Oldala 76 of 222 ElsõElsõ ... 2666747576777886126176 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 751 to 760 of 2213

Topic: Ezt vettem (mondd, mutasd hogy mit vettél)

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 933
    Given: 971

0 Not allowed!
    Az biztos, de a fórumon jó az is, ha blokkolja az egyik fórumozó a másik fórumozó hozzászólásait. Kipróbáltam Indexen és nekem bevált. A személyes találkozóra a két ország távolsága miatt nem hiszem hogy sor kerülne, bár lehet hogy ez elõny, mint hátrány.

Senior Member pappito's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    tegyük tisztába a dolgot, jó? Gondolom Doom rám gondolt.
    Nem vagyunk egyformák, én közvetlen vagyok, nem futok udvarló köröket, ha valaki szerintem hülyeségeket beszél, megmondom. Ha én beszélek hülyeséget és valaki megmondja, hogy "na, szépecsém ez orbitális faszság volt ezért meg azért", akkor tanultam valamit. Akkor is, ha kicsit nyersen kapom, ha nem nyersen, még meg is köszönöm.
    Nem vagyok mimóza, se a világ legokosabb embere, csomó témában tök zöld vagyok, azokat, ha érdekelnek csendben olvasom és tanulok azoktól akik tapasztaltabbak benne. Minden topikot végigolvasok, mielõtt hozzászólnék.

Ez egy internetes fórum, a világ minden tájáról írnak/olvasnak benne az emberek, ez az egyik elõnye a dolognak. Én nem fogok könyörögni, hogy , jajj, de mégis írjál légyszi, felnõttek vagyunk, mindenki eldönti, hogy az önérzeteskedõ duzzogásnak mennyi értelme van. A személyeskedõ megjegyzések elsütögetését is hanyagolhatjuk bátran, nem ismerjük egymást, súlytalan a dolog.

Ez egy fórum, ahol eltérõ nézetek is találkoznak, ennek civilizált helyen az un. vita a megoldása (értsd: észérvek ütköztetése, majd konklúzió).

részemrõl ennyi, a továbbiakban nem szeretnék ezzel foglalkozni.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    A személyes találkozóra a két ország távolsága miatt nem hiszem hogy sor kerülne, bár lehet hogy ez elõny, mint hátrány.
    miért mi történne? innánk egy sört szerintem. vagy nyolcat.

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    részemrõl ennyi, a továbbiakban nem szeretnék ezzel foglalkozni.
    ..és velem sem......és maradjon is így....végre megértetted...köszönöm!

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Még egy amit tenni lehet vitás esetekben: klikk a másik fórumozó adatlapjára, aztán klikkelés az "Add to Ignore List"-re. Ha nem látod hogy a másik mit ír, akkor nem is zavarhat.
    Én az Index fórumon letiltottam néhány embert, konfliktuskerülésre a második legcélravezetõbb megoldás.

De szerintem ez a mostani, csak hangyából elefánt eset. Anyázást nem láttam, hogy valaki nem ért egyet, az meg nem nagy szám. Az egyik ember így gondolkodik, a másik meg úgy, az egyik szerint ez a jó, a másik szerint meg az. Személyes vélemények, mindenki szerint más dolog a jó.
    Kösz,így már jobb.

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Wannabe Hozzászólás megtekintése
    Voltak már, akik ezt a fórumot rongyrázós (menõ-cuccal-dicsekedni-kell) fórumnak hitték, Doom biztos ennek az ellentéte.
    ..csak nekünk nagy dolog..más biztos nevet rajta,voltam a kutyaboltban és volt kutya hálózsák...még sosem láttam ilyet,teljesen új termék....vízhatlan mínusz1 fokig jó,karabinerek is vannak rajta,így a D-gyûrûkbe be lehet akasztani és lehet cipelni a kiscsajt...egyenlõre szoktatás alatt van a dolog...az elsõ próbálkozás némi pánikot váltott ki

Senior Member Grafitos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A tegnapi késtalin kézbe kaptam az F1emet...korábban kb 1 napot fogdosgathattam, rögtön továbbdobtam Zénónak hogy szórakozzon vele.
    Grafitszínt kértem(vajon miért)...azt kaptam
    DSC03901.jpg
    A szenzáció mégis a tok lett..olyan klipszes kydex megoldást kértem, ami nem zavar ha leülök a földre és egy kézzel is könnyen ki tudom kapnia pengét. Zob megoldotta..kidolgozott egy megoldást, aminél egy fém tüskén függ a kés a tokkal, de mindig a függõleges pozícióra törekszik. Grátisz csinált hozzá egy átszerelhetõ normál övbújtatót.
    Kértem hozzá még egy szikravetõ tartó csövecskét, azt otthon felejtette, de ígérete szerint postán utánam küldi. Remek minõségû kydex és szép munka jellemzi a tokot, a kés rendben bekattan helyére és nem akar kiesni..
    DSC03900.jpgDSC03902.jpg
    Last edited by Grafitos; 03-27-2014 at 08:23 PM.

Senior Member Vietnamiveteran's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up
    Given: 4

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Doom Hozzászólás megtekintése
    ..csak nekünk nagy dolog..más biztos nevet rajta,voltam a kutyaboltban és volt kutya hálózsák...még sosem láttam ilyet,teljesen új termék....vízhatlan mínusz1 fokig jó,karabinerek is vannak rajta,így a D-gyûrûkbe be lehet akasztani és lehet cipelni a kiscsajt...egyenlõre szoktatás alatt van a dolog...az elsõ próbálkozás némi pánikot váltott ki
    Egyáltalán nem hülyeség a kutyák sem szeretnek fázni , ha pecázok vagy kinn vagyok a este a szabadban a kutyámat mindig betakarom mert rövid szõrû és fázós , olyankor összegömbölyödik és jóízûen nyámmog , innen tudom,hogy köszöni a törõdést

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Grafitos Hozzászólás megtekintése
    A tegnapi késtalin kézbe kaptam az F1emet...korábban kb 1 napot fogdosgathattam, rögtön továbbdobtam Zénónak hogy szórakozzon vele.
    Grafitszínt kértem(vajon miért)...azt kaptam
    DSC03901.jpg
    A szenzáció mégis a tok lett..olyan klipszes kydex megoldást kértem, ami nem zavar ha leülök a földre és egy kézzel is könnyen ki tudom kapnia pengét. Zob megoldotta..kidolgozott egy megoldást, aminél egy fém tüskén függ a kés a tokkal, de mindig a függõleges pozícióra törekszik. Grátisz csinált hozzá egy átszerelhetõ normál övbújtatót.
    Kértem hozzá még egy szikravetõ tartó csövecskét, azt otthon felejtette, de ígérete szerint postán utánam küldi. Remek minõségû kydex és szép munka jellemzi a tokot, a kés rendben bekattan helyére és nem akar kiesni..
    DSC03900.jpgDSC03902.jpg
    Kiraly! Mennyi volt a tok? Nekem is kene....

Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Vietnamiveteran Hozzászólás megtekintése
    Egyáltalán nem hülyeség a kutyák sem szeretnek fázni , ha pecázok vagy kinn vagyok a este a szabadban a kutyámat mindig betakarom mert rövid szõrû és fázós , olyankor összegömbölyödik és jóízûen nyámmog , innen tudom,hogy köszöni a törõdést
    õket is melegen kell tartani, mint saját magunkat, itt sok horgász visz magával kutyát a hajóján és használnak kutyának való mentõmellényt. A kutyák általában jól úsznak, de ugyanúgy kihûlnek/elfáradnak, mint az ember és õk se tudnak km-eket úszni a partig (meg ha a gazda is a vízben van, akkor mellette maradnak) ez is kicsit hülyén/szokatlanul néz ki, de ha nekem lenne kutyám és vízre mennék, akkor kapna ilyet az tuti.