Oldala 10 of 220 ElsõElsõ ... 891011122060110 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 91 to 100 of 2197

Topic: Ezt vettem (mondd, mutasd hogy mit vettél)

Super Moderator Don't Panic's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló londonercsecse Hozzászólás megtekintése
    http://www.amazon.co.uk/Thumbs-Book-...s+up+book+safe

De nem vagyok elegedett vele, mert az ajto alja meg a fal kozott 3mm-es hezag van, szvsz tok konnyu kinyitni egy feszitovassal. Alcazasa jo, mert 1000+ konyvem van otthon, s igy nehez eszrevenni, foleg, hogy raktam ra meg egy masik konyv boritojat is, mivel sok ilyen szef van szotarnak epitve, s a "rossz" emberek is tudjak ezt...
    Ez több okból sem ér semmit. Elõször is amint te is mondtad, gyerekjáték kinyitni.
    Másodszor hiába is álcázod. Minden valamire való tolvaj tudja, hogy sokan rejtenek dolgokat könyvekbe vagy könyvek mögé. ha megnézi, próbálja kiszórni belõle a kötvényt, pénzt, stb-t, egybõl rájön, hogy kamukönyv aztán a lemezkazettát még egy szimpla kalapács is kinyitja.
    De, még ha nem is néz bele, csak tolja lefelé a könyveket a polcról, hogy mi van mögöttük a koppanásából egybõl tudni fogja, mivel van dolga.
    Pláne, ha kulcs és hasonló, zörgõs cucc van benne.
    Szóval felejtõs!
    Stay calm & never quit. - tulelniatermeszetben.blog.hu

Super Moderator Don't Panic's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Akkor már inkább csinálj egy ilyet!
    Hidden safe under floor
    Stay calm & never quit. - tulelniatermeszetben.blog.hu

Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Don't Panic Hozzászólás megtekintése
    Ez több okból sem ér semmit. Elõször is amint te is mondtad, gyerekjáték kinyitni.
    Másodszor hiába is álcázod. Minden valamire való tolvaj tudja, hogy sokan rejtenek dolgokat könyvekbe vagy könyvek mögé. ha megnézi, próbálja kiszórni belõle a kötvényt, pénzt, stb-t, egybõl rájön, hogy kamukönyv aztán a lemezkazettát még egy szimpla kalapács is kinyitja.
    De, még ha nem is néz bele, csak tolja lefelé a könyveket a polcról, hogy mi van mögöttük a koppanásából egybõl tudni fogja, mivel van dolga.
    Pláne, ha kulcs és hasonló, zörgõs cucc van benne.
    Szóval felejtõs!
    egy ismerõsöm mesélte még tavaly:
    betörtek hozzájuk - õ észre sem vette egy pár órán keresztül, csak amikor a szomszéd szólt hogy hozzájuk is betörtek (több lakásba a lépcsõházban ): kulccsal ( a rendõrség szerint egy szatyor különbözõ kulcsa van és próbálgatja ) kinyitották a több pontos biztonsági ajtót. Elvitték az ékszereket, illetve a pénzt. Csak az a fiók volt kiborítva amiben az ékszerek voltak. apénzt õk egy használt edzõcipõbe rejtették, de azt is megtalálták. Hogyan? Fémdetektorral: egy pár héttel késõbb a nyomozó mondta nekik, hogy az egyik helyen ugyanezek a betörõk ott felejtették.
    szerintem tanulság: - riasztó: ha nem is távfelügyeletes, de legalább neked küldjön riasztást;
    - széf: rögzített és zárt;
    - nem tudom mennyire érzékenyek a fémdetektorok, de megoldás lehet valami nagyobb fém közelében elrejteni ( pl sütõ/háztartási gép, márha nem használod);
    - fényképek,számlák az értékesebb tárgyakról - a biztosítónak/rendõrségnek.

"Természetesen" a biztosító nem fizetett, mert nem történt erõszakos behatolás. (az ékszerek: örökség volt -semmilyen hivatalos igazolás nem volt a létezésükre - végül az anyukája esküvõi képével sikerült igazolni)

Senior Member Zöld Október's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    http://fiskars.mol.hu/termekek?gclid...FYRQ3god_CYAmg
    Nekem ez van, kisebb dolgokra jo, de,pl nem tudtam kihuzni a beletort nyilhegyet a raklapbol tegnap. TV-t viszont szereltem mar vele.
    A linkedet nem nyitja meg...
    A Te linked sem nyitja meg.
    Szóval én erre gondoltam: http://www.kesedenyollo.com/kes/szer...31-000750.html

Ez most a MOL-nál 3790 Ft. Tudom, hogy a BG termékeknek nincs jó híre és nincs is rajtra sok funkció, de egyrészt nem sok pénzem van, s az ára miatt vonzó, másrészt egy 1000 Ft-os kínainál gondolom csak jobb a minõsége.

Erre gondolsz?
    http://www.amazon.co.uk/Gerber-Gryll...+Multicoloured

Par napja rendeltem meg...
    Itt egy teszt róla: http://www.youtube.com/watch?v=IL1D47oWFG0

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Zöld Október Hozzászólás megtekintése
    A Te linked sem nyitja meg.
    Szóval én erre gondoltam: http://www.kesedenyollo.com/kes/szer...31-000750.html

Ez most a MOL-nál 3790 Ft. Tudom, hogy a BG termékeknek nincs jó híre és nincs is rajtra sok funkció, de egyrészt nem sok pénzem van, s az ára miatt vonzó, másrészt egy 1000 Ft-os kínainál gondolom csak jobb a minõsége.

Itt egy teszt róla: http://www.youtube.com/watch?v=IL1D47oWFG0

A multitoolnal a Te linkedet masoltam, azert nem nyitotta meg.
    A szikravetorol -ami ma jott meg a postan- koszi a videot, bevallom elbizonytalanitottal, az amazonon dicserik, van masik is szerencsere, amit a brit seregben hasznalnak, ha jol tudom. Te mit ajanlanal?

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Most rohogni fogsz, de ejfel utan nekilattam kiprobalni a nappali kozepen, alufoliara raktam vattat, s a harmadik huzasra gyulladt, ugy hogy elotte nem reszeltem, babraltam semmit.
    Megtartom.
    Mostmar csak azt nem ertem, hogy hol van rajta a ez a resz: Waterproof storage compartment for tinder????

Member
    Csatlakozás dátuma
    May 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Tegnap írtam egy listát a már meglévõ, és a még beszerzésre váró dolgokról. 5 különbözõ kategóriába soroltam a dolgokat: alap felszerelés, alap ruházat, +harci/taktkai dolgok, Eü-higéniás eszközök, és NBC/WMD elleni eszközök. Az utóbbi szükségességén erõsen gondolkodom, mert még ma is több millió tonna ilyen kemikália van, amit a nemzetközi szerzõdések ellenére sem semmisítettek meg. Kérdés, megéri-e mondjuk atropint, vagy VV felszereléseket beszerezni, illetve egyáltalán lehet-e.

Senior Member cereal killer's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Targitosz Hozzászólás megtekintése
    Tegnap írtam egy listát a már meglévõ, és a még beszerzésre váró dolgokról. 5 különbözõ kategóriába soroltam a dolgokat: alap felszerelés, alap ruházat, +harci/taktkai dolgok, Eü-higéniás eszközök, és NBC/WMD elleni eszközök. Az utóbbi szükségességén erõsen gondolkodom, mert még ma is több millió tonna ilyen kemikália van, amit a nemzetközi szerzõdések ellenére sem semmisítettek meg. Kérdés, megéri-e mondjuk atropint, vagy VV felszereléseket beszerezni, illetve egyáltalán lehet-e.
    Az utolsó kérdésedre válaszolva, lehetni lehet, a kérdés, hogy használni tudod-e? Egy gázvédõ ruha felvétele, levétele, a mentesítés mind felszerelést, tudást és rengeteg gyakorlást igényel.
    Mérgezõ harcanyagok elleni védelemhez kell valami detektor is, (különben honnan tudod, hogy mikor kell védekezni) Nekem van egy vfk-66-om, de korlátozott a képessége, ráadásul a csövek is évtizedesek. Új csöveket lehetne venni németországból, de 5db 150$ és csak két évig jó a szavatossága.

Atropin öninjekciót nem tudom honnan lehetne beszerezni, mert bár 20-30 éves darabok korlátlanul hozzáférhetõk kérdés, hogy beadnád-e magadnak.

Sugárzásmérõje van valamikinek?
    Csak a paranoid marad életben? - kemenyidok.blog.hu

Senior Member aksurv's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 17
    Given: 1

0 Not allowed!
    Most rohogni fogsz, de ejfel utan nekilattam kiprobalni a nappali kozepen, alufoliara raktam vattat, s a harmadik huzasra gyulladt, ugy hogy elotte nem reszeltem, babraltam semmit.
    Megtartom.
    Mostmar csak azt nem ertem, hogy hol van rajta a ez a resz: Waterproof storage compartment for tinder????
    Az acélnál senki nem keményebb, az ólomnál senki nem gyorsabb....

Senior Member cereal killer's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Amit találtam atropin ügyben az ebay-en az ez: http://tinyurl.com/bhf3zt2

Ez sem sokkal jobb, mint a régi RBV csomagok tartalma, ráadásul drága.

Létrehozok egy topicot a témának.
    Csak a paranoid marad életben? - kemenyidok.blog.hu