Oldala 41 of 106 ElsõElsõ ... 3139404142435191 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 401 to 410 of 1059

Topic: Járművek

Senior Member Grafitos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Miért...ha a család a Jurassik Parkban lakik teljesen alap..

Senior Member Vietnamiveteran's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up
    Given: 4

0 Not allowed!
    Pár saját kép , a legyõzhetetlen Orosz technikáról .

DSCN2743.JPG
    DSCN2758.JPG
    DSCN2772.JPG
    DSCN2773.JPG
    DSCN5523.jpg
    Fénykép0168.jpg

ez a videó meg csak úgy készült amikor még nagyon ráértem ilyesmikre

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up
    Received: 67
    Given: 48

0 Not allowed!
    Én személy szerint, ha tehetném akkor hundáj galopper wagon, defender wagon-ezt jól be lehet rendezni mert pados hátul de sajna 2 embernek kényelmes, pajero wagont vennék. Ezek jó autók.
    Persze a Niva mellé.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Vietnamiveteran Hozzászólás megtekintése
    Pár saját kép , a legyõzhetetlen Orosz technikáról .

DSCN2743.JPG
    DSCN2758.JPG
    DSCN2772.JPG
    DSCN2773.JPG

DSCN5523.jpg
    Fénykép0168.jpg

ez a videó meg csak úgy készült amikor még nagyon ráértem ilyesmikre

Pöpec a gép! Meg van még?
    Van haverom akinek már kettõ UAZ-a van. Egy durvulni és egy simogatós mûszakival.

Persze semmi sem megsûllyedhetetlen.

Van a kocsimba egy 4t-s karos csörlõ, csak fa kell a közelbe. Párszor már jól jött.

Senior Member Vietnamiveteran's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up
    Given: 4

0 Not allowed!
    Sajna már nincs meg , lecseréltem egy Nivára ami azért nem olyan rossz de az UAZ terepképességeit azért nem tudja . Sajna volt egy pillanat az életemben amikor gyorsan pénzre volt szükségem és hát a szegény kis Uaz volt az elsõ áldozat... amikor rendezõdtek a dolgok vetem egy Nivát mert az Orosz technika nekem tökéletesen megfelel olyan helyen lakunk ahol télen nem ritka a méteres hó , itt a traktoron és a felláncolt Níván kívül a cityterepjárók mind elvéreznek .Az Uazommal húztam ki sok csilli-villi terepjárót a dzsuvából de fával megrakott kisteherautót is lazán kirángattam az iszapból .... A leglátványosabb talán az volt amikor egy böhöm merci az árokba csúszott a hóban és a rendõrök szóltak ,hogy ki kellene húzni , kettõ Uaz volt egymás után kötve úgy húztuk ki az árokból miközben rendõrautók villogóval zárták az utat teljes szélességben ....

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Vietnamiveteran Hozzászólás megtekintése
    Sajna már nincs meg , lecseréltem egy Nivára ami azért nem olyan rossz de az UAZ terepképességeit azért nem tudja . Sajna volt egy pillanat az életemben amikor gyorsan pénzre volt szükségem és hát a szegény kis Uaz volt az elsõ áldozat... amikor rendezõdtek a dolgok vetem egy Nivát mert az Orosz technika nekem tökéletesen megfelel olyan helyen lakunk ahol télen nem ritka a méteres hó , itt a traktoron és a felláncolt Níván kívül a cityterepjárók mind elvéreznek .Az Uazommal húztam ki sok csilli-villi terepjárót a dzsuvából de fával megrakott kisteherautót is lazán kirángattam az iszapból .... A leglátványosabb talán az volt amikor egy böhöm merci az árokba csúszott a hóban és a rendõrök szóltak ,hogy ki kellene húzni , kettõ Uaz volt egymás után kötve úgy húztuk ki az árokból miközben rendõrautók villogóval zárták az utat teljes szélességben ....
    Azért akinek egyszer volt terepese, az nincs meg nélküle többet. Egyszer nekem is rezgett a léc, hogy megy a vas, de megoldódott. Mondjuk én kisvárosi vagyok, sok erdõvel....
    A lényeg, hogy amikor hó van mink vagyunk az "Istenek".... meg néha jól esik segíteni másoknak....
    A villogós témát megnéztem volna.

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 21
    Given: 59

0 Not allowed!
    Egy motoros kasza hibához kerestem segítséget.
    Sokan panaszkodnak hogy milyen rossz minõségûek az üzemanyagok, noha autóban nem feltûnõ, de kisgépeknél már gondot okoz.
    Ráadásul 2-3 hónap állás után már kocsonyásodik a bioetanoltól.
    Sõt idén emelik a mennyiségét a benzinben és a gázolajban is. Benzinnél tömítéseket eszi meg, gázolajnak a kenõképességét rontja, ami az üzemanyag adagolórendszerben tesz károkat.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Sajnos egyre több lesz bennük, a régi gépeknél idõvel okozhat problémát, eddig nem tapasztaltam membrán nyúlást idõ elõtt a régi gépeken. Az új okos vezérelt gépekbe ha jól emlékszek 20 százalék etenolig kompenzál az elektronika. Stihl gépeknél, olajjal bekevered a benzint, szinte biztos hogy fél évig eláll hiba nélkül.Oleomacnál sem okozott eddig gondot az etanol.

Senior Member A. L. Ias's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nekem egy AL-KO keverékolajozású benzines fûkaszám van. Igen mostoha a sorsa. A szezont mindig a robogóból leeresztett tavalyi benzinnel kezdi. Eddig még nem volt vele gondom, de ugye ez is benzin-olaj keveréket eszik, eleve erre kialakított porlasztója van. A 2T robogóm, ami különolajozású, az 2-3 hét állás után megadja magát, mert "betaknyosodik" a benzin a karburátorban, amitõl eldugul. Ilyenkor igen kontár, de gyors módszer ha porpisztollyal belefújon a benzincsõbe , nagy nyomással átfújva a dugulást a hengerbe. Utána nincs gondom a következõ hosszabb állásig.

Törölt_fórumtag2
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló LSVF Hozzászólás megtekintése
    Azért akinek egyszer volt terepese, az nincs meg nélküle többet. Egyszer nekem is rezgett a léc, hogy megy a vas, de megoldódott. Mondjuk én kisvárosi vagyok, sok erdõvel....
    A lényeg, hogy amikor hó van mink vagyunk az "Istenek".... meg néha jól esik segíteni másoknak....
    A villogós témát megnéztem volna.
    Ez teljesen igaz, a négy kerék meghajtásról már nem tudnék lemondani. Nekem is volt UAZ, Niva, Aro. Terepen mindegyikkel elégedett voltam, de az anyagminõség igen kifogásolható volt mindegyik esetében.
    Amikor televolt a hócipõm, hogy állandóan szerelek és rájöttem, hogy nem szükséglet számomra az extrémebb használat, váltottam.
    A végsõ megoldás: Audi Quattro - 240 pacival.
    10 éve csak a 90ezres szervizciklusok cseréi és 30ezrenként a lengõk.
    Bátran ajánlom mindenkinek, UAZ árban vehetõk az öregebbek.