0
Emergency pack-nak hivnam inkabb. Azert minden nincs benne. Par dolog, a teljesseg igenye nelkul: kulacs, IFAK, kisbalta, Mora Bushcraft, helyi turistaterkep, ponyva, ujrahasznalhato urhalozsak, paracord, svajci bicska, tartalek ruhazat, drot, MRE, mentocsonak keksz, energiaszeletek, kabelkotozo, varrokeszlet, multitool, tuzgyujto (gerber, noname, gyufa, ongyujto), duct tape, kinai katonai vizpumpa, lifestraw, vizszuro tabletta, SAS konyv, osszecsukhato vizespalack, csajkakeszlet, kanalgep, P-38, coleman cobra-2 sator, keselezo, szemeteszsak, esokabat, tartalek szemuveg, keztisztito, so, bors, ket elemlampa (egyik tekeros), fejlampa, horgaszkeszlet. Mit hagytam ki??? A nehez dolgokat alulra raktam, jegyezd meg mi hol van, mindennek legyen megszokott helye, hogy sotetben is megtalald! Vedd a hatadra, s otthon/kertben cipeld egesz nap, hogy hozzaszokj! Vagy turazz vele! En a multkor a kocsit hatrahagyva ezzel jottem haza, szakado esoben, hegymenet, mintha a Gellerthegyre masznal fel. Utaltam is magam kozben! (Balta, kes nem volt benne akkor). Gyalasot kihagytam.
Last edited by mossberg-operator; 05-14-2014 at 08:11 PM.
MOLLE szijjakat (hosszut, csat?) hol lehet venni, normalis aron? Nalunk aranyarban merik...
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Olyan szíjjra, hevederre és csatra gondolsz, ami a táskánkonn van?
| Thumbs Up |
Itt nálunk a 2cm-es heveder ha jól emlékszem 60tf ért vettem méterét(fekete), ugyanennyi volt a tépõzár is, a csatok 130ft tól kezdõdtek, mérettõl függõen.. hevederbõl volt még 2,5ös is, minden bizonnyal ott/itt kapható szélesebb is de azokról akkor nem érdeklõdtem.
ha gondolod veszek neked és elküldöm postán
zárójelben jegyezném meg.. Megjött a zsákom, íme:
20140515_104710.jpg
próbából rádobtam:
20140515_105141.jpg
![]()
| Thumbs Up |
Nincs sajnos Paypal-om, kedden megtudok érdeklõdni mindent.. Felpatentozott heveder nincs, tekercsben van és olyan méreted ad/vág amilyet szeretnél ugyan ez a helyzet a tépõzárral. A patentozás egyébként nem nagy ördöngõség
"Ezt vettem" #961 hozzászólás itt addig is van egy kép, #965 ben írtam pár sort a patentolásról.
A patentolásról és menetérõl tehetek fel pár képet ha gondolod..![]()