Oldala 23 of 51 ElsõElsõ ... 13212223242533 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 221 to 230 of 507

Topic: Hátizsákok, málhazsákok

Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Doom Hozzászólás megtekintése
    ..ez nagyon jó döntés volt,rendkívül kényelmes hátizsák és jól pakolható...jó hosszú a hálózsák heveder..ja és igényes...nekem is ilyen van.....itt egy kép az enyémrõl némi extrávalCsatolmány 1794
    Meg tennéd, hogy meg méred a derék heveder szélességét ?
    50 mm-es a csat ?
    Köszönöm.

Senior Member kovu78's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    M_szakiboci_025.jpg

nelem ez a zsák is tetszik

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up
    Received: 991
    Given: 1,008

0 Not allowed!
    Mit lehet tudni róla? Eléggé világháborús kinézete van.

Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Mit lehet tudni róla? Eléggé világháborús kinézete van.

nem tudok róla semmit csak annyit ,hogy tényleg a háborúból való

Senior Member GAZDA's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló kovu78 Hozzászólás megtekintése
    nem tudok róla semmit csak annyit ,hogy tényleg a háborúból való

Ez egy hátbõrönd, ezt a típust lõszer szállításra használták. Nem a legszerencsésebb választás általános zsáknak.

Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    köszönöm GAZDA az információt. természetesen nem használnám tetszett nekem a megoldás egyszerû és praktikus

Senior Member GAZDA's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló kovu78 Hozzászólás megtekintése
    köszönöm GAZDA az információt. természetesen nem használnám tetszett nekem a megoldás egyszerû és praktikus
    A nagyobb hátbõrönd egész jó, van benne egy fa merevítés felül és "távtartók" alul tehát nem fülled be az állampolgár háta úgy mint a hagyományos zsákoknál.

MPF támogató Stuka's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2014
    Lakhely
    Gyõr
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nekem egy Maxpedition falcon2 hátizsák van és nem bántam meg,hogy 47 ezeret adtam érte,elötte volt m tramp meg mfh ilyesmi hátizsákom ( 8 ezer forintosak kb ) és mindegyik szét szakadt 1 év alatt...
    SAM_1248.jpg

Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló esee izula Hozzászólás megtekintése
    Nekem egy Maxpedition falcon2 hátizsák van és nem bántam meg,hogy 47 ezeret adtam érte,elötte volt m tramp meg mfh ilyesmi hátizsákom ( 8 ezer forintosak kb ) és mindegyik szét szakadt 1 év alatt...
    SAM_1248.jpg
    Jó cucc, grat.

Senior Member pappito's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    nekem semmilyen katonai zsákom nincs, viszont látom, hogy szinte mindenki ilyenekben gondolkozik. Értem, hogy tartós meg military strapabírás (ezügyben vannak kételyeim amúgy) de az outdoor felszerelésgyártók pl. évtizedeket fejlesztenek egy-egy zsákon, túrázók, hegymászók tapasztalatai alapján fejlõdõ, javuló vállpántok, zsebek, anyagok... szerintem kényelemben semmi nem veri a jó civil hátizsákokat, bár tény, hogy nincs belõlük ilyenolyan terepszín. (VauDe, Karrimor, Osprey, Deuter, STS, Arcteryx, stb.) Ezek a zsákok általában elképszetõen kényelmesek, jól pakolhatóak és könnyû bennük mozogni, szellõznek, stb.

A másik ami elõ-elõjön, a vízállóság. Amennyire én látom vízálló hátizsák nem létezik (kivéve a háton is viselhetõ drybageket, de hát azok általában nem kényelmesek, sõt) és a zsákokhoz adott esõvédõ jobbára egy kalap szamócát se bír, ha meg igen, akkor a hátadon folyik végig a víz és áztatja be a zsákot. Csak a pack liner mûködik, legalábbis vízállóság ügyben, ha komolykodunk, minden más csak móka. Nem nagyon értem, hogy hogy gondolhatja bárki komolyan, hogy a hálózsákját kívülre függeszti - csak egy példa, de elég fontos, ott nem tudod szárazon tartani, amin pedig az életed is múlhat.

Valaki már pedzegette, hogy pl. a MOLLE szíjak tök feleslegesek Átlag Gézának, amivel jobbára egyet is értek, de marha jól néznek ki. (nekem is tetszenek) de kb annyi értelmük van, mint a terepszínnek, vagy a túraboltokban kapható cuccok 75%-ának: semmi.

Remélem nem bántottam meg senkit, nem állt szándékomban. Csak mindig furán nézek azokra akik ilyen bevetésre tervezett motyókkal közlekednek, pláne városban. Persze sokat fejlõdött az amit a katonák viselnek/használnak akárcsak a magyar surci óta is, és sok esetben a katonáknak készülõ cuccok nagyon hasznosak és jó árban vannak, csak mi nem vagyunk katonák. Szívesen olvasnám a vékeményeteket errõl.