0
Nagyon nem gondoltok bele a szituba !
Szamtalan pelda mutatja manapsag is, hogy ha megszünik a törvenyesseg, felügyelet, akkor elszabadulnak az indulatok az eröszak.
Pl. börtönlazadasok elsö oraiban egymast ölik, lincselik a "jonepek". A vilag egy elszegenyedett negyedeben meg jol is jar az az anyuka, akinek olyan sorsa lenne, mint amit LSVF felvazolt! Es ez a mai idöben!
Hogy kap egy nö biztonsagot a gyerekevel? Ja igen! Meg is ölhetik öket, vagy ehen is halhat, mint majd az a 6 milliard emberrel fog törtenni.
Szerintem mielött lehordtok valakit, erösen gondoljatok bele magatokat a szituba! Igaz többszöri olvasasra, de en ertem mit akart mondani LSVF azzal az irasaval.
Nem azt mondom, hogy leanyiskolai neveltetesre vall, de amit leirt attol lesznek sokkal rosszabb sorsok is majd sok-sok ferfinak-nönek...
Ti mit tennetek?
A legtöbb ember elzavarna a halalba a gyerekevel (vagy kivegezne, nehogy hirt vigyen), mert (mar kibeszeltül ezt) befogadni veszelyes es felelötlenseg, meg a megelhetes szempontjabol is ertelmetlenseg.
Sajat magunk bevallasa szerint is csaladunkert "mindenre" kepesek lennenk egy szituban! Öles, rablas, fosztas.. .. ezek is "mindenre" dolgok...
Nem alszent dolog egy kicsit ez most?
Vagy akkor hogy is van ez?
Last edited by Mizu; 06-27-2014 at 11:45 AM.
http://dhwf.daisypath.com/fKbkp2.png
Minden és mindenki jó valamire ! Más nem, elrettentõ példának !
http://index.hu/tudomany/2014/03/17/...n_a_vilagvege/
Nem véletlenül volt régen rettegett a szifilisz és még sok más. Szerintem nem járható út a nõk felkínálása segítségnyújtásként, mert azt leszámítva, hogy ez tulajdonképp nemi erõszak (kivételek persze vannak), ha ételbõl hiány lesz, óvszer még annyira sem lesz, és nem hiszem, hogy bárki abból spájzolna ehhez szükséges irdatlan mennyiségeket (arról ne beszéljünk, hogy finom bánásmód mellett is szakadt már el nálam kettõ, igen márkás darab, és arányaiban -tekintve, hogy nem élek feslett életet - ez cseppet aggasztó). Azaz ezzel igazából lassú halálra vannak ítélve az erre használt nõk, és elõbb-utóbb az ezzel élõ férfiak. Vakvágány.
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
Nema kis picsogó csupaszpXcsû köjkökre, vagy a 10 kilós emó aljadékra céloztam, mikor férfit emlegettem. Egy férfiból, akinek van testalkata, és tesztoszteronszintje hidd el, bizonyos szituk könnyedén ki tudják hozni az állatot. (nem is kell SHTF elég néhány sör és feles is hozzá)
Ha pedig "élet- halál, enni-nem enni, életben marad e a gyerekem ha" a kérdés, nem tartják majd tiszteletben a nõket, gyerekeket, papokat, öregeket sem.
EZ a dzsungel törvénye
..már megint azt látom,hogy hiányzik a KÉPZELÕERÕ....mindig csak a MAI társadalmi normákat próbáljátok ráhúzni, a mai szemmel nézve extrém körülményekre..ez kb. olyan szemlélet mintha Szibériai lápvidéken akarnátok,sivatagi felszereléssel élni....NEM FOG MENNI.....ABBAN a világban felejtsétek már el amit ma jónak és erkölcsösnek gondoltok,ami ma a legelképzelhetetlenebb az lesz a természetes,a mindennapi rutin...ha a hölgy nem tud vadászni,azzal keresi a kenyerét amihez ért...ennyi....jó-nem jó mindegy nem ez a lényeg....ha férfi is?,melyik férfi képzeli úgy az életét,hogy egy levesért fog egész nap ,napszámba dolgozni,melyik férfi akar koszosan ,éhezve ,fázva egy lyukban meghúzni magát?...a kényelmetlen,megalázó szitukat EL KELL VISELNI,hogy ÉLJ!.....ha nem fog menni már most tegyétek fel a cuccaitokat a netre és egyétek meg a konzerveket,mert nincs értelme készülni....nem a késed,az mre kajád fog életben tartani...hanem,hogy TÛRSZ és mindent ELVISELSZ!!!!!
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Namármost.
Kezdjük azzal hogy a bármit megtenni a életbenmaradásért egyenlö a kaja a viz és a biztonság biztositásával.
" Nem alszent dolog egy kicsit ez most?"
Ezeknek a szûkségleteknek a teljesitéséhez nem tudok elképzelni olyan szituáciot hogy nök futtatása vagy megeröszakolása legyen a feltétel. Lehet csak nincs fantáziám...
Amugy ez a bekkatanás dolog érdekes téma. Az emberek akár kis környezetváltozás hatására is sokat változhatnak. Kiváncsi vagyok én hogy viselném mentálisan ezt a világot.
Bögrét megilleti a városba és vagy faluba érkezõ lányok esetében az elsõ éjszaka joga és a Brüsszel környékén lefoglalt égetett szesz 10%-a, kezdeményezheti a pápa, a jeruzsálemi fõrabbi és a Kínai Kommunista Párt fõtitkárának leváltását, a Tippmixen megtett fogadásait pedig az érintett csapatok végeredménynek fogadják el.
??????????????????????" Nem alszent dolog egy kicsit ez most?"
Ezeknek a szûkségleteknek a teljesitéséhez nem tudok elképzelni olyan szituáciot hogy nök futtatása vagy megeröszakolása legyen a feltétel. Lehet csak nincs fantáziám...![]()
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
Szerintem a "hadifogságba" (itt most azt értem, hogy megszálltak egy területet, és mindenkit börtönbe zártak) esettek sem és a rabszolgák (afrikai négerek, Spartacusék) sem akartak olyan módon élni, ahogy azt nekik szánták. De nem adták fel - sok ember szerint az öngyilkosság a könnyebbik út, pár nagyon ritka és különleges esettõl eltekintve - és túlélték. Tûrtek, ha kellett, lázadtak, ha úgy látták, van esélyük, vagy már nagyon besokalltak... Van valami az emberek egy részében (remélem nagy többségében), ami nem nagyon engedi még elnyomás, fenyítés, kényszer hatására sem feladni az életet. Nem tudom megmagyarázni, hogy ez miért van, de jó hogy van.
Ajánlom egyébként a remény rabjai címû filmet, igaz nem klasszikus értelemben vett túlélõ-film, de sokminden van benne, amibõl tanulhatunk. Emberi tartás, méltóság, egó, uralkodási vágy, szadizmus, bürokrácia, korrupció, hamisítás, börtön, szabadság, halál,... és valami megfoghatatlan, feladhatatlan, eltiporhatatlan remény. Mert tényleg az hal meg utoljára.
(Tudjátok, amikor a sötét lesz az úr, és már csak egy gyertya ég majd, az az egy is képes lehet rá, hogy az összes többit újra lángra gyújtsa...)
Csakhogy mi nem ott vagyunk és nem ezt kell példaértékûnek venni.Ennyi erõvel mindenféle gonoszságot meg lehet magyarázni, hiszen van egy csomó példa a történelemben és a hírekben. Attól még hogy mondjuk valami válság lesz, kitör a háború vagy valami forradalom, esetleg elmegy 2 hétre az áram, az még nem jogosít fel senkit az erkölcsi normák megszegésére. Persze ez az egyéni neveltetéstõl, értékrendtõl és a jellemtõl függ és szerintem élesben fog kiderülni hogy ki milyen családból származik. De ha mindenki nagyon begorombul és megpróbál kõkorszaki szintre visszakerülni egy ilyen helyzetben (enyém a nõ, én láttam meg elõször...), akkor abba érdemes belegondolni hogy mi lesz ennek a vége? Ha a többség ilyen romlott akkor vajon titeket nem nyomnak el, vagy esetleg megölnek/megesznek/eladnak? Mindenki döntse el maga hogy milyen környezetben szeretne élni, ha mindenki erkölcsösen gondolkozik (vagy a legtöbben) a közösségben, hosszú távon szerintem ez a járható út. Aki pedig nem, azt meg kell róla gyõzni.
![]()
De, hiszen magyarország és europa is tele van börtönökkel, ahonnan egy hosszútávú vagy végleges összeomlás alkalmával ki fognak szabadulni mind !! Folytassam, vagy látod magad elõtt?
Nem is fogja érdekelni a többséget a jogosság!
Na az ilyen gondolatokkal a fejben fognak legelõszõr meghalni.
Amit már évtizedek óta szajkóznak a prepperek. Világvége...
Szép, szép gondolatok ...de a megmaradó embereknek nem lesz olyan, hogy "hogy szeretne élni".. ..
http://dhwf.daisypath.com/fKbkp2.png
Minden és mindenki jó valamire ! Más nem, elrettentõ példának !
http://index.hu/tudomany/2014/03/17/...n_a_vilagvege/
| Thumbs Up |
| Received: 1,210 Given: 1,188 |
Szerintem csak egy kérdés van a hozzászólással kapcsolatban. A nõ (vagy férfi) akarja -e csinálni vagy nem. Mert ha akarja akkor az õ döntése. Láttam egy mûsort, ilyen félig politikai, félig társadalmi mûsor volt, szabadságjogokról. Abban a prostituáltak jól beolvastak az ellenzõiknek, és elmondták hogy szeretik csinálni amit csinálnak, és nagyon nem szeretik ha emiatt valakik sajnálják õket, vagy be akarják tiltani a "szakmát". Minden éremnek két oldala van, szóval akinek ez a vágya, az tehesse meg, ha másnak nem árt vele. Azért hívhatják a legõsibb szakmának, mert mindig létezett és akármennyire is tiltották, akkor se szûnt meg. Jelenleg ha egy nõ pénzt kap érte az illegális, ha viszont ajándékot akkor legális. Ha forintot kap illegális, ha ugyanolyan értékû gyûrût, akkor legális. Szerintem nem kellene tiltani, két felnõtt azt tegyen amit akar. HA önként teszi, mert tenni akarja. (Saját véleményem.)![]()
http://tuleloblog.blogspot.com
https://www.facebook.com/Túlélõblog-192123530821899/
Adakozás tárhelyre/domainre (PayPal): http://magyarprepperforum.us/donations/adakozas_MPF.htm
MagyarPrepperForum Discord chat: https://discord.gg/Rja2yhQZd2