0

Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Az egyik vége ugye tokos a csõnek, ebbe tudsz dugót tenni. A másik végére húzod az áttoló karmantyút és akkor szintén tudod dugózni.
http://www.gepesz.hu/termekek/szerel...d-1/PIP_KGU160
Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!
Ime a visszapakolt a szekreny. Balrol jobbra, eloszor felso, majd also polc: so, fuszerek, kave, tea. Gyumolcs, paradicsom, bab, lencse, oliva, kukorica, keszetelek, burgonya. (Persze ferden rakta fel a kepet! arrrrgh! ) image.jpg
Thumbs Up |
Received: 21 Given: 59 |
110-eshez én kaptam olyan kupakot ami a sima csõre megy rá. Igaz nem gumi tömítéses, szerintem ragasztani kell.
De ha az aljára kerül, ragasztható, az nincs piszkálva.
http://www.praktikerwebshop.hu/termekek/?id=228726
Thumbs Up |
Thumbs Up |
részemrõl köszönöm az infót..kiokosodtam
Thumbs Up |
Az elmúlt hét igen jó volt, "gazdagodtam" egy kovács üllõvel, egy központi vízszûrõvel három betéttel (egy szén, két tisztító), két nagy svéd fogóval és egy szovjet benzin lámpával. Egyik sem került pénzbe, munkát, segítséget adtam cserébe.
A kert 80%-a beültetve, a fóliát most húzom még fel paradicsomnak. A legfontosabbat majdnem lehagytam, új mélységi búvár szivattyú 6ezer pengõért. Jól mûködik, megérte az árát. Tegnap két és fél órán át locsoltam, közbe iktatva fél óra pihenõt, hogy a gép is pihenjen egy kicsit. Nagyon sok víz van a kutamban, amikor ásták, 24m mélyrõl üvöltött fel a szaki, áttörte az agyag vízzáró réteget, hogy gyorsan húzzák fel, pillanatok alatt combig ért a víz benne. Igaz varázsvesszõvel találta meg a helyet.Nem is vártam mást.
A hétvégi csalánozás is jó volt, jutott a fagyasztóba is fiatal hajtás.
Az új késemre már csak nyél kell, esténként a formáját kisakkoztam, kireszeltem.
Last edited by Törölt_fórumtag2; 04-16-2014 at 07:13 AM.
Thumbs Up |
A késrõl majd dobhatnál fel fotót...kíváncsi vagyok a pengeízlésedre![]()
Ez most harci késnek készült, elsõsorban szúró fegyver, de úgy alakítottam a formát, hogy nehéz munkához is jó legyen, amire sajnálom a kínai F1-est. Ha kész lesz, megy a fotó, de elõrebocsátom: munkaeszköz, nem dísztárgy.
Amúgy svájci bicska párti vagyok, mindig van egy a zsebemben.