Oldala 59 of 162 ElsõElsõ ... 949575859606169109159 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 581 to 590 of 1620

Topic: Mit csináltál a héten? Mit prepperkedtél?

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 33
    Given: 86

0 Not allowed!
    Ma épp egy faágat gallyaztam le amit a patak pont a ház elõtt rakott le, mikor nagyon lármáznak a tyúkok. Odanézek, vagy 60 méterre látok mozgást, gondoltam a kakas kezelgeti a tyúkot. Folytatom tovább, de 2 másodperc alatt leesett, hogy közelebb láttam a kakast és már csak 1 van.
    Újra nézem, épp elindult a róka a tyúkkal (délután fél 4kor). Na olyan rohanást még életemben nem csináltam, mit akkor, fel a dombon, még a kutya sem ért utol .
    A róka akkor sem engedte el a tyúkot, próbálta felvinni a kerítésen. Mikor közelebb értem, feladta végre, kerítésen átugrott, baltát megindítottam az irányába, de gyorsabb volt . A faluban sok embernek vitt(ek) el tyúkokat, volt akinek 10-et.
    A tyúk még él, sántít, háta és nyaka vérzett, remegett, nem tudom megmarad-e.
    Nem prepperkedés volt, de ha legközelebb is az udvarba merészkedik az lesz belõle...

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 152
    Given: 4

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló CsaládApa Hozzászólás megtekintése
    Szia Yrkon, én úgy olvastam, hogy a komposztba nem a cserebogár petézik, hanem a rózsabogár. Lárvája nagyon hasonlít a cserebogaréra. Csak mint infó, nem kötözködés. :-)
    Hasonlít, mert a cserebogarak és a virágbogarak viszonylag közeli rokonságban vannak egymással Amúgy ha nedves komposztot csinálsz, és hagyod hevülni (70-80 C), az megöli a kártevõket, és sterilizálja a gyommagokat is.

Idézet Eredeti hozzászóló londonercsecse Hozzászólás megtekintése
    Pakolok, a szomszed kislany ( 4 eves) jatek kozben betevedt a szobaba, meglatott 2 db elofelejtett konzervet, s megkerdezte, hogy nektek itt is van kajatok?
    Az ágy alá pakoláshoz miért nem használtok dodzsemet (kerekes, lapos fadoboz)? Lényegesen könyebb kezelni, az elõvételhez nem kell lebontani a teljes feltétet

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Dream_walker Hozzászólás megtekintése
    Hasonlít, mert a cserebogarak és a virágbogarak viszonylag közeli rokonságban vannak egymással Amúgy ha nedves komposztot csinálsz, és hagyod hevülni (70-80 C), az megöli a kártevõket, és sterilizálja a gyommagokat is.

Az ágy alá pakoláshoz miért nem használtok dodzsemet (kerekes, lapos fadoboz)? Lényegesen könyebb kezelni, az elõvételhez nem kell lebontani a teljes feltétet
    Azokon a nagy muanyag dobozokon van am kerek! A kepek kedveert bontottam meg igy!

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    2014,május 17, felfedezõk napja...http://www.felfedezoknapja.info/hetproba-helyszinek .....ott találkozunk,,,,,

Csatolmány 2716
    Last edited by Doom; 05-14-2014 at 01:17 AM.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Csongrád megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Puskára-íjra-nyílpuskára-csapdára! Le a bõrt a rókáról!
    Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
    fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!

Senior Member Yrkon's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Veszprém megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    CsaládApa: Köszönöm az infót, tényleg nem tudtam - igaz, nem is vártam meg, amíg átalakulnak
    shadow177: basszus... tényleg nagyon hétfõ volt, hogy nem vettem észre... túl feltûnõ volt az elején.

Tegnap volt születésnapom, kicsit megleptem magam ezzel-azzal, majd kifejtem.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Csongrád megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Yrkon Hozzászólás megtekintése
    CsaládApa: Köszönöm az infót, tényleg nem tudtam - igaz, nem is vártam meg, amíg átalakulnak
    shadow177: basszus... tényleg nagyon hétfõ volt, hogy nem vettem észre... túl feltûnõ volt az elején.

Tegnap volt születésnapom, kicsit megleptem magam ezzel-azzal, majd kifejtem.
    Akkor hát Isten éltessen, így utólag!

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2013
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Yrkon Hozzászólás megtekintése
    tényleg nagyon hétfõ volt, hogy nem vettem észre... túl feltûnõ volt az elején. Tegnap volt születésnapom, kicsit megleptem magam ezzel-azzal, majd kifejtem.
    Akkor jól sikerülhetett a buli...
    Az általad tisztelt isten, entitás vagy létforma éltessen sokáig!

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Csongrád megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Szedtem fél zsák bodzavirágot, azt szárítom télire.

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nem prepperkedes, de talan edzes, jotekony celbol helyi cserkeszcsapat fohadiszallasat renovaljuk ceges buliban, nem lehet autoval megkozeliteni, tehat csatarlancban meg vodrokben, kezben hordjuk fel az epitoanyagot, sziklat, sodert a kerthez, s tuz a nap mint allat. Nem vagyunk hozzaszokva az ilyen nehez fizikai munkahoz, de elvezem. image.jpg
    Last edited by mossberg-operator; 05-16-2014 at 11:36 PM.