sózás. A só kimarja a kutya lábát, kiégeti a füvet, kiöli a járda és az út mellett a fákat, de még az autók, biciklik kerekeinek, meg a cipõk talpának is árt. A fûrészpor az csak koszos, de mivel fa, így természetes.

Fórum támogató
    Csatlakozás dátuma
    May 2013
    Lakhely
    Föld
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Aki nem vágott még fát géppuskával, az nem is ember!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Most értem haza. Ne gyalogoljatok -15 fokban. Nem jó az.