Oldala 4 of 26 ElsõElsõ ... 2345614 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 31 to 40 of 256

Topic: Egyéb katasztrófák

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,104
    Given: 1,121

0 Not allowed!
    Ez is felér egy katasztrófával.

http://ritkanlathatotortenelem.blog...._aral-to_esete

Régebben mintha azt olvastam volna hogy ez a globális felmelegedés miatt száradt ki. Gondolom csak valaki igazolni akarta a felmelegedés teóriát.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up
    Received: 109
    Given: 65

0 Not allowed!
    Tehát ami tény:
    A saját baromságunk által elõidézett dolgok-ra/ellen/miatt készülünk.
    Egyébként én kurvára nem sajnálom magunkat. Ha ennyi eszünk volt/van hát vesszünk csak és ne rinyáljon senki. Ebbe természetesen magamat is beleértem. "Madár lennék leszarnám magam/magunkat."

Doom: sajnálom ez durva. Megérdemelné a tag hogy levadászd vagy minimum kínzásoknak vesd alá egész életébe zárt helyen. de ezzel már sokra nem mész. Remélem lecsukják és amíg bent van nem tud leülni ha érted.
    Tudom ezzel nem sokra mész de mégis....

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló LSVF Hozzászólás megtekintése
    Doom: sajnálom ez durva. Megérdemelné a tag hogy levadászd vagy minimum kínzásoknak vesd alá egész életébe zárt helyen. de ezzel már sokra nem mész. Remélem lecsukják és amíg bent van nem tud leülni ha érted.
    Tudom ezzel nem sokra mész de mégis....

.már elszállt a mérgem,nem tudok csinálni semmit...azért annyin elgondolkodtam,hogy milyen lyukas és életszerûtlen a jog rendszerünk....pl az én példám...a törvény erõszakkal,megkérdezésem,beleegyezésem nélkül korlátoz a tulajdon jogom gyakorlásában,indoklás és határidõ kikötése nélkül...hát mert csak és kész...és teljes mértékben átruházza az ingatlant valakinek,akinek sem fedezete,sem kártérítésre hajlandósága nincs...legalább annyit kiköthetne a törvény,hogy kötelezõ legyen a biztosítás,ha nem megszûnik a haszonélvezeti jog....tehát az államnak,a törvényhozóknak nincs felelõsségük ebbe a dologba????...erõszakkal elvesszük valakinek a tulajdonát,valakinek odaadjuk aki,megsemmisíti és senki nem áll jót???milyen törvények ezek?

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2013
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

0 Not allowed!
    A jelenlegi törvények és jogrendszer nem a kisembereket vagy az átlagpolgárokat védik. Másra vannak kitalálva, más célt szolgálnak.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up
    Received: 109
    Given: 65

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Doom Hozzászólás megtekintése
    .már elszállt a mérgem,nem tudok csinálni semmit...azért annyin elgondolkodtam,hogy milyen lyukas és életszerûtlen a jog rendszerünk....pl az én példám...a törvény erõszakkal,megkérdezésem,beleegyezésem nélkül korlátoz a tulajdon jogom gyakorlásában,indoklás és határidõ kikötése nélkül...hát mert csak és kész...és teljes mértékben átruházza az ingatlant valakinek,akinek sem fedezete,sem kártérítésre hajlandósága nincs...legalább annyit kiköthetne a törvény,hogy kötelezõ legyen a biztosítás,ha nem megszûnik a haszonélvezeti jog....tehát az államnak,a törvényhozóknak nincs felelõsségük ebbe a dologba????...erõszakkal elvesszük valakinek a tulajdonát,valakinek odaadjuk aki,megsemmisíti és senki nem áll jót???milyen törvények ezek?
    Amikor a haszon élvezet erõsebb TULAJDONNÁL??? Ez egy vicc!
    Picsánrúgnám aki ezt így kitalálta!! Egy ismerõsöm kegyetlenül szívott emiatt, kb mint te.
    Fos törvények!! Aztám meg ne lázadjunk.....

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Illegális termálvízfúrások miatt kiszáradt a püspökfürdõi tó

http://index.hu/kulfold/2014/06/19/i...spokfurdoi_to/

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    1,5 milliárd forintból tettek tönkre egy magyar strandot

"Dióhéjban a magyar velencei „tengerpartosítás” lényege a következõ volt: kivágták szinte az összes fát, kiirtották a füvet és helyette homokot terítettek le. Ez kánikulában eszméletlenül melegít, gyakorlatilag használhatatlanná téve a korábban jól mûködõ strandot. Árnyék szinte sehol."

http://penzkerdes.blog.hu/2014/06/23...erpart_utanzat

Esetleg a Hortobágyot nem akarják sóval beszórni? Vagy porrá égetni a Bükki Nemzeti Parkot? Esetleg lecsapolni az egész Balatont és néhány focistadiont építeni a helyére?

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2013
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Pénz beszél, kutya ugat - papírral észt nem osztanak!
    Idióták!
    A következõ az lesz, hogy pálmafa alakú szigetcsoportot készítenek a Balatonba?

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Csongrád megye
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Amatorpe Hozzászólás megtekintése
    Pénz beszél, kutya ugat - papírral észt nem osztanak!
    Idióták!
    A következõ az lesz, hogy pálmafa alakú szigetcsoportot készítenek a Balatonba?
    Csak ne adj nekik ötleteket, mert amilyen hülyék még megteszik!
    Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
    fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ez is egy közelgõ katasztrófát vetít maga elé.

Több erdõt irtanak ki Indonéziában, mint Brazíliában

'Mialatt Brazíliában lassult az erdõirtás mértéke, egy új tanulmány szerint Indonéziában évrõl évre növekszik, átlagosan csaknem ötvenezer hektárral.'
    (MTI)

Árvíz, földcsuszamlás, talajkimosódás, szélviharok, elsivatagosodás, oxigéntermelés, levegõminõség, lakossági közérzetjavítás. A fák sok mindenre jók és sok minden ellen védenek. Ha nincs fa, akkor nem sok jóra lehet számítani.