0
| Thumbs Up |
| Received: 33 Given: 86 |
Ma épp egy faágat gallyaztam le amit a patak pont a ház elõtt rakott le, mikor nagyon lármáznak a tyúkok. Odanézek, vagy 60 méterre látok mozgást, gondoltam a kakas kezelgeti a tyúkot. Folytatom tovább, de 2 másodperc alatt leesett, hogy közelebb láttam a kakast és már csak 1 van.
Újra nézem, épp elindult a róka a tyúkkal (délután fél 4kor). Na olyan rohanást még életemben nem csináltam, mit akkor, fel a dombon, még a kutya sem ért utol.
A róka akkor sem engedte el a tyúkot, próbálta felvinni a kerítésen. Mikor közelebb értem, feladta végre, kerítésen átugrott, baltát megindítottam az irányába, de gyorsabb volt. A faluban sok embernek vitt(ek) el tyúkokat, volt akinek 10-et.
A tyúk még él, sántít, háta és nyaka vérzett, remegett, nem tudom megmarad-e.
Nem prepperkedés volt, de ha legközelebb is az udvarba merészkedik az lesz belõle...
| Thumbs Up |
| Received: 152 Given: 4 |
Hasonlít, mert a cserebogarak és a virágbogarak viszonylag közeli rokonságban vannak egymássalAmúgy ha nedves komposztot csinálsz, és hagyod hevülni (70-80 C), az megöli a kártevõket, és sterilizálja a gyommagokat is.
Az ágy alá pakoláshoz miért nem használtok dodzsemet (kerekes, lapos fadoboz)? Lényegesen könyebb kezelni, az elõvételhez nem kell lebontani a teljes feltétet![]()
2014,május 17, felfedezõk napja...http://www.felfedezoknapja.info/hetproba-helyszinek .....ott találkozunk,,,,,
Csatolmány 2716
Last edited by Doom; 05-14-2014 at 01:17 AM.
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Puskára-íjra-nyílpuskára-csapdára! Le a bõrt a rókáról!![]()
Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!
| Thumbs Up |
CsaládApa: Köszönöm az infót, tényleg nem tudtam - igaz, nem is vártam meg, amíg átalakulnak![]()
shadow177: basszus... tényleg nagyon hétfõ volt, hogy nem vettem észre... túl feltûnõ volt az elején.
Tegnap volt születésnapom, kicsit megleptem magam ezzel-azzal, majd kifejtem.
| Thumbs Up |
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
| Thumbs Up |
Szedtem fél zsák bodzavirágot, azt szárítom télire.
Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!
Nem prepperkedes, de talan edzes, jotekony celbol helyi cserkeszcsapat fohadiszallasat renovaljuk ceges buliban, nem lehet autoval megkozeliteni, tehat csatarlancban meg vodrokben, kezben hordjuk fel az epitoanyagot, sziklat, sodert a kerthez, s tuz a nap mint allat. Nem vagyunk hozzaszokva az ilyen nehez fizikai munkahoz, de elvezem. image.jpg
Last edited by mossberg-operator; 05-16-2014 at 11:36 PM.