Oldala 8 of 27 ElsõElsõ ... 67891018 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 71 to 80 of 270

Topic: Vadat,halat s mi jó falat.....

  1. #71
    Senior Member Vietnamiveteran's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Hozzászólások
    472
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 4

    0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Vasember Hozzászólás megtekintése
    Én meg sem merek szólalni itt a gyönyörû kukacok közt. Pedig isteni szarvas bélszínt sütöttem.
    Rövid leírást lehet ,hogy hogyan készült és milyen lett ? Szarvasbélszint még nem sütöttem de tuti ha jól van elkészítve akkor nagyon finom lehet ...

  2. #72
    Senior Member Vietnamiveteran's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Hozzászólások
    472
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 4

    0 Not allowed!
    Semmi baj , a ló is megbotlik néha.... na de remélem nyáron ha összejön egy táborozás az õzpecsenyét azért nem utasítod vissza ,bár ha ragaszkodsz hozzá neked készítünk majd roston sündisznót Amúgy valaki a fényevést is kipróbálhatná mert az ám az igazi túlélõkaja

  3. #73
    Fórum támogató
    Csatlakozás dátuma
    May 2013
    Lakhely
    Föld
    Hozzászólások
    700
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

    0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Vietnamiveteran Hozzászólás megtekintése
    Rövid leírást lehet ,hogy hogyan készült és milyen lett ? Szarvasbélszint még nem sütöttem de tuti ha jól van elkészítve akkor nagyon finom lehet ...
    Nem kerítettem túl nagy feneket a dolognak. Kérget sütöttem rá körben, oldalanként kb 2 percet egy kis olajon (4 oldala volt) utána fûszereztem só, bors, majd betettem a sütõbe úgy 15 percre egy kis vajjal a tetején. Kis pihentetés aztán nyami.
    Ócseny vkúszníj!
    Aki nem vágott még fát géppuskával, az nem is ember!

  4. #74
    MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Hozzászólások
    2,685
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

    0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Vasember Hozzászólás megtekintése
    Nem kerítettem túl nagy feneket a dolognak. Kérget sütöttem rá körben, oldalanként kb 2 percet egy kis olajon (4 oldala volt) utána fûszereztem só, bors, majd betettem a sütõbe úgy 15 percre egy kis vajjal a tetején. Kis pihentetés aztán nyami.
    Ócseny vkúszníj!
    Mekkora volt? Kilo? Atmero? Csak a 15 perc miatt kerdem. Kep?

  5. #75
    Fórum támogató
    Csatlakozás dátuma
    May 2013
    Lakhely
    Föld
    Hozzászólások
    700
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

    0 Not allowed!
    A fotóról sajnos lecsúsztatok!
    Kb kilós lehetett. Én a medium, medium-rare steak-et szeretem és ez olyasmi lett. Egyébiránt nyersen is nyugodtan meg lehet enni tatárbeafsteaknek úgy is nagyon finom.
    Aki nem vágott még fát géppuskával, az nem is ember!

  6. #76
    Senior Member Salmo's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Pestûl négy fertályóra járásra délre.....
    Hozzászólások
    393
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

    0 Not allowed!
    Ilyen volt :

    kajak.JPG


    Ilyen lett:

    kajcsik 2.JPG

    Levágtam még tavaly egy kecskét. Most a pácolt tûzdelt fûszeres sült verzió került asztalra,
    röszti burgonyával, házi ribizli lekvárral. ( a kis tálban sült hagyma, és
    némi szaft van szervírozva)
    A következõ adagból currys kecske lesz Hugh Fearnley-Whittingstall ( river cottage)
    módra.....

    Más...
    A jó prepper akkor készül mikor van mibõl. Kaptunk anyóséktól 40 db
    házi tojást. Jófajta házi tésztát gyúrtam, majd nagymamámtól örökölt olasz
    tésztagéppel, a kislányom segítségével készültek eme remekek.
    ( laskatészta slambucba, mert jön a bográcsos szezon, cérnametélt húslevesbe,
    tagliatelle mindenféle szaftos finomsághoz)

    kajcsik 1.JPG
    Last edited by Salmo; 03-02-2014 at 10:17 PM.

  7. #77
    Junior Member fall out's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Hozzászólások
    5
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

    0 Not allowed!
    így van ez a pacallal is....

    nem mindegy ki fõzi s mibõl

  8. #78
    Senior Member Vietnamiveteran's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Hozzászólások
    472
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 4

    0 Not allowed!
    Ma délután a szép napos idõt kihasználtam egy kis sütögetésre . Megsütöttem egy nyulat , nagyon finom lett . Elõzõ nap fokhagymás-sós tejbe bepácoltam ebben állt egész éjszaka , házi zsíron-szalonnával kemencében megsütöttem , köretként félbevágott krumplit vegetában beforgatva kevés zsírral római tálba megsütve .Balzsamecetes madársaláta volt hozzá . A kereszt fiam szerint minden hétvégén ilyet kell csinálni ....

    IMG_2391 (Másolás).jpgIMG_2394 (Másolás).jpgIMG_2395 (Másolás).jpgIMG_2405 (Másolás).jpgIMG_2409 (Másolás).jpg

  9. #79
    Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Hozzászólások
    29,967
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 922
    Given: 954

    0 Not allowed!
    Norbi update szalonnás zsíroskrumpli. Egész megéheztem.

  10. #80
    Senior Member Grafitos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Hozzászólások
    1,894
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

    0 Not allowed!
    annyira tudok irigykedni a szabadtéri sütögetéses képek láttán..ilyenkor midig Erdõbényére és a mûhely falára felakasztott tárcsára gondolok..ott rozsdásodik nekem.
    Veteránkomám a madársaláta hogy került a menükártyára??vega leszel, vagy mivan?


    Idézet Eredeti hozzászóló Vietnamiveteran Hozzászólás megtekintése
    Ma délután a szép napos idõt kihasználtam egy kis sütögetésre . Megsütöttem egy nyulat , nagyon finom lett . Elõzõ nap fokhagymás-sós tejbe bepácoltam ebben állt egész éjszaka , házi zsíron-szalonnával kemencében megsütöttem , köretként félbevágott krumplit vegetában beforgatva kevés zsírral római tálba megsütve .Balzsamecetes madársaláta volt hozzá . A kereszt fiam szerint minden hétvégén ilyet kell csinálni ....

    IMG_2391 (Másolás).jpgIMG_2394 (Másolás).jpgIMG_2395 (Másolás).jpgIMG_2405 (Másolás).jpgIMG_2409 (Másolás).jpg

A topic keresõszavai:

Posting Permissions

  • Te nem nyithatsz új topicot
  • Te nem szólhatsz hozzá
  • Te nem csatolhatsz fájlokat
  • Te nem szerkesztheted a hozzászólásaid
  •