Oldala 48 of 162 ElsõElsõ ... 3846474849505898148 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 471 to 480 of 1620

Topic: Mit csináltál a héten? Mit prepperkedtél?

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló pappito Hozzászólás megtekintése
    és az, hogy az egész gyomor-béltraktust kinyomod a végén egyszerre?

amúgy nagyon csinosak!
    Mar belezve kaptam oket, de ugy csinaltam volna.

MPF támogató Mizu's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    javaslat legközelebre:
    közepen körbevagod a bört, mintha gatyaszara lenne.
    Ket ember egyassal szemben allva, ketoldalt megfogja a felhasitott börbe kapaszkodva, majd meghuzzak magukfele a bundat.

Kb. olyan, mint amikor te kibujsz a puloverböl, meg letaposaod magadrol a mackoalsot !
    körbevagas max 1 perc, kihuzas a börebol 5 mp.
    http://dhwf.daisypath.com/fKbkp2.png

Minden és mindenki jó valamire ! Más nem, elrettentõ példának !
    http://index.hu/tudomany/2014/03/17/...n_a_vilagvege/

Senior Member Grafitos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Tegnap elmentem a Késportálos késtalira..Fõként a modifikált betokozott F1-ért ZOB-hoz. De dumáltam Hegyespengével, meg Pongii-val is egy kicsit.(már ha valakinek mondanak ezek a nevek valamit)
    Csináltam nektek 1-2 fotót..jó hangulat volt nagyon, csak sajna beleszerettem Pongii egyik késébe, amit jó lenne elkészíttetni ez a vaddisznó...úgy simult a kezembe, mint az asszony feneke
    DSC03890.jpgDSC03891.jpgDSC03892.jpgDSC03893.jpgDSC03894.jpgDSC03895.jpgDSC03896.jpgDSC03897.jpgDSC03898.jpg

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Kezembe akadt egy darab 1,2-1,5 kerítésdrót(vezérdrót)..kipróbáltam a szerszámokat..
    1. konyhai olló,drótvágó funkcióval---nem vágta el,a töréshatárig nyomtam két kézzel,a nyoma látszik a dróton és az ollón is
    2.homlokcsípõfogó(harapófogó) nem vágta el,két kézzel nyomtam,bemélyedést csinált,a fogón nem látszik nyoma
    3,oldalcsípõfogó(750 Ft) nem vágta el,két kézzel sem,elhajlott a nyele,tönkrement az éle
    4 multitool(4100 Ft) két kézzel ,maximális erõfeszítéssel elvágta,a szerszámon semmi nem látszik
    5,drága villanyszerelõ kombinált fogó egy kézzel minimális erõkifejtéssel vágta mint a szalámit
    6,drága villanyszerelõ oldalcsípõfogó egy kézzel kicsit kevesebb erõ kifejtéssel ,mint a kombi fogónál vágja,felszeleteltem 1centis darabokra(kb 40 vágás,)nem fárasztó

...csavaró,törõ mozdulatot egyiknél sem csináltam....nem tudom mert nekem nincs ilyen..a 20 ezres vagy drágább kategóriájú multitoolok is ilyen nehezen vágják a drótot?...nekem ez az olcsóbb a súlyához képest kicsit csalódás volt.
    Last edited by Doom; 03-27-2014 at 04:38 PM.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Mizu Hozzászólás megtekintése
    javaslat legközelebre:
    közepen körbevagod a bört, mintha gatyaszara lenne.
    Ket ember egyassal szemben allva, ketoldalt megfogja a felhasitott börbe kapaszkodva, majd meghuzzak magukfele a bundat.

Kb. olyan, mint amikor te kibujsz a puloverböl, meg letaposaod magadrol a mackoalsot !
    körbevagas max 1 perc, kihuzas a börebol 5 mp.
    Ezt csinaltam csak egyedul.

Senior Member Grafitos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    a célszerszám az célszerszám...nem lehet überelni. Nincs Lathermenem, de meghallgatnék a témában valakit, akinek van..

Idézet Eredeti hozzászóló Doom Hozzászólás megtekintése
    Kezembe akadt egy darab 1,2-1,5 kerítésdrót(vezérdrót)..kipróbáltam a szerszámokat..
    1. konyhai olló,drótvágó funkcióval---nem vágta el,a töréshatárig nyomtam két kézzel,a nyoma látszik a dróton és az ollón is
    2.homlokcsípõfogó(harapófogó) nem vágta el,két kézzel nyomtam,bemélyedést csinált,a fogón nem látszik nyoma
    3,oldalcsípõfogó(750 Ft) nem vágta el,két kézzel sem,elhajlott a nyele,tönkrement az éle
    4 multitool(4100 Ft) két kézzel ,maximális erõfeszítéssel elvágta,a szerszámon semmi nem látszik
    5,drága villanyszerelõ kombinált fogó egy kézzel minimális erõkifejtéssel vágta mint a szalámit
    6,drága villanyszerelõ oldalcsípõfogó egy kézzel kicsit kevesebb erõ kifejtéssel ,mint a kombi fogónál vágja,felszeleteltem 1centis darabokra(kb 40 vágás,)nem fárasztó

...csavaró,törõ mozdulatot egyiknél sem csináltam....nem tudom mert nekem nincs ilyen..a 20 ezres vagy drágább kategóriájú multitoolok is ilyen nehezen vágják a drótot?...nekem ez az olcsóbb a súlyához képest kicsit csalódás volt.

MPF támogató Stuka's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2014
    Lakhely
    Gyõr
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Kiprobáltam a leatherman rebart és gond nélkül elvágta.
    Fénykép0941.jpg

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 21
    Given: 59

0 Not allowed!
    A vezérdrót azért keményebb anyag mint a kerítés, fõleg hogy még vastagabb is szokott lenni...
    Egyik csípõfogóm a kerítést lazán viszi, de a vezérdrótot nem. Azt csak benyomta, majd hajtogatva eltörtem. (Kerítés építésénél, tehát új volt mindkettõ)
    Last edited by raktaros; 03-28-2014 at 09:58 PM.

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    ...azon próbálgattam én is a vezérdróton,ami felülre,középre,alulra kerül vízszintesen....persze ezért ne vágjátok szét a kerítéseteket

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Gondolkozok egy cache-n. 110 mm-es, 1m PVC cso. Gyufa, kes, mre, first aid. Ti mit raknatok bele?