Oldala 53 of 162 ElsõElsõ ... 343515253545563103153 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 521 to 530 of 1620

Topic: Mit csináltál a héten? Mit prepperkedtél?

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Eladtam a kocsit, utaltam egyebkent. Vettem egy bicajt. A domb tetejen lakunk, nagyon durva szintkulonbseggel. Az emelkedo 3km. Autoban 2-es, 3-as fokozatban lehet felmaszni rajta .Nem birtam feltekerni. Le kellett szallnom, azt httem szivinfarktust kapok. Nem vagyok edzesben. Meg gyurnom kell...
    Ultettem par paradicsompalantat tegnap. Gyomlalas. Majus vegere ketnapos, kinnalvos horgaszatot szervezek a munkatarsaimnak a viztarozo tulso felere, ahol nincs semmi, se wc, se bolt, se viz. S mivel engem visznek, 1 hatizsakba be kell hogy ferjek, mindenestul. (viztisztitas, fozes, horgaszcucc, sator, halozsak, stb) Persze ez utobbi ketto kivulrol lesz rogzitve. Halat sutjuk, fozzuk a parton. Vettem par ruhat, majd feltoltogetem oket a korrekt topicba, mikor megjonnek.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Na, 5 nap tekeres utan a merleg a kovetkezo, tegnap mar feljottem ugy hogy nem szalltam le a bicajrol -igaz meg megalltam tobbszor is szusszanni-, de ma ez nem sikerult, tul faradt vagyok, eleg durva hetem van/volt. Ugy szoktam hazaerni, mint Overdose egy verseny utan. Egyebkent sokan hulyenek neznek, ja, eddig 3 incidensem volt. Isten hozta az embert a bunko angoloknal. Valaki hozzam vagott egy lucozadeos palackot, ketten lezerrel probaltak vakitani, ma autobol kikiabalt valaki, hogy takarodjak a kib....tt utrol! Ja, en minden esetben szabalyosan kozlekedtem, lampa, sapka, melleny stb. Lehet hogy veszek egy sisakkamerat, s tolom fel feszbukra... Na, szoval edzek!

Senior Member Grafitos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Ügyes vagy..én a tavasz elsõ sugaraival BKK-t egybõl váltom bringára..az elsõ pár hét még élég szenvedõs, mostmeg már azon trükközök, hogy fogom megdönteni a 12.3 perces rekordomat..
    Semmi ízzadás, se lihegés

Szóval bringás nyelven szólva..rakjad neki ne sajnáld

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Oakland Hozzászólás megtekintése
    Ez lett belõle. A penge valamilyen nagyon rideg rozsdamentes anyag, nagyon éltartó. A markolat vasat lágyabb lemezbõl védõgázos hegesztéssel raktam hozzá. A markolat rész 5m berántózsinór, 150 Ft. Ennyi volt az egész projekt költsége. Saját kézhez formáltam, több funkció ellátására. Ütni.vágni, tegnap akácot hasogattam vele, fatwood-ot szedtem a fenyõimbõl, faragtam. Jó, használható, nekem megfelel az F1 és a 35cm-es macséta mellé. A svájciról majdnem elfeledkeztem...
    Méretei: teljes hossz: 27cm, penge 14,5 cm, 4-es lemez.
    Csatolmány 2424
    Csatolmány 2425
    Csatolmány 2426
    A pengeforma nagyon tetszik..jókis használati eszközt készítettél Egyedül ez a Co hegesztett markolat lehet gyenge pontja a történetnek..megvolt a fémipari alapképzés, szóval tudom, erõs nem oldható kötés, de a feszegetést azért nem szereti.
    A berántózsinór külön tetszik rajta

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Grafitos Hozzászólás megtekintése
    Ügyes vagy..én a tavasz elsõ sugaraival BKK-t egybõl váltom bringára..az elsõ pár hét még élég szenvedõs, mostmeg már azon trükközök, hogy fogom megdönteni a 12.3 perces rekordomat..
    Semmi ízzadás, se lihegés

Szóval bringás nyelven szólva..rakjad neki ne sajnáld
    Na, en meg az izzadas, liheges stadiumba jarok a hegymenetnel. Mondjuk 8 eve nem bicajoztam.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Doom Hozzászólás megtekintése
    ...reggel délelõtt kicsit elmentünk csatangolni a "dudvába"...leellenõriztük az elásott készletet,rendben van...benõtte a gaz,senki nem találja meg...csodálatos.érintetlen ez a vidék...Csatolmány 2413Csatolmány 2414Csatolmány 2415Csatolmány 2416
    a táborhelyünk,sok szép hal került itt már horogra...és fog is...és ide jövünk,ha baj lesz...Csatolmány 2417Csatolmány 2418Csatolmány 2419Csatolmány 2420

..na meglátott a kutya valamit...harci üzemmód...csak gyõzzem követni...Csatolmány 2421Csatolmány 2422

..ez volt az a valami,nem tudom ,nem hiszem ,hogy vaddisznó,inkább valami házias lehet,szelíd volt,de bizalmatlan...hamar eliszkolt( shtf után nem hiszem,hogy elengedtem volna),de most megúszta,nem lesz belõle húsvéri sonka Csatolmány 2423
    Doomhaver gyönyörû helyen laksz és szuper hogy lõttél képeket a sétáról..Az ember és kutyája mindig jól szórakozik a természetben
    A készletek elásáánál figyelembe vetted az árvíz lehetõségét? jó helyen van?vízálló a cucc?? a turcsifej szerintem fifti fifti.. fele házi és vadmalac keverék

Törölt_fórumtag2
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Grafitos Hozzászólás megtekintése
    A pengeforma nagyon tetszik..jókis használati eszközt készítettél Egyedül ez a Co hegesztett markolat lehet gyenge pontja a történetnek..megvolt a fémipari alapképzés, szóval tudom, erõs nem oldható kötés, de a feszegetést azért nem szereti.
    A berántózsinór külön tetszik rajta
    Köszönöm a dícséretet. Nem volt több rozsdamentes anyagom, ez az oka a hibrid megoldásnak. Nézd meg a csúzlimat, annak is berántózsinórból lett a markolat.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Pillanatkep pakolaszas kozben: image.jpg

MPF támogató Stuka's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2014
    Lakhely
    Gyõr
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ebben a szép viharos idöben mentünk egy kört az itteni tó körül.
    DSCF0070.jpg
    DSCF0075.jpg
    DSCF0077.jpg
    DSCF0084.jpg
    DSCF0087.jpg

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Stuka, nem zavar a síp a BG-n "munka"közben? Nekem is van, de én szorosan ráfûztem a tokra,amikor elsõnek útban volt sátorcövek leütése közben. Még jó, hogy tudok fütyülni!