Oldala 15 of 46 ElsõElsõ ... 5131415161725 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 141 to 150 of 451

Topic: Lábbeli (bakancs, cipõ, túracipõ, surranó és minden más)

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Volt itt tobbszor szo a Dunlop munkavedelmi cipomrol. Jelentem a masodik parom is kezd kipurcanni, talpa kezd elvalni, s mar nem vizallo. Ismet 8 honapot birtak.

Member
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Egy vidéki csapágyboltban néztem ki magamnak egy ilyen cipõt, de akármelyiket vettem le a polcról öntési hibás volt a talpa, ezért nem vettem. Ezek szerint jól jártam nem beszélve arról, hogy az árából kijött egy Coverguard, és egy Australian Line munkavédelmi cipõ, amiken az se látszik, hogy hordtam õket, pedig a Coverguardal építkezésen is dolgoztam fél évig.
    Last edited by Sipi1989; 04-06-2014 at 07:41 PM.

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Sziasztok!
    Túrabakancsos kérdésem lenne.
    Hozzájutottam elég olcsón egy ilyen bakancshoz
    http://www.bike24.com/p241108.html
    és a bokát tartó rész hátul elég erõsen nyomja a lábam amikor lépek (tehát az achilles felett).
    A kérdés az hogy ez normális a bakancsoknál? Nekem ez az elsõ ilyen cipõm.
    Elõre is köszi.

Senior Member Daniui's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A bakancsoknál vagy egy idõ amíg be kell törni, ha nagyon durván töri mondjuk tényleg nagyon kis távnál már kisebesíti az nem túl jó nekem volt egy olyan bakancsom az mondjuk katonai volt, hosszú szárú, és nagyon kis távnál már feltörte elég durván, azt inkább eladtam, mert az elõzõ bakancsaim ennyire nem törték. Méretproblémáid nincsenek vele? Túl nagy vagy túl kicsi? Szerintem a visszacserélhetõségtõl függõen azért szánj rá idõt, ha töri vegyél fel több zoknit akár 3-at is vagy egy vastag egy vékonyat. Akkor tudsz azon is állítani mennyire szorosan kötöd be, az is segíthet az elején, de idõ kell a bakancsoknak, nem árt rendszeresen hordani hogy hozzá legyen szokva a lábad. De ha nagyon töri ott más probléma is lehet a nagyon töri alatt a kisebesedést értem, a vízhólyagok nem vészesek.
    "Nem tudunk mindent megtenni azonnal, de azonnal tudunk tenni valamit."

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Köszi a választ.
    Annyira nem törte fel azért... 3-4 órás gyaloglás volt és csak kidörzsölte kicsit másnapra már elmúlt.
    Csak azért aggódtam mert a cipõnek az a része nem bõr hanem cordura...

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló tomib55 Hozzászólás megtekintése
    Köszi a választ.
    Annyira nem törte fel azért... 3-4 órás gyaloglás volt és csak kidörzsölte kicsit másnapra már elmúlt.
    Csak azért aggódtam mert a cipõnek az a része nem bõr hanem cordura...
    Szerintem nem gond ha 3-4 órás gyaloglás után éppen hogy csak kidörzsölte. Idõvel amikor a cipõ "rááll" a lábvadra azaz betörnek a merevebb részek akkor már jó lesz, de ez idõbe telik, le kell gyalogolni benne jópár kilómétert.

Senior Member Vietnamiveteran's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up
    Given: 4

0 Not allowed!
    Én ezt hordom munkahelyen 2 éve : no-risk-texas-s3-kompozit-manyag-betetes-bakancs-vibram-talppal.jpg
    , baromi kényelmes és nagyon jól tarja a bokámat , elég durung forma meg nehéz is de talpátszúrás védelem és orrmerevítõ van benn .Az építkezéseken ahol sûrûn megfordulok ott nagyon fontos a láb védelme legalábbis számomra / szegek,kiálló betonvasak , hideg,sár,víz stb.../ amikor megvettem 2 hétig majd beszartam úgy törte a lábam már-már le akartam cserélni de amikor elmúlt ez az idõszak onnantól nagyon kényelmes bakancs lett belõle .

Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Én is a katonai célra gyártott ruházatokat szeretem pont a tartósságuk miatt , ezután a munkára készült ruházat jön és csak ezután következik a sorban a divat-trend holmi de azok tartóssága messze elmarad az elõbbiekétõl .
    A magyar katonai bakancs jó választás lehet , bár nekem mindig fázott a lábam télen a surciba , viszont komolyabb menetgyakorlatok során sem, volt vele gondom .

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nekem egy angol Corman boots elnevezésû katonai bakancsom volt. Hát beázni ez nem tudott komolyan vízben lehetett vele állni, volt hogy több kilóméteren gyalogoltam vele patakban nem ázott be. iszonyat masszív volt, varrott talp, marhabõr anyagú nagyon erõs bakancs volt, acélbetkó nincs benne. Azt nem tudom hogy a most forgalomban lévõk milyenek, mert sejtésem szerint ezt a terméket is már után gyártják nekem anno még eredeti volt, jó bakancs volt szerettem és még a kinézete sem rossz, télen nyáron használtam nem panaszkodtam rá soha, kivétel amikor úgy mentem el 50km-es túrára hogy elõtte vagy 3 hónapja nem volt a lábamon és szarrá törte a lábamat, de ha hordtam folyamatosan jó volt.

39.jpg

Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Wannabe Hozzászólás megtekintése
    Hónapokig nézegettem ezt. Nem mertem megvenni túra vagy általános célra. Talán jobb így, mert sajnos hozzászoktattam magam a 2 hét helyett 2 óra vagy 2 perc alatt betörhetõ lábbelikhez. (Mint írtam régebben, a lábbeli az egyetlen, amire hajlandó vagyok sokat áldozni.) Bár ez hátrány is, mert SHTF után mondjuk 5 évvel nem tudok majd beszerezni olyasmit.
    Azért az eredeti céljára, munkacipõnek jó lehet. Hol törte a lábadat? Sarok? Oldalon boka? Lábfej? Kislábujj?
    A láb újaknál tört legfõképp , túracipõnek nem ajánlom mert kissé nehéz , túlélõcipõnek viszont igen mert a kevlár talpátszúrásvédelem azért ad egy olyan pluszt amiért az a pár deka belefér . Gondolj bele egy törmelékes romhalmazon kell átjutni ott egy sima gumi talpú bakancs és egy kiálló éles fém vagy szeg könnyen okozhatja a veszted pláne ha nincs tetanusz a közelben .

A topic keresõszavai: