0
Eladtam a kocsit, utaltam egyebkent. Vettem egy bicajt. A domb tetejen lakunk, nagyon durva szintkulonbseggel. Az emelkedo 3km. Autoban 2-es, 3-as fokozatban lehet felmaszni rajta .Nem birtam feltekerni. Le kellett szallnom, azt httem szivinfarktust kapok. Nem vagyok edzesben. Meg gyurnom kell...
Ultettem par paradicsompalantat tegnap. Gyomlalas. Majus vegere ketnapos, kinnalvos horgaszatot szervezek a munkatarsaimnak a viztarozo tulso felere, ahol nincs semmi, se wc, se bolt, se viz. S mivel engem visznek, 1 hatizsakba be kell hogy ferjek, mindenestul. (viztisztitas, fozes, horgaszcucc, sator, halozsak, stb) Persze ez utobbi ketto kivulrol lesz rogzitve. Halat sutjuk, fozzuk a parton. Vettem par ruhat, majd feltoltogetem oket a korrekt topicba, mikor megjonnek.
Na, 5 nap tekeres utan a merleg a kovetkezo, tegnap mar feljottem ugy hogy nem szalltam le a bicajrol -igaz meg megalltam tobbszor is szusszanni-, de ma ez nem sikerult, tul faradt vagyok, eleg durva hetem van/volt. Ugy szoktam hazaerni, mint Overdose egy verseny utan. Egyebkent sokan hulyenek neznek, ja, eddig 3 incidensem volt. Isten hozta az embert a bunko angoloknal. Valaki hozzam vagott egy lucozadeos palackot, ketten lezerrel probaltak vakitani, ma autobol kikiabalt valaki, hogy takarodjak a kib....tt utrol! Ja, en minden esetben szabalyosan kozlekedtem, lampa, sapka, melleny stb. Lehet hogy veszek egy sisakkamerat, s tolom fel feszbukra... Na, szoval edzek!
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
Ügyes vagy..én a tavasz elsõ sugaraival BKK-t egybõl váltom bringára..az elsõ pár hét még élég szenvedõs, mostmeg már azon trükközök, hogy fogom megdönteni a 12.3 perces rekordomat..
Semmi ízzadás, se lihegés
Szóval bringás nyelven szólva..rakjad neki ne sajnáld![]()
| Thumbs Up |
A pengeforma nagyon tetszik..jókis használati eszközt készítettélEgyedül ez a Co hegesztett markolat lehet gyenge pontja a történetnek..megvolt a fémipari alapképzés, szóval tudom, erõs nem oldható kötés, de a feszegetést azért nem szereti.
A berántózsinór külön tetszik rajta
| Thumbs Up |
Doomhaver gyönyörû helyen laksz és szuper hogy lõttél képeket a sétáról..Az ember és kutyája mindig jól szórakozik a természetben
A készletek elásáánál figyelembe vetted az árvíz lehetõségét? jó helyen van?vízálló a cucc?? a turcsifej szerintem fifti fifti.. fele házi és vadmalac keverék
Pillanatkep pakolaszas kozben: image.jpg
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Ebben a szép viharos idöben mentünk egy kört az itteni tó körül.
DSCF0070.jpg
DSCF0075.jpg
DSCF0077.jpg
DSCF0084.jpg
DSCF0087.jpg
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Stuka, nem zavar a síp a BG-n "munka"közben? Nekem is van, de én szorosan ráfûztem a tokra,amikor elsõnek útban volt sátorcövek leütése közben. Még jó, hogy tudok fütyülni!![]()