Oldala 31 of 51 ElsõElsõ ... 21293031323341 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 301 to 310 of 507

Topic: Hátizsákok, málhazsákok

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Enemy Hozzászólás megtekintése
    londonercsecse, pofásan néz ki a BOB-od Gondolom benne van minden.. ha neked belefért, akkor nekem is belefog..
    így nem is érdekel, hogy hány literes.. Szerintem jól pakolható és molle rendszerû, ezért választottam. Használjam egészséggel!!
    Van valami tanácsod vagy praktikád a pakoláshoz?
    Emergency pack-nak hivnam inkabb. Azert minden nincs benne. Par dolog, a teljesseg igenye nelkul: kulacs, IFAK, kisbalta, Mora Bushcraft, helyi turistaterkep, ponyva, ujrahasznalhato urhalozsak, paracord, svajci bicska, tartalek ruhazat, drot, MRE, mentocsonak keksz, energiaszeletek, kabelkotozo, varrokeszlet, multitool, tuzgyujto (gerber, noname, gyufa, ongyujto), duct tape, kinai katonai vizpumpa, lifestraw, vizszuro tabletta, SAS konyv, osszecsukhato vizespalack, csajkakeszlet, kanalgep, P-38, coleman cobra-2 sator, keselezo, szemeteszsak, esokabat, tartalek szemuveg, keztisztito, so, bors, ket elemlampa (egyik tekeros), fejlampa, horgaszkeszlet. Mit hagytam ki??? A nehez dolgokat alulra raktam, jegyezd meg mi hol van, mindennek legyen megszokott helye, hogy sotetben is megtalald! Vedd a hatadra, s otthon/kertben cipeld egesz nap, hogy hozzaszokj! Vagy turazz vele! En a multkor a kocsit hatrahagyva ezzel jottem haza, szakado esoben, hegymenet, mintha a Gellerthegyre masznal fel. Utaltam is magam kozben! (Balta, kes nem volt benne akkor). Gyalasot kihagytam.
    Last edited by mossberg-operator; 05-14-2014 at 08:11 PM.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    MOLLE szijjakat (hosszut, csat?) hol lehet venni, normalis aron? Nalunk aranyarban merik...

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Olyan szíjjra, hevederre és csatra gondolsz, ami a táskánkonn van?

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Olyan szíjjra, hevederre és csatra gondolsz, ami a táskánkonn van?
    Ja, pontosan! Zold vagy fekete szinben.

Senior Member Grafitos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló londonercsecse Hozzászólás megtekintése
    Emergency pack-nak hivnam inkabb. Azert minden nincs benne. Par dolog, a teljesseg igenye nelkul: kulacs, IFAK, kisbalta, Mora Bushcraft, helyi turistaterkep, ponyva, ujrahasznalhato urhalozsak, paracord, svajci bicska, tartalek ruhazat, drot, MRE, mentocsonak keksz, energiaszeletek, kabelkotozo, varrokeszlet, multitool, tuzgyujto (gerber, noname, gyufa, ongyujto), duct tape, kinai katonai vizpumpa, lifestraw, vizszuro tabletta, SAS konyv, osszecsukhato vizespalack, csajkakeszlet, kanalgep, P-38, coleman cobra-2 sator, keselezo, szemeteszsak, esokabat, tartalek szemuveg, keztisztito, so, bors, ket elemlampa (egyik tekeros), fejlampa, horgaszkeszlet. Mit hagytam ki??? A nehez dolgokat alulra raktam, jegyezd meg mi hol van, mindennek legyen megszokott helye, hogy sotetben is megtalald! Vedd a hatadra, s otthon/kertben cipeld egesz nap, hogy hozzaszokj! Vagy turazz vele! En a multkor a kocsit hatrahagyva ezzel jottem haza, szakado esoben, hegymenet, mintha a Gellerthegyre masznal fel. Utaltam is magam kozben! (Balta, kes nem volt benne akkor). Gyalasot kihagytam.
    Ez mind belement? akkor tényleg jól pakolható..
    Van egy kérdés..mi az a mentõcsónak keksz?

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Grafitos Hozzászólás megtekintése
    image.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpg

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Grafitos Hozzászólás megtekintése
    Sator, kulacs, IFAK kivul van rogzitve.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ja, pontosan! Zold vagy fekete szinben.
    Itt nálunk a 2cm-es heveder ha jól emlékszem 60tf ért vettem méterét(fekete), ugyanennyi volt a tépõzár is, a csatok 130ft tól kezdõdtek, mérettõl függõen.. hevederbõl volt még 2,5ös is, minden bizonnyal ott/itt kapható szélesebb is de azokról akkor nem érdeklõdtem.
    ha gondolod veszek neked és elküldöm postán

zárójelben jegyezném meg.. Megjött a zsákom, íme:
    20140515_104710.jpg
    próbából rádobtam:
    20140515_105141.jpg

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Itt nálunk a 2cm-es heveder ha jól emlékszem 60tf ért vettem méterét(fekete), ugyanennyi volt a tépõzár is, a csatok 130ft tól kezdõdtek, mérettõl függõen.. hevederbõl volt még 2,5ös is, minden bizonnyal ott/itt kapható szélesebb is de azokról akkor nem érdeklõdtem.
    ha gondolod veszek neked és elküldöm postán

zárójelben jegyezném meg.. Megjött a zsákom, íme:
    20140515_104710.jpg
    próbából rádobtam:
    20140515_105141.jpg
    Hello! Erdekelne a dolog. Paypal-od van? Vagy anyam sarga csekkel... Kene valami lista/ar/kep, hogy ki tudjam talalni. Olyan heveder nincs, ami fel van pattentozva/tepozarazva? Fekete s zold is kene.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Hello! Erdekelne a dolog. Paypal-od van? Vagy anyam sarga csekkel... Kene valami lista/ar/kep, hogy ki tudjam talalni. Olyan heveder nincs, ami fel van pattentozva/tepozarazva? Fekete s zold is kene.
    Nincs sajnos Paypal-om, kedden megtudok érdeklõdni mindent.. Felpatentozott heveder nincs, tekercsben van és olyan méreted ad/vág amilyet szeretnél ugyan ez a helyzet a tépõzárral. A patentozás egyébként nem nagy ördöngõség
    "Ezt vettem" #961 hozzászólás itt addig is van egy kép, #965 ben írtam pár sort a patentolásról.
    A patentolásról és menetérõl tehetek fel pár képet ha gondolod..